Najbolje ikone (ICX) novčanici za pohranu ICX-a u 2019

ICON je žeton koji želi hiperpovezati cijeli svijet stvaranjem decentralizirane mreže u kojoj različiti blockchains mogu međusobno komunicirati slično onome kako moderni pametni telefoni međusobno komuniciraju putem interneta. Mreža ICON sastoji se od širokog spektra institucija, poput osiguravajućih društava, bolnica, sveučilišta, financijskih institucija i mnogih drugih.

Upotrijebite Binance za kupnju ili zamjenu za ICON ICX danas!

Iako je ICON još uvijek nov na kripto tržištu, nesumnjivo je revolucionaran jer se trenutno nalazi među 30 najboljih kripto valuta na svijetu prema veličini tržišta.

Da biste kupili ICX, potreban vam je siguran i user-friendly novčanik za sigurno spremanje tokena. Međutim, odabir prikladnog novčanika može biti izazovni zadatak, posebno za nove kripto korisnike.

Ovaj vodič sadrži najbolje ICON novčanike na temelju njihovih značajki koje možete posebno koristiti za pohranu ICX-a.

Izvor: tokenclub.co

Ledger Nano S

Ledger Nano S Web stranica: https://shop.ledger.com/products/ledger-nano-s

Ledger Nano S Vrsta novčanika: Hardver

Jednostavnost korištenja: Da

Sef: Da

Trošak: Plaćeno

Ledger Nano S hardverski je novčanik koji ogroman naglasak stavlja na sigurnost. Kripto hardverski novčanik dizajniran je kao USB uređaj koji se može spojiti na USB priključak računala. To znači da se kriptovalute pohranjuju izvan mreže gdje im ne mogu pristupiti nikakvi hakeri ili neovlaštene treće strane.

Ledger Nano S opremljen je zaslonom za jednostavno provjeravanje osjetljivih operacija. Provođenje kriptovalutnih transakcija pomoću novčanika ne zahtijeva nikakvu tehničku stručnost ili znanje jer se svim operacijama na uređaju ručno upravlja samo s dva gumba.

Kao dodatnu sigurnosnu mjeru, Ledger Nano S koristi sigurni čip za potvrdu integriteta uređaja svaki put kada je povezan na USB priključak; ovo eliminira potrebu za postavljanjem naljepnice protiv neovlaštenog ponašanja radi zaštite novčanika. Sigurni čip dizajniran je da odoli svim napadima tako što sigurno izolira sve privatne ključeve u uređaju.

Novčanik pokreće jedinstveni operativni sustav BOLOS koji je razvio Ledger. Glavna funkcija BOLOS-a je postavljanje štitova na svaku aplikaciju na korisnikovom uređaju kako bi se osiguralo da ne mogu pristupiti osjetljivim podacima novčanika.

osim, Ledger Nano S podržava više kriptovaluta, uključujući ICON, omogućujući korisnicima upravljanje raznim novčićima pomoću jednog novčanika.

Novčanici s ikonama

Izvor: chrome.google.com (aplikacija)

ICONex ICON novčanici

ICONex Web stranica: https://icon.foundation/

ICONex Tip novčanika: Proširenje za Chrome / mobitel

Jednostavnost korištenja: Da

Sef: Da

Plaćeno: Besplatno

Pokrenut u veljači 2018. godine, ICONex novčanik službeni je ICON novčanik i dostupan je putem kromiranog proširenja, kao i mobilne aplikacije kompatibilne s iOS i Android uređajima. Osim ICON-a, kromirani novčanik i mobilni kripto novčanik podržavaju širok spektar kripto valuta, poput Etera i drugih ERC20 žetona zasnovanih na Ethereumu.

Pomoću ICONexa možete stvoriti više novčanika koji su odvojeni imenom i sadrže pojedinačne adrese za slanje i primanje sredstava. Jednom kada stvorite ICONex novčanik, na čuvanje ćete dobiti Keystore, koji će biti sigurnosna datoteka novčanika za slučajeve kada je novčanik ugrožen.

Nakon toga dobit ćete randomizirani privatni ključ koji će biti pod vašom potpunom kontrolom. Nadalje, da biste spriječili neovlašteni pristup novčaniku, možete ga postaviti pomoću šesteroznamenkastog PIN koda, koji će biti potreban svaki put kada otvorite novčanik. Ako želite prenijeti ERC20 tokene na mainnet kovanice, možete koristiti naprednu značajku zamjene tokena.

Dodatne značajke ICONex-a uključuju sučelje prilagođeno korisniku. Potpuno funkcionalan novčanik ima samo nekoliko kartica za prebacivanje, a korisnici mogu izvesti sve svoje novčanike za jednostavan križni prijenos kriptovaluta.

Izvor: chrome.google.com (aplikacija)

ICE novčanici MyEtherWallet

MyEtherWallet Web stranica: https://www.myetherwallet.com/

MyEtherWallet tip: Mreža

Jednostavnost korištenja: Da

Sef: Da

Trošak: Besplatno

MyEtherWallet je novčanik s kriptovalutom s otvorenim kodom i novčanik na strani klijenta koji omogućava korisnicima interakciju s Ethereum Blockchainom, istovremeno osiguravajući im da imaju potpunu kontrolu nad svojim privatnim ključevima. Međutim, ključno je napomenuti da čak i ako možete stvoriti novčanike u web pregledniku s MEW-om, to nije mrežni novčanik jer su svi korisnički podaci i sredstva sigurno pohranjeni na korisnikovom računalu, a ne na njihovim poslužiteljima.

Postupak postavljanja na MyEtherWallet relativno je jednostavan jer nisu potrebni osobni podaci, što je plus za korisnike koji daju prednost anonimnosti i privatnosti. Novčanik je spreman za upotrebu nakon što ga preuzmete.

Štoviše, web novčanik podržava široku paletu tokena temeljenih na Ethereumu, poput ETH, ETC, EOS i ERC20 tokena putem jednog sučelja. Također je kompatibilan s drugim kripto hardverskim novčanicima, poput Geth, Mist, MetaMask, Jaxx novčanika, Ledger Nano S hardverskog novčanika i TREZOR novčanika.

MEW pruža korisnicima mogućnost stvaranja novčanika za kriptovalute i pokretanja izvanmrežnih transakcija, što je sigurnije od korištenja web preglednika. Na njihovoj web stranici postoje brojne smjernice i izbor čestih pitanja koja mogu pružiti dodatne informacije korisnicima koji možda nisu upoznati s radom MyEtherWallet.

Novčanici s ikonama

Izvor: steemit.com

Eidoo novčanik

Eidoo novčanik Web stranica: https://eidoo.io/

Eidoo Tip novčanika: Desktop i Mobile

Jednostavnost korištenja: Da

Sef: Da

Trošak: Besplatno

Eidoo je istovremeno novčanik za kriptovalute na radnoj površini i mobilni kripto novčanik koji je kompatibilan s Android i iOS uređajima. Osim što je jedan od najboljih ICON novčanika, Eidoo omogućuje korisnicima i učinkovito upravljanje drugim vrstama kripto valuta, poput BTC, ETH, ERC20 i ERC223 tokena.

Eidoo nije skrbnički novčanik, što znači da ne zadržava vlasništvo nad privatnim ključevima jer su oni šifrirani u aplikaciji, a jedini ga vlasnik može dešifrirati. Da bi koristili multi kripto novčanik, vlasnici nisu dužni dati bilo koji od svojih osobnih podataka. Također je hijerarhijski deterministički novčanik, gdje korisnici mogu pohraniti svoje tokene pomoću jedne pristupne fraze.

Eidoo je integriran s hibridnom kripto razmjenom koja sadrži sigurno i jednostavno za korištenje sučelje i intuitivnu knjigu narudžbi za nesmetano međusobno trgovanje između ETH i druge različite ERC20 imovine.

Nadalje, Eidoo ima često ažurirani popis odabranih ICO-a. Popis sadrži informacije o svakom ICO-u, a korisnici mogu sudjelovati u ICO-ima izravno iz aplikacije. Svi navedeni ICO-ovi usklađeni su s lokalnim propisima.

Ostale značajke Eidoo-a uključuju mogućnost rukovanja Ethereum i Bitcoin adresama korisnikovih kontakata na jednostavan i standardni način, automatsko prepoznavanje svih tokena koje podržava Ethereum Blockchain i jasna povijest transakcija za Eter, BTC i bilo koji drugi korisnik ostali tokeni.

Novčanici s ikonama

Izvor: trustwallet.com

Vjerujte mobilnom novčaniku

Vjerujte mobilnom novčaniku Web stranica: https://trustwallet.com/

Vjerujte mobitelu Tip novčanika: Mobilni

Jednostavnost korištenja: Da

Sef: Da

Trošak: Besplatno

Trust je mobilni novčanik za kriptovalute koji pohranjuje ICON, kao i ERC20 i ERC223 tokene. Sučelje Trust jednostavno je za upotrebu i pruža vlasnicima pristup ugrađenom pregledniku dApp, pohrani novčića i naprednim postavkama. Svi privatni ključevi lokalno su pohranjeni na Trustu, a web lokacija ih štiti pomoću vodećih sigurnosnih značajki u industriji sličnih onima koje se nalaze u modernim pametnim telefonima.

Mobilni kripto novčanik implementirao je napredne sigurnosne mjere kako bi osigurao da sva pohranjena sredstva budu što sigurnija. Na primjer, Trust ima podršku za otiske prstiju i PIN kôd koji sprečava neovlašteni pristup novčaniku. Aplikacija također obavještava korisnika svaki put kad se adresa koristi. Uz ove mjere, Trust koristi ključ za oporavak koji poboljšava sigurnost sredstava.

Povjerenje je prilagođeno korisniku jer korisnici mogu lako manevrirati između različitih značajki aplikacije pomoću kartica. Važno je da vlasnici nisu dužni davati nikakve osobne podatke kako bi mogli početi koristiti novčanik s kriptovalutama. To Trust čini jednim od najboljih ICON novčanika na tržištu.

Unutar novčanika postoji tržište dApp-a na koje decentralizirani programeri aplikacija mogu prijaviti svoje projekte čim su potvrđeni. Novčanik koristi token kao način poticanja zdrave zajednice na tržištu.

Završne misli

Ovo je naša lista najboljih ICON novčanika. Zapamtite, da biste zajamčili sigurnost svojih ICX tokena, trebali biste preuzeti novčanike iz njihovih službenih izvora nakon detaljnog istraživanja novčanika u smislu davatelja usluge, bilo kakvih prethodnih kršenja sigurnosti i neovisnih pregleda drugih korisnika. Također biste trebali osigurati da implementirate postojeće sigurnosne značajke, poput postavljanja PIN broja na računu i omogućavanja dvostepene provjere autentičnosti.

Uz to, važno je da svi uređaji koji će se koristiti za pristup kripto novčanicima imaju ažuriranu antivirusnu zaštitu. Također nikada ne biste trebali dijeliti svoje privatne ključeve ni s kim i osigurati da vam odabrani novčanik omogućuje potpunu kontrolu nad vašim privatnim ključevima.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner