Kako prodati mreškanje (XRP)

U ovom vodiču provest ćemo vas kako prodati Ripple (XRP) za fiat valutu ili drugu kriptovalutu putem razmjene, kao i čimbenike koje treba uzeti u obzir prije odabira prikladne razmjene.  

Prije prodaje XRP-a, trebali biste razumjeti postupak prijenosa kovanica s njihove pohrane (novčanik ili račun) na mjenjačnicu. 

Krenimo odmah u to!

Možete odabrati XRP izravno za fiat valutu na burzi koja prihvaća XRP depozite ili možete svoj XRP prvo prodati za drugu digitalnu valutu, a zatim zamijeniti valutu za fiat valutu. Ako se odlučite za potonju opciju, imat ćete na raspolaganju više razmjena, ali postoje dodatni koraci. 

Najbrža i najlakša opcija je trgovanje XRP-om za fiat valutu, pogotovo ako ste početnik. 

Razmjene koje će vam omogućiti prodaju Ripplea uključuju Kraken, Exmo, Bitstamp, Bitsane, Gatehub, Uphold, Cointree i Coinbase. Na ovim razmjenama dobit ćete najbolje Ripple cijena na tržištu. 

Prodajte Ripple za Fiat valutu 

Korak 1: Stvorite račun Burza  

Ako planirate prodati Ripple (XRP) na istoj burzi kojom ste kupili XRP, preskočite na korak 2. 

Ako se odlučite za drugačiju razmjenu, pronađite prikladnu razmjenu provodeći detaljnu analizu kako biste se smjestili na razmjenu koja odgovara vašim potrebama. 

Nakon što se nagodite na odgovarajućoj razmjeni, otvorite račun davanjem e-pošte i stvaranjem lozinke. Uz to, trebat ćete dostaviti svoj osobni dokument i ostale osobne podatke, ovisno o razmjeni. Ovaj je korak namijenjen zadovoljavanju propisa KYC / AML. 

Korak 2: Uplatite XRP na svoj račun 

Prijavite se na svoj novi račun, pronađite odgovarajuću adresu novčanika za XRP i osigurajte da su tokeni koje položite poslani na tu adresu. 

Na primjer, na Krakenu kliknite na Novčanici i odaberite njihov XRP novčanik. Zatim kliknite Generirajte adresu za polog i koristite adresu navedenu kao odredište za vaš XRP prijenos. 

Korak 3: Prodaja mreškanja (XRP) 

Pomoću XRP-a namjeravate prodati u novom novčaniku za razmjenu, kliknite stranicu za trgovanje na burzi i potražite par kojim želite trgovati. Zatim navedite iznos XRP koji želite prodati i dovršite transakciju. 

Na primjer, na mjestu Kraken kliknite Prodavati na vrhu zaslona i potražite XRP na popisu kovanica. Klik Prodaj XRP i novi zaslon na koji ste preusmjereni unesite iznos XRP koji želite prodati u predviđeno polje. Odaberite valutu za koju želite prodati XRP i kliknite Prodavati

Prodaja Ripple

Pregledajte detalje prije dovršenja ove transakcije. 

Korak 4: Podignite USD 

Konačno, možete povući svoju fiat valutu na svoj povezani bankovni račun. Vrlo je jednostavno pronaći vezu za povlačenje, ali potvrdite naknade i vrijeme obrade dotične razmjene. 

Prodaja Ripple (XRP) za kriptovalute 

Ako ste odlučili zamijeniti XRP za drugu kriptovalutu, slijedite korake u nastavku. 

Korak 1: Stvorite račun 

Ako planirate prodati Ripple na istoj platformi na kojoj ste ga kupili, prijeđite na drugi korak. 

Međutim, ako planirate koristiti drugu razmjenu, prvo provedite dubinsku analizu kako biste pronašli razmjene koje podržavaju XRP, a zatim provjerite njihove značajke. 

XRP je jedna od najvećih digitalnih valuta na tržištu, koja je navedena na nekoliko popularnih burzi. 

Čimbenici koje trebate pregledati navedeni su u nastavku, neki uključuju naknade i značajke. Nakon odabira razmjene, prijavite se davanjem e-pošte i stvaranjem lozinke. 

Neke će razmjene trebati da navedete neke dodatne osobne podatke, poput osobne iskaznice i telefonskog broja. Ova dodatna provjera namijenjena je zadovoljavanju propisa KYC / AML. 

Nakon stvaranja računa, omogućite 2FA na svom računu, prije nego što prijeđete na sljedeći korak. 

Korak 2: Položite malo XRP-a na svoj novi račun 

Iznos XRP-a koji namjeravate prodati prebacite iz novčanika u novčanik. Prvo će vam trebati XRP adresa vašeg novog novčanika za razmjenu kako biste mogli poslati iznos XRP. 

Na primjer, ako trgujete na Binanceu, idite na Fondovi na gornjoj crnoj traci i kliknite Depozit, zatim kliknite Odaberite Deposit Coin, i s padajućeg izbornika odaberite XRP. Vidjet ćete svoj saldo i izvršene narudžbe. 

U ovom trenutku web-lokacija podsjetit će vas na dvije važne stvari: Pošaljite samo XRP na ovu adresu za polog. Slanje bilo koje druge valute na ovu adresu može rezultirati gubitkom pologa, i, polog XRP u Binance zahtijeva OBOJE adresu za polog i oznaku. Ako ne dodate svoju oznaku, može doći do gubitka dostupnih sredstava. 

Pošalji Ripple

Pažljivo kopirajte prikazanu adresu za polog valute. Idite u novčanik ili račun na kojem je pohranjen vaš XRP i zatražite povlačenje ili prijenos na adresu koju ste naveli. XRP će se pohraniti odmah nakon 1 mrežne potvrde, a napredak možete pratiti na stranici povijesti ili doći do Fondovi>Povijest transakcija

Korak 3: Prodaja mreškanja (XRP) 

Nakon što primite iznos koji namjeravate prodati na svoj novi novčanik za razmjenu, idite na odjeljak za trgovanje odgovarajućeg računa. Upotrijebite okvir za pretraživanje da pronađete valutni par kojim želite trgovati, a zatim navedite iznos XRP koji želite prodati i iznos BTC-a koji želite kupiti. 

Na primjer, dana Binance, ići Razmjena u gornjem desnom kutu zaslona i odaberite Osnovni, temeljni

U gornjem desnom kutu pronaći ćete traku za pretraživanje. U njega unesite XRP i kliknite gumb BTC ili gumb ETH koji ćete pronaći odmah s desne strane, ovisno o tome za koji želite zamijeniti XRP. Zatim kliknite prikazani trgovinski par. 

Prodaja Ripple na Binanceu

Vidjet ćete prikaz trgovanja za par koji ste odabrali. U nastavku potražite okvir s nazivom Sell Ripple (XRP). Upišite željeni iznos i cijenu, a zatim kliknite ružičastu Prodaj XRP na dnu stranice. 

Prodaja Ripple

Ne zaboravite potvrditi detalje svoje narudžbe prije nego što kliknete na gumb prodaj XRP. 

Korak 4: Prenesite svoj novi novac u siguran novčanik 

Ako želite držati svoju novostečenu kriptovalutu na novčaniku za razmjenu, možete. Ipak, to se ne preporučuje, jer novčanici za razmjenu nisu sigurni od hakiranja. 

Najbolja opcija je upotreba hardverskog novčanika, jer je zasad izvan mreže i omogućuje vam pohranu vašeg privatnog ključa. 

Prijenos kovanica je vrlo jednostavan. Na Binanceu kliknite na Povlačenja poveznica s Fondovi i odaberite novčić ili žeton koji želite prenijeti te unesite iznos i adresu za podizanje. 

Čimbenici koje treba uzeti u obzir prije nego što se nagodite na burzi

Kriptovalute su složena imovina i poznate su po svojoj volatilnosti cijena. Kao takvo, prije nego što nastavite s tim, od ključne je važnosti da u potpunosti razumijete sve rizike povezane s trgovanjem tom digitalnom imovinom. Uz to, trebali biste razmotriti nekoliko čimbenika koji bi mogli utjecati na vaše namjere trgovanja prije nego što se nagodite na burzi, čimbenici koje treba uzeti u obzir uključuju, naknade za trgovanje, postupak provjere, sigurnost, korisničku podršku, ograničenja transakcija, naknade i metode povlačenja i vrstu platforme. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner