Najbolji Cardano (ADA) novčanici u 2019. – Gdje čuvati Cardano sef

Nazvan blockchain treće generacije, Cardano je platforma zasnovana na blockchainu koja nastoji podržati širok raspon značajki, uključujući bočne lance, višestranačko računanje, pametne ugovore i decentralizirane aplikacije. Trebat će vam Cardano novčanik da držite njegovu matičnu valutu, ADA.

ADA je službeno pokrenut 2015. godine i jedna je od najvećih kriptovaluta po veličini tržišta. Slijede najbolje opcije Cardano novčanika na tržištu koje možete koristiti da biste osigurali da su vaši ADA novčići sigurni i sigurni.

slika1 3

Izvor: daedaluswallet.io

1. Novčanik Daedalus Cardano

Web stranica Cardano novčanika: https://daedaluswallet.io/

Tip Cardano novčanika: Radna površina

Jednostavnost korištenja: Jednostavno, jednostavno za upotrebu

Sef: Vrