Kako povući kriptovalute na PayPal

Učiniti plaćanje kriptovalutama praktičnijim nije bio lak zadatak za mnoge tvrtke. Potrošači se često suočavaju s izazovima dok pokušavaju pronaći platforme koje prihvaćaju plaćanja u obliku digitalnih valuta. Vlasnici trgovina još uvijek ne vide korist od takvih plaćanja. Međutim, Coinbase je razvio sjajno rješenje ovog problema. Ispod je metoda za povlačenje kriptovaluta na PayPal.

Započeo s Coinbaseom

Coinbase—Američka platforma za razmjenu kriptovaluta porasla je popularnost zahvaljujući raznim uslugama. Što se tiče dnevnog volumena trgovanja, ova je burza i dalje među vodećim burzovnim platformama, s prosječno 160 milijuna dolara.

Coinbase su pokrenuli Brian Armstrong i Fred Ehrsman prije otprilike 7 godina i ima prijateljsko korisničko sučelje. Početnici u kripto industriji mogu na platformi lako razmjenjivati ​​različite valute. Nadalje, korisnici uživaju sigurnosno jamstvo uz minimalne troškove trgovanja.

Uz to, platforma se uvijek nastojala izdvojiti od ostalih razmjena čineći kripto transakcije izuzetno jednostavnim. Korisnici Coinbase mogu jednostavno povući sredstva s platforme i prenijeti ih na svoje bankovne račune u roku od nekoliko dana. A sada je Coinbase dodao još značajki kako bi se ovo razdoblje čekanja smanjilo s dana na minute.

Popularna platforma za razmjenu kriptovaluta omogućuje vam podizanje gotovine izravno na vaš račun PayPal račun. Zahvaljujući tome, korisnici mogu koristiti značajku trenutnog prijenosa koristeći svoje debitne kartice za trenutno primanje sredstava za malu naknadu od 0,25 USD, što je mnogo bolje i praktičnije u usporedbi s podizanjem gotovine iz vašeg Coinbase novčanika na vaš bankovni račun.

Samo da potvrdimo, ova značajka ne omogućuje vam kupnju bilo koje kriptovalute s vašeg PayPal računa. Nadamo se da će ovo uskoro biti dostupno, ali trenutno sredstva možete podizati samo na svoj PayPal, što je još uvijek sjajno!

Prije nego što prijeđemo na povlačenje na vaš PayPal račun, prvo shvatimo kako dodati svoj PayPal račun na Coinbase.

Dodavanje vašeg PayPal računa na Coinbase

Prije dodavanja vašeg PayPal računa na Coinbase, morate se prijaviti. Možete koristiti preglednik na pametnom telefonu ili računalu. A ovu transakciju možete izvršiti samo iz svog Coinbase novčanika.

Nakon pristupanja novčaniku Coinbase putem preglednika, prijavite se u novčanik. Nakon što se prijavite, idite na “Postavke”, to se nalazi na vrhu prozora.

Povucite kriptovalute na PayPal

Dok u postavkama kliknite “Povezani računi”, to ćete pronaći na gornjoj kartici, a zatim kliknite “Poveži novi račun” za pomicanje naprijed.

Povucite kriptovalute na PayPal


Od tamo ćete vidjeti popis opcija računa koji će se pojaviti, kliknite “PayPal”. Nakon ovog koraka bit ćete preusmjereni na stranicu za prijavu PayPala. Prijavite se koristeći svoju e-poštu i lozinku.

Jednom kada nađete na svom PayPal računu, bit ćete preusmjereni na stranicu za potvrdu na kojoj će PayPal tražiti da omogućite Coinbase pristup novčanim transferima – kliknite “Slažem se” da biste povezali oba računa.

Nakon što ste uspješno povezali svoj PayPal sa svojim Coinbase računom, vratite se na svoj Coinbase račun.

Sada možete vrlo jednostavno povući sredstva s Coinbase-a na PayPal.

Kako povući kriptovalute na PayPal

Da biste povukli sredstva s Coinbase na PayPal, odaberite opciju “Kupi / prodaj” na alatnoj traci Coinbase (na desnoj nadzornoj ploči) i odaberite “Prodaja”. U odjeljku “Prodaja od” odaberite novčanik iz kojeg želite prenijeti sredstva i odaberite svoj PayPal novčanik u odjeljku “Položite na”.

Sljedeći je korak provjera detalja transakcije. Osim toga, ako želite dalje vidjeti detalje o plaćanju, kliknite odjeljak “Račun” na alatnoj traci. ‘Odavde možete vidjeti ukupan iznos transakcijskog novca. Zatim ćete kliknuti na opciju “Potvrdi prodaju”.

Ako su svi sustavi ispravni, sredstva će se odmah ili nakon nekoliko sekundi odraziti na vašem PayPal računu.

Odavde, u slučaju da želite prenijeti svoja PayPal sredstva na svoj bankovni račun, samo slijedite upute koje nudi PayPal.

Značajka trenutnog prijenosa koju pruža PayPal dostupna je korisnicima iz SAD-a i osigurava prijenos sredstava na nečiji bankovni račun u nekoliko minuta, uz naknadu od 0,25 USD za svaku transakciju.

Kako ukloniti svoj PayPal račun s Coinbasea

Prekidanje veze između vašeg PayPal računa i vašeg Coinbase računa puno je lakše u usporedbi s povezivanjem oba računa. To se može učiniti putem vašeg Coinbase računa.

Da biste to učinili, samo se prijavite na svoj Coinbase račun, idite na “Postavke” na dnu prozora, a zatim kliknite “Povezani računi”.

Jednostavno kliknite gumb “Ukloni” koji se nalazi pored vašeg PayPal računa, a zatim kliknite “Ukloni” na okviru za potvrdu koji će se pojaviti.

Glavne zabrinutosti

PayPal je na licu mjesta zamrznuo račune korisnika i nije se pridržavao propisa koje su postavile banke. To je dovelo do toga da tvrtka prima brojne pritužbe svojih korisnika.

Uz to, platforma za platni promet ima jednu od najviših deviznih naknada u sektoru. Na primjer, platforma naplaćuje 5% za pretvorbu valuta. To znači da ćete koštati nevjerojatnih 50 dolara da pretvorite 1000 dolara!

Sada razumijemo kako je tvrtka 2017. ostvarila dobit od 13 milijardi dolara.

Osim visokih deviznih naknada, korisnici su prisiljeni čekati i do tjedan dana da povuku sredstva s PayPala na svoje bankovne račune. Uz to, tvrtka nastavlja povećavati svoje naknade, koje su često veće u usporedbi s naknadama za transakcije koje naplaćuje većina banaka u ulicama. Kao takvi, korisnici PayPala mogu na kraju prijeći na prijenose kriptovaluta gdje je transakcija gotovo trenutna i jeftina.

Slično tome, čini se da se Coinbase pridružio PayPalu u naplati vrlo visokih naknada, kao i revnim kontrolama računa. Kao rezultat toga, mnogi su se korisnici žalili na platformu.

Ova je burza među najpopularnijim burzama, zahvaljujući podršci za nekoliko kriptovaluta, kao i dnevnom obujmu trgovanja.

Integracija s PayPalom kako bi se korisnicima omogućilo povlačenje sredstava glavni je korak za obje platforme i dokazuje da se PayPal napokon zagrijava za kriptovalute. Bez obzira na to, potrebno je uvesti mnoga poboljšanja kako bi se osiguralo da je postupak savršen.

Na primjer, platforma bi trebala omogućiti korisnicima da polože sredstva kako bi privukli više korisnika.

Zaključak

Postoje načini prije nego što se kriptovaluta integrira s glavnim sustavima plaćanja širom svijeta. Međutim, postoje načini da kripto korisnici premještaju sredstva putem PayPala kako je gore navedeno. Kako se bude više usvajalo, to će vjerojatno dopuštati i druge financijske institucije i službe.

Nadamo se da vam je vodič o povlačenju kriptovaluta na PayPal bio koristan za vas!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map