Kako kupiti Ethereum kreditnom karticom?

Postoji mnogo načina za kupnju Ethereuma kreditnom karticom. Glavni je izazov, međutim, pronaći ispravnu platformu za to. Zbog toga smo stvorili ovaj post. Reći ćemo vam kako kupiti Ethereum kreditnom karticom. Štoviše, također ćete znati gdje možete kupiti Ethereum kreditnom karticom. 

To bi vam pomoglo da imate jasnu ideju kako doći do izloženosti drugoj po veličini kriptovaluti na svijetu. Uz nju, znat ćete i koje su najbolje platforme koje nude pristup virtualnim valutama s kreditnim karticama.

Što je Ethereum?

Ethereum je jedna od najvećih kripto valuta na svijetu. U današnje vrijeme kriptovaluta ETH može se koristiti na platformi Ethereum za širok raspon stvari. Korisnici ga mogu koristiti i na tržištu decentraliziranih financija (DeFi). Ovo je jedna od prvih mreža koja provodi pametne ugovore.

ETH je postao druga najveća kripto valuta na svijetu i ostao je na drugom mjestu dugi niz godina. Danas ETH ima tržišnu kapitalizaciju od preko 100 milijardi dolara. Različiti slučajevi upotrebe i rješenja koja pruža Ethereum povećali su potražnju za ETH virtualnom valutom.

Iz tih razloga postoji nekoliko investitora koji žele biti izloženi ekosustavu Ethereum. Iako je Ethereumu moguće pristupiti i izložiti ga širokim rasponom načina plaćanja, kreditne kartice su među najlakšim dostupnim rješenjima.

Druge virtualne valute još nisu izazvale Ethereum. Treća po veličini kriptovaluta je stablecoin koji ima tržišnu vrijednost od gotovo 100 milijardi dolara manju od Ethereuma. Štoviše, druge blockchain mreže poput EOS-a ili Trona (TRX) nisu mogle doseći prva 3 mjesta posljednjih godina.

Kako kupiti Ethereum kreditnom karticom

Da biste Ethereum kupili kreditnom karticom, morat ćete pronaći ispravnu platformu za to. Platforma koju koristite ovisit će o širokom rasponu stvari. Primjerice, morat ćete provjeriti jesu li razmjene kripto valuta koje prihvaćaju kreditne kartice dostupne u vašoj regiji.

Gdje kupiti Ethereum kreditnom karticom

Da biste Ethereum kupili kreditnom karticom, morate odabrati razmjenu kriptovaluta. Te platforme omogućuju korisnicima kupnju Ethereuma i drugih virtualnih valuta poput Bitcoina ili Litecoina.

Ipak, svaka od tih razmjena ponudit će različita rješenja. Zbog toga je svakako važno znati koje su platforme koje nude podršku kreditnim karticama. Nadalje, neke od ovih razmjena možda neće biti dostupne u vašoj regiji. Slijedom toga, morat ćete napraviti vlastito istraživanje na platformama koje možete koristiti.

Nadalje, možda postoje male šanse da se pronađe osoba koja bi mogla prihvatiti kreditne kartice. Na P2P platformama ovo bi mogla biti dobra opcija ako ne želite koristiti razmjene. Ipak, u vašoj regiji to bi moglo biti teško pronaći.

Kupite Ethereum s Coinbaseom

Coinbase je, kao što već znate, jedna od najpopularnijih trgovačkih platformi na tržištu. Novi i iskusni korisnici trguju njime. Dobra stvar u tome je što Ethereum lako možete kupiti kreditnom karticom.

Platforma korisnicima to čini vrlo jednostavnim i jednostavnim. Coinbase će vas voditi tijekom cijelog procesa. Zapravo, ako ste novi na kripto tržištu, ovo će biti prava platforma za upotrebu.

Coinbase omogućit će vam ne samo kupnju Ethereuma već i drugih virtualnih valuta. Štoviše, imat ćete mogućnost sudjelovanja u širokom spektru blockchain mreža s njihovim uslugama.

coinbase logotip s plavom pozadinom. U ovoj zamjeni možete kupiti Ethereum kreditnom karticom

Kripto platforma Cex.io

CEX.io je među najučinkovitijim trgovinskim platformama u kripto industriji. Korisnici mogu dobiti pristup širokom rasponu virtualnih valuta, uključujući ETH, u samo nekoliko sekundi. Uz nju, platforma je izgrađena kako bi korisnici imali besprijekorno iskustvo.

Korisnici mogu kupiti Ethereum kreditnom karticom VISA ili Mastercard pomoću platforme CEX.io. Možete platiti u različitim valutama, uključujući USD, EUR i GBP. To će ovisiti o zemlji u kojoj se nalazite ili službenoj valuti vaše kartice.

Postupak će biti vrlo jednostavan. Morat ćete unijeti podatke o svojoj kartici i dovršiti kupnju. Neki od podataka koje ćete morati pružiti uključuju, između ostalog, ime, broj kartice, datum isteka i CVV kod.

prozirni logotip cex.io

Binance podrška za kupnju ETH kreditnom karticom

Binance je još jedna platforma koja korisnicima nudi mogućnost pristupa ETH-u i drugim digitalnim sredstvima. Ovo sigurno može biti najbolji način za kupnju Ethereuma kreditnom karticom. To će ovisiti o dostupnosti ove platforme u vašoj regiji. Nadalje, ako želite kupiti Ethereum kreditnom karticom bez provjere, to neće biti prava opcija. 

Korisnici ove platforme morat će se registrirati da bi kupili ETH. Također ćete proći provjeru osobne iskaznice koja bi bila u skladu sa svim KYC i AML propisima koje razmjena slijedi. Nakon što slijedite sve korake, moći ćete pristupiti ovoj virtualnoj valuti kreditnom karticom.

Vrijedno je istaknuti da Binance nudi i druge metode kako bi korisnici dobili pristup ETH-u. Zbog toga, ako metoda kreditne kartice nije dostupna u vašoj regiji, definitivno možete isprobati neka druga rješenja koja nudi ova burza.

Binance logotip i moto

Poloniex: Alternativna razmjena za kupnju Ethereuma kreditnom karticom

Poloniex jedna je od najstarijih burzi na tržištu. Posljednjih godina izgubio je svoju poziciju na drugim platformama poput Binancea ili Coinbasea. Međutim, Poloniex je među platformama koje korisnicima omogućuju kupnju Ethereuma kreditnom karticom.

Kao što možda već znate, morate stvoriti račun na burzi. Jednom kad to učinite, moći ćete dobiti pristup opciji koja će vam omogućiti kupnju Ethereuma kreditnom karticom.

Bilo gdje da se Ethereum kupi kreditnom karticom, uključujući Poloniex, Binance ili Coinbase, bilo bi potrebno da podijelite svoje osobne podatke. Kao što smo gore spomenuli, to je zbog činjenice da su za kripto burze sada potrebni KYC propisi.

Stoga, ako tražite privatnost, ovo možda nije najbolji način za kupnju Ethereuma kreditnom karticom.

poloniex logotip

Vjerujte novčaniku: koristite novčanik za kupnju ETH-a pomoću kreditne kartice

Vjerujte novčaniku je drugačija metoda gdje se Ethereum kupuje kreditnom karticom. Ova platforma djeluje na drugačiji način. Glavna razlika s drugim platformama je u tome što je Trust novčanik samo novčanik za kriptovalute. Coinbase, Poloniex i Binance su razmjene.

Ipak, Trust novčanik omogućuje vam kupnju digitalne imovine. Ovo je jedan od najboljih načina kupnje ethereuma kreditnom karticom o kojem korisnici Reddita trenutno razgovaraju ako ne želite koristiti burzu.

Morat ćete preuzeti Trust Wallet za Android ili iOS, dodirnuti gumb “Kupi” koji su postavili u aplikaciju i podijeliti podatke o kreditnoj kartici za obradu plaćanja. To može potrajati samo nekoliko sekundi, a cijeli je postupak vrlo jednostavan i brz.

Tada svoj ETH možete sigurno pohraniti na Trust Wallet. To bi vam olakšalo kupnju i držanje ETH-a, umjesto da kupujete i brinete se gdje pohraniti tu digitalnu imovinu. Kako njegova cijena nastavlja rasti, to bi mogao biti dobar način da svoj ETH pohranite izvan mjenjačnice.

Uzmite u obzir da postoje mnoge druge razmjene širom svijeta. Te će vam platforme omogućiti kupnju Ethereuma kreditnom karticom. Cilj je pronaći najbolju platformu koja bi odgovarala vašim potrebama da biste to učinili.

Pros kupnje Ethereuma kreditnom karticom

Jedna od pozitivnih stvari kupnje Ethereuma kreditnom karticom je ta što zaboravite na rukovanje gotovinom ili bankovnim transferima. Samo umetnete željeni iznos ETH-a, podatke o kreditnoj kartici i to je sve. Ovo je jedan od najboljih načina za kupnju virtualnih valuta.

