Kako kupiti Monero (XMR) na Binanceu

Možda najpoznatiji i najcjenjeniji “novac za privatnost”, Monero je otvorio nišu na kripto tržištu koja je mnoge uzbudila. Ona ilustrira ono za što je kripto izvorno dizajnirana: oslobađanje od cenzure ili vanjske kontrole, s mogućnošću trenutne i prekogranične transakcije.

Pročitajte naprijed kako biste saznali kako kupiti Monero tokene kupnjom na Razmjena binancea.

Što je Monero?

Monero (poznat pod simbolom oznake XMR), je novčić izrađen za transakcijske potrebe, izričito za privatne transakcije. Za kovanice kao što je Bitcoin, sve se može pratiti na javnoj knjizi, od transakcija do adresa novčanika. Iako je ova transparentnost dobrodošla u nekim krugovima, to ozbiljno zabrinjava druge.

Monero se s nekoliko impresivnih značajki obraća brizi za privatnost u kripto. To uključuje zataškavanje iznosa transakcija i odredišta te “skrivene adrese”, koje skrivaju prave adrese obje strane transakcije. Kao takvi, korisnici mogu slati i primati Monero bez brige da će im se ući u trag.

Povrh svojih značajki privatnosti, koje se smatraju najboljima na tržištu, Monero je nedavno predstavio novo ažuriranje, koje je drastično smanjilo naknade nastale u XMR transakcijama. To znači, ako pogledamo privatnost, Monero nudi jeftiniji i učinkovitiji način transakcije s kripto računom.

Sada da vidimo kako možete kupiti Monero kovanice.

Korak 1: Registrirajte se za račun na Binanceu

Kao i kod mnogih kovanica u ovom trenutku, kupnja Monera kreditnom ili debitnom karticom ili putem bankovnog prijenosa može biti teška. Dakle, u svrhu ovog vodiča pokazat ćemo vam kako kupiti XMR s Bitcoinom ili Ethereumom.

Prvi korak, ako već niste, je otvaranje računa u Binanceu. Postupak je općenito brz i jednostavan, a otvoren je za korisnike gotovo bilo gdje u svijetu.

binance registar

Korak 2: Potvrdite svoj račun

Prije nego što započnete trgovanje, morat ćete predati nekoliko dokumenata za ovjeru timu Binance. Uz to, obavezno postavite dvofaktorsku provjeru autentičnosti kako biste zaštitili svoj račun.

Korak 3: Pošaljite BTC ili ETH na svoj Binance račun

Nakon što dovršite korake za potvrdu, trebat će vam BTC ili ETH u vašem Binance novčaniku.


Ako već nemate nijedan od ovih novčića, možete ih kupiti putem kreditne ili debitne kartice na web mjestu poput Coinmama ili Changelly, ili na razmjeni fiat-a poput Coinbase.

Da biste poslali kovanice u svoj Binance novčanik, idite na Binance platformu i odaberite “Sredstva”, a zatim “Depoziti”. Na padajućem izborniku odaberite novčić koji želite poslati.

depozitna binarnost

Prikazat će vam se adresa novčanika na koju ćete slati novčiće. Obavezno pošaljite samo navedenu kovanicu na ovu adresu (tj. BTC u BTC novčanik ili ETH u ETH novčanik). Bilo koja druga vrsta novčića poslana ovdje može biti izgubljena.

Korak 4: Pričekajte potvrdu

Pričekajte da Binance potvrdi vaš polog. Transakcije se često brišu vrlo brzo, ali ovisno o opterećenju mreže, može potrajati nekoliko sati.

Korak 5: Pronađite i odaberite BTC ili ETH par

Kada je vaš depozit završen, možete prijeći na odjeljak za zamjenu na web mjestu. Učinite to odabirom “Exchange”, a zatim “Basic”.

Krenite u okvir za pretraživanje s desne strane. Odaberite novčić s kojim trgujete i pretražite “XMR”. Odaberite par koji se pojavljuje (tj. XMR / BTC ili XMR / ETH).

XMR binance 1

Izborno: upotrijebite Binanceove napredne alate za kupnju u pravo vrijeme

Binance nudi podatke poput grafikona u stvarnom vremenu i povijesti narudžbi kako bi vam pomogao da pratite izvedbu novčića i kupite u najboljem trenutku.

Razmjena će vam također omogućiti postavljanje ograničenja kupovine ili prodaje. To znači da možete odabrati cijenu (u BTC ili ETH) po kojoj želite kupiti. Jednom kada cijena dostigne tu točku, razmjena će automatski izvršiti vašu trgovinu.

Korak 6: Odaberite količinu XMR za kupnju

Odaberite cijenu koju želite kupiti XMR ili odaberite “Tržište” da biste kupili po trenutnoj cijeni (to je u redu za trgovce početnike / početnike). Zatim unesite iznos XMR za kupnju. Možete odabrati određenu količinu XMR ili 25%, 50%, 75% ili 100% BTC / ETH kovanica u svom Binance novčaniku.

XMR binance 2

Korak 7: Kupite Monero!

Pritisnite zeleni gumb “Kupi XMR” i nakon što Binance potvrdi vašu transakciju, gotovi ste!

Korak 8: Premjestite svoje novčiće u zaštićeni Monero novčanik

Najbolja praksa u kriptovanju je zadržavanje kovanica na razmjeni kada ne trgujete, u sigurnom novčaniku kojim upravljate. Na taj način imate potpunu kontrolu nad sigurnošću svojih tokena i ne uzdate se u sigurnosne postupke burze.

Da biste to učinili, trebat će vam novčanik koji podržava Monero. Za najvišu razinu sigurnosti, hardverski novčanik poput Trezora Model T ili Ledger Nano S preporučuje se. Alternative iz XMR razvojne zajednice uključuju GUI novčanik za radnu površinu ili MyMonero internetski novčanik.

Nakon što postavite i pripremite XMR novčanik, svoje novčiće možete podizati s Binance burze. Učinite to tako što ćete otići na izbornik na vrhu stranice i odaberite “Sredstva”, a zatim “Isplate”.

Na padajućem izborniku odaberite XMR.

XMR binance 3

Dodajte adresu iz svog Monero novčanika i iznos Monera koji želite podići. Još jednom provjerite je li adresa točna, a zatim pritisnite “Pošalji”. Provjerite je li vaša transakcija uspješno dovršena.

…i to je to! To je sve što trebate znati da biste kupili Monero (XMR) Binance.

Saznajte više

Monero je jedan od najuzbudljivijih projekata blockchaina i kriptovaluta. Kao što smo napisali, Monero XMR je trenutno najbolji novčić za privatnost na tržištu. Možete pročitati o Monerovom neprobojnom ažuriranju i našem članku o Monero XMR predviđanju cijena. Na kraju, naučite kako pohraniti XMR na Ledger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map