Kako kupiti VeChain (VET) na Binanceu

Unatoč tome što kripto prolazi kroz razdoblje dolje u 2018. godini, blockchain se nastavlja kretati naprijed. Razvoj se ubrzava na projektima kojima se blockchain želi omogućiti da radi na stvarnim slučajevima upotrebe. Jedan od projekata koji prednjače u ovom sektoru je VeChain (VET). 2019. izgleda vrlo obećavajuće i postoji mnogo novih zanimljivih projekata na kojima VeChain trenutno radi širom svijeta.

Ovaj vodič će vam pokazati kako doći do svojih prvih VET tokena putem jedne od najpopularnijih svjetskih burzi, Binance.

Što je VeChain?

Ukratko, VeChain je BaaS – Blockchain kao usluga. Radi se o iznošenju slučajeva upotrebe blockchaina na razini poduzeća, gdje je često potrebna nepromjenjiva knjiga podataka bez povjerenja.

Počinje s opskrbnim lancem, koristeći digitalne identitete proizvoda na blockchainu za praćenje i praćenje proizvoda tijekom opskrbe i isporuke. Slučajevi upotrebe proširuju se na provjeru autentičnosti mnogih roba s visokim cijenama, poput luksuznih dodataka, vina, likera i još mnogo toga – uključujući strateško partnerstvo s Ciprom. To čini pomoću RFID čipova postavljenih u / na proizvode, prenoseći podatke u blockchain kako bi ljudi mogli imati nepromjenjiv dokaz je li proizvod koji kupuju legitiman ili ne.

Očekuje se da će se slučajevi upotrebe u budućnosti proširiti još više, uključujući praćenje u automobilskoj industriji, kao i Internet stvari.

VeChain je nesumnjivo projekt s neizmjernim potencijalom i pokrenuo je značajnu pomodu kripto zajednice od svog ICO-a u kolovozu 2017. Pa da vidimo kako možete sami dobiti VET tokene.

VeChain se udružuje s različitim tvrtkama širom svijeta, uključujući Aziju, jedno od mjesta na kojem se tehnologija blockchaina širi u privatnim i javnim organizacijama. 

U ovom ćemo članku objasniti kako kupiti VET kovanice pomoću Binance burze. Ova je platforma jedna od najpopularnijih i najpriznatijih burzi na tržištu. Pokrenut još 2017. godine, Binance je stvorio velik broj usluga koje investitorima omogućuju lakši pristup tržištu kriptovaluta.

Kako kupiti VeChain

Korak 1: Registrirajte se za račun na Binance

Ovaj vodič usredotočit će se na Binance razmjenu, jer je to jedna od najsigurnijih i najvećih razmjena na svijetu danas.

Istodobno, Binance razmjena ima nekoliko prednosti u usporedbi s ostalim razmjenama digitalne imovine u prostoru. Binance ima jednu od najvećih likvidnosti za altcoin na kripto tržištu i nudi velik broj trgovinskih parova. U posljednja 24 sata Binance je obradio gotovo 900 milijuna američkih dolara prometa, prema podacima CoinMarketCap-a. 

VET se može zamijeniti za Tether (USDT), Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) i također Binance Coin (BNB), digitalno sredstvo koje je izdao Binance.

Ako već niste, registrirajte se za račun. Proces se obično može završiti vrlo brzo.

Potrebno je samo nekoliko jednostavnih koraka kako bi korisnici mogli započeti trgovanje digitalnim valutama na platformi. Međutim, ako je cilj imati veća ograničenja, postupak treba provjeriti i može potrajati još neko vrijeme da se dovrši.

binance registar 1

Korak 2: Potvrdite svoj račun

Prije nego što započnete trgovanje, morat ćete predati nekoliko dokumenata kako biste provjerili svoj račun. Pored toga, postavite dvofaktorsku autentifikaciju i druge sigurnosne mjere kako biste zaštitili svoj račun.

Korak 3: Pošaljite BTC, ETH, BNB ili USDT na svoj Binance račun

Budući da je to još uvijek vrlo nova kriptovaluta, nekoliko velikih burzi nudi mogućnost kupnje VET-a s Fiatom. Dakle, vaša najbolja opcija bit će nabavka Bitcoina ili Ethereuma, a zatim trgovina za VET.

Ako već niste vlasnik niti jednog od ovih novčića ili ako želite uložiti više u kripto, možete ih kupiti kreditnom ili debitnom karticom s web lokacija poput Coinmama ili Changelly.

Nakon što nabavite jedan od ova dva novčića, morat ćete uplatiti sredstva na svoj Binance novčanik. Idite na izbornik na vrhu stranice, odaberite “Sredstva”, a zatim “Depoziti”.

Na padajućem izborniku odaberite novčić koji želite poslati. Dobit ćete adresu novčanika na koju ćete poslati svoje novčiće. Obavezno pošaljite samo navedeni novčić (tj. BTC u BTC novčanik, ETH u ETH novčanik). Bilo koja druga kovanica poslana na ovu adresu može se izgubiti.

Kao što je već spomenuto, također je moguće koristiti USDT ili BNB kovanice za kupnju VET-a. Bez obzira na to, postupak je isti. Morat ćemo poslati BNB, USDT, ETH ili BTC u Binance ako želimo steći VET. 

Binance također nudi mogućnost kupnje neke digitalne imovine pomoću kreditne kartice. U budućnosti će korisnici možda moći kupiti VET koristeći ovu jednostavnu metodu, a ne slati digitalnu imovinu na burzu.

depozitna binarnost

Korak 4: Pričekajte potvrdu

Depoziti i isplate često se brišu prilično brzo, ali ovisno o opterećenju mreže može potrajati. Pričekajte da vam Binance potvrdi da je vaš depozit uspješan.

Korak 5: Pronađite i odaberite BTC ili ETH par

Nakon što vaš depozit prođe, pređite na odjeljak za zamjenu na web mjestu. Na navigacijskoj traci na vrhu web mjesta zadržite pokazivač iznad “Exchange” i kliknite “Basic”.

Sada idite na okvir s desne strane stranice. Odaberite novčić s kojim želite trgovati (BTC, ETH, BNB ili USDT) i potražite VET. Odaberite par koji se pojavljuje (npr. VET / BTC).

binance veterinara 1

Izborno: upotrijebite Binanceove napredne alate za kupnju u pravo vrijeme

Binance nudi mnogo podataka, poput povijesti cijena i narudžbi, kako bi vam pomogao da trgujete u pravo vrijeme. Oni vam također daju mogućnost postavljanja ograničenih naloga. To znači da odredite cijenu za koju želite kupiti (ili prodati) VET, a nakon što dostigne tu cijenu, razmjena će automatski izvršiti vašu trgovinu.

Ove napredne opcije trgovanja stvorene su za one korisnike koji imaju više znanja o tržištima i kako funkcioniraju virtualne valute i razmjene. Iako se čini složenim, vrlo je jednostavan za upotrebu za one korisnike s određenim iskustvom na tržištu kriptovaluta.

binance veterinara 23

Korak 6: Odaberite iznos VET-a za kupnju

U okvir “Kupi” ispod grafikona cijena unesite koliko VET-a želite kupiti i cijenu za koju ga želite kupiti. Možete i odabrati “Tržište” za kupnju po trenutnoj cijeni (to je u redu za početnike).

Korak 7: Kupite VET!

Kliknite zeleni gumb “Kupi VET” da biste dovršili trgovinu. Kad Binance potvrdi vašu transakciju, gotovi ste!

Korak 8: Premjestite svoje novčiće u sigurni VeChain novčanik

Kad ne trgujete, dobra je ideja da svoje novčiće premjestite s burze u siguran novčanik kojim kontrolirate. Na ovaj način je sigurnost vaših sredstava u vašim rukama, vi niste u nemilosti sigurnosnih mjera burze.

Da biste to učinili, trebat će vam novčanik koji podržava VET tokene. The Mobilni novčanik VeChain Thor službeni je novčanik koji je razvio tim VeChain, a dostupan je za iPhone i Android. Alternative uključuju Atomski novčanik za radnu površinu za Windows i Mac, ili za najvišu razinu sigurnosti, hardverski novčanik poput Ledger Nano S.

Kad pripremite novčanik, možete povući svoje tokene iz Binancea. Idite na izbornik na vrhu stranice, odaberite “Sredstva”, a zatim “Isplate”. Na padajućem izborniku odaberite VET.

U prošlosti je Binance bio pogođen hakiranjem koje je rezultiralo gubitkom od oko 7000 BTC-a. Iako je razmjena korisnicima mogla vratiti izgubljena sredstva, uvijek je bolje imati kontrolu nad privatnim ključevima digitalne imovine. 

Burze nude standardnu ​​sigurnost korisnicima za rukovanje njihovom digitalnom imovinom. Ako platforma doživi napad ili bude hakirana, sredstva bi sigurno bila izgubljena. Hardver i novčanici za hladnjake obično su najbolja opcija za bavljenje kriptovalutama.

binance veterinara 4

Unesite adresu iz svog VeChain novčanika kao VET adresu za povlačenje. Još jednom provjerite je li adresa točna, odaberite koliko želite povući i pritisnite Pošaljite. Binance će potvrditi kada je vaša transakcija dovršena.

U vrijeme pisanja ovog članka VET je 31. najveća kriptovaluta na tržištu. Digitalna valuta ima tržišnu kapitalizaciju od 274 milijuna dolara, a cijena po novčiću od 0,00494 dolara. 

Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci VeChain surađuje s mnogim različitim tvrtkama kako bi poboljšao svoje usluge i kupcima ponudio bolje informacije. Na primjer, VeChain je najavio da surađuje s tvrtkom Walmart China kako bi pokrenuo platformu sljedivosti Walmart China Blockchain (WCBTP). To je bila velika prekretnica koju je postigla tvrtka. 

Ako želite saznati više o tome i o trenutnom planu otkupa od 25 milijuna dolara koji je tvrtka započela te o Walmart-ovom poslu, ovdje možete provjeriti naš članak VeChain. Da biste saznali više o ovoj blockchain platformi, možete pročitati naš članak Što je VeChain. 

… i to je sve što trebate znati da biste započeli s ulaganjem u VeChain, jedan od najperspektivnijih projekata usredotočenih na usvajanje blockchaina u stvarnom svijetu.

Želite saznati više? Ovdje možete pogledati naš cijeli članak o predviđanju cijena VET-a, kao i tehničku analizu Vechain-ovih trgovačkih parova.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner