Kako kupiti Tron (TRX) tokene na Binanceu

Početkom siječnja 2018. Tron se mogao pohvaliti tržišnom kapitalizacijom od preko 16 milijardi dolara, s 24-satnim obujmom trgovine od gotovo 5 milijardi dolara. Iako je zaronio na medvjeđe tržište 2018. godine, Tron ostaje platforma zbog koje su mnogi uzbuđeni. Ispod je vodič za početnike ili trgovce svih vrsta o tome kako kupiti TRON TRX Binance.

Nakon migriranja TRX tokena iz ERC20 standarda u izvorni token na vlastitoj mreži, Tron dobiva na sve većoj razini, a TRX token želi steći sve više i više razmjena.

Što je Tron?

Jedna od osnovnih ideja za blockchain je biti “besplatni internet” – alternativa koja se ne može kontrolirati, smanjiti ili cenzurirati. Tron je u biti ovo.

Platforma je izgrađena kao decentralizirani sustav distribucije sadržaja. Tamo gdje internet trenutno kontroliraju titani poput Facebooka, Googlea i Amazona, Tron želi stvoriti internet na kojem podatke i sadržaj kontroliraju korisnici. Ne od strane trećih strana s korporativnim interesima. Sustav će također utrti put za upotrebu i distribuciju digitalne imovine na mreži, odakle TRX token dobiva svoju vrijednost.

Ako se razvojna karta projekta nađe planirano, TRX bi mogao zabilježiti pristojan rast u 2019. godini i dalje. Pa da vidimo kako možete dobiti svoje prve tokene i krenimo ulagati u ekosustav Tron.

Korak 1: Da biste kupili Tron, registrirajte se za račun na Binanceu

U ovom trenutku, nekoliko značajnih burzi ili Fiat-ovih pristupnika dodalo je mogućnost kupovine TRX-a s Fiatom (USD, EUR, JPY itd.). Dakle, ovaj vodič će vam pokazati kako kupiti TRX s BTC-om ili ETH-om na Binanceu.

Prvi korak, ako već niste, je stvaranje računa na Binanceu. Proces bi trebao biti brz i jednostavan, a stvaranje računa otvoreno je za korisnike gotovo bilo gdje u svijetu.

binance registar 1

Korak 2: Potvrdite svoj račun

Morat ćete predati nekoliko dokumenata za provjeru prije nego što počnete trgovati. Binance ima veliku operaciju, pa se provjera često dovršava vrlo brzo, ali u nekim slučajevima može potrajati malo vremena.

Uz to, iskoristite ovu priliku da postavite sigurnosne mjere na svom računu, poput dvofaktorske autentifikacije.

Korak 3: Pošaljite BTC ili ETH na svoj Binance račun

Nakon što vaš račun bude pokrenut, morat ćete poslati BTC ili ETH na svoj Binance novčanik.


Da biste položili depozit u Binance, idite na zaglavlje web stranice i odaberite “Sredstva”, a zatim “Depoziti”.

depozitna binarnost 2

Na padajućem izborniku odaberite novčić koji želite položiti. Sada ćete imati adresu novčanika na koju ćete slati svoje novčiće. Obavezno pošaljite odabrani novčić samo na ovu adresu (tj. BTC u BTC novčanik ili ETH u ETH novčanik). Svaka druga vrsta ovdje poslanog novca može biti izgubljena.

Korak 4: Pričekajte potvrdu

Vaša će se transakcija često dovršiti vrlo brzo, ali može potrajati neko vrijeme, ovisno o trenutnom opterećenju mreže.

Pričekajte dok Binance ne potvrdi da je sve uspješno dovršeno prije nego što krenete dalje.

Korak 5: Pronađite i odaberite BTC ili ETH par

Kada uspješno dodate BTC ili ETH na svoj Binance račun, vrijeme je da prijeđete na odjeljak za razmjenu web mjesta. Da biste došli ovdje, idite na zaglavlje i odaberite “Exchange”, a zatim “Basic”.

Sada idite na desnu stranu stranice i odaberite novčić koji ste položili ranije. Pretražite “TRX” u okviru za pretraživanje i kliknite par koji se pojavi (TRX / BTC ili TRX / ETH).

trx binance 1

Izborno: upotrijebite Binanceove napredne alate za kupnju u pravo vrijeme

Binance nudi puno alata i podataka koji pomažu u informiranju vašeg trgovanja. To uključuje grafikone cijena u stvarnom vremenu, povijest cijena i narudžbi te ograničene narudžbe.

Ograničene narudžbe znače da možete postaviti cijenu po kojoj želite kupiti TRX (u odnosu na BTC / ETH). Kad cijena dosegne ovu točku, Binance će automatski izvršiti vašu trgovinu (kupiti ili prodati).

Korak 6: Odaberite količinu TRX-a za kupnju

Idite na okvir ispod grafikona cijena. Unesite iznos TRX-a koji želite kupiti, kao i cijenu po kojoj ga želite kupiti. Ili odaberite karticu „Tržište“ za kupnju po trenutnoj cijeni (ovo se preporučuje za početnike / početnike).

trx binance 2

Korak 7: Kupite Tron TRX!

Pritisnite zeleni gumb “Kupi TRX” i gotovi ste! Čestitamo! Upravo ste dovršili korake za kupnju Trona,

Korak 8: Premjestite svoje novčiće u sigurni Tron novčanik

U kripto je uvijek dobro zadržati kovanice na razmjeni kada ne trgujete. To je tako da imate potpunu kontrolu nad sigurnošću svojih sredstava, za razliku od povjerenja u sigurnosne mjere burze.

Da biste to učinili, trebat će vam novčanik koji podržava TRX. Tron ima popis službenih novčanika ovdje, osigurala zajednica Tron. Tu spadaju Atomski i Izlazak novčanike za stolne računare, koji podržavaju brojne različite valute, kao i Satowallet za Android i iOS.

Kao alternativu, za najvišu razinu sigurnosti možda ćete htjeti uložiti u hardverski novčanik kao što je Ledger Nano S.

Kad odaberete i postavite novčanik, povucite svoje novčiće iz Binancea. Idite na zaglavlje web stranice i odaberite “Sredstva”, a zatim “Isplate”. Na padajućem izborniku odaberite TRX da biste kupili Tron.

trx binance 3

Unesite adresu iz TRX novčanika i koliko kovanica želite podići. Još jednom provjerite je li adresa točna i pritisnite Submit.

Nakon što se transakcija očisti, vaši će se novčići pojaviti u vašem TRX novčaniku.

Saznajte više prije nego što kupite Tron

Želite li saznati više o TRON-u? O tome kako su Tronove transakcije prešle druge glavne novčiće pročitajte u našem detaljnom članku. Također možete pročitati o tome kako je Tronova cijena povećana početkom ove godine glasinama o velikom partnerstvu.

Zanima vas ulaganje u Tron? Morali biste započeti s našim člankom o predviđanju cijena Trona, kao i s čitanjem našeg analitičara o TRX trgovanju u našoj Tron tehničkoj analizi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map