Štoviše, cijeli će proces biti radije brz nego spor. Plaćanje kreditnom karticom obrađuje se u samo nekoliko sekundi. To znači da bi kripto platforme mogle dodati sredstva na vaš račun u samo nekoliko sati ili čak minuta.

Još jedna pozitivna stvar kod kupnje Ethereuma kreditnom karticom je ta što ne biste trebali koristiti druge kriptovalute. Jedan od načina kupnje Ethereuma je tako što se radi s BTC-om. Trgovački par BTC / ETH ima veliku likvidnost. Unatoč tome, možda neće biti ugodno za korisnike da prvo kupe BTC, a zatim stječu ETH.

Razmjene i kripto platforme obično olakšavaju korisnicima pristup kriptovalutama. Štoviše, kada koristite kreditnu karticu, ne morate se brinuti o razmjeni valute. Sustav će obraditi vašu uplatu u stranoj valuti (ili u vašoj lokalnoj valuti), a da to ni vi niste primijetili.

Korisnicima nisu potrebna posebna znanja ili vještine za kupnju Ethereuma kreditnom karticom. Zapravo će ova kupnja izgledati kao i svaka druga internetska kupnja koja od korisnika zahtijeva dijeljenje podataka o kreditnoj kartici.

Protiv kupnje Ethereuma kreditnom karticom

Postoje i neke negativne točke kupnje Ethereuma kreditnom karticom. Na primjer, morat ćete podijeliti podatke o svojoj kreditnoj kartici s razmjenom kriptovaluta. To bi moglo biti vrlo negativno za vašu privatnost.

Ako se hakira platforma za kriptovalute na kojoj ste odlučili kupiti Ethereum kreditnom karticom, vaši bi podaci mogli procuriti. To bi moglo biti financijski poražavajuće. Mnoge su razmjene u prošlosti doživjele hakiranje i kršenje podataka.

Nadalje, prijenosi s kreditnih kartica mogu uključivati ​​neke veće naknade od bankovnih transfera. Morate razmisliti želite li više brzinu od naknada. Bankovni prijenos može biti sporiji, ali može biti jeftiniji. Međutim, to se nešto mijenja u skladu s platformom koju ćete koristiti za kupnju Ethereuma kreditnom karticom.

Kako kupiti Ethereum kreditnom karticom bez provjere?

Ako želite kupiti Ethereum kreditnom karticom bez provjere, stvari će biti složenije. Doista, to će biti nekako nemoguće učiniti. Razmjene zahtijevaju da potvrdite svoj identitet. To je zbog sve većih propisa o KYC i AML koje provode vlade iz cijelog svijeta.

Jedan od načina za kupnju Ethereuma kreditnom karticom bez provjere je korištenje osobnih rješenja. To znači da biste se morali sastati s osobom koja je spremna prihvatiti plaćanje kreditnom ili debitnom karticom.

To možda nije tako lako učiniti. Uzmite u obzir da postoji nekoliko mrežnih platformi koje korisnicima nude mogućnost kupnje kriptovaluta bez provjere osobnih podataka. Unatoč tome, većina ih je prijevara. Zbog toga se trebate kloniti tvrtki koje vam to obećavaju.

Najbolje je uvijek biti u blizini najvećih kripto trgovačkih platformi na tržištu. Na taj ćete način moći biti sigurni da su vaša sredstva zaštićena. Dijeljenje podataka o kreditnoj kartici ili slanje sredstava na internetsku platformu bez reputacije moglo bi biti opasno.

Ako želite kupiti Ethereum kreditnom karticom bez provjere, možda ćete morati dobro razmisliti prije nego što upotrijebite zasjenjene platforme.

Završne riječi o kupnji Ethereuma kreditnom karticom

Ako ste željeli znati gdje kupiti Ethereum kreditnom karticom, ovaj vam je post podijelio odgovor. Razmjene kripto valuta najbolji su način za kupnju Ethereuma kreditnom karticom. Međutim, postoje i druge platforme koje vam to također omogućuju. Jedna od tih platformi je novčanik za kriptovalute nazvan Trust Wallet.

Ako želite kupiti Ethereum kreditnom karticom bez provjere osobne iskaznice, to bi moglo biti nekako nezgodno. Zbog toga biste trebali biti oprezni s platformama koje koristite. Najbolje je učiniti korištenje najpopularnijih i najpriznatijih platformi na kripto tržištu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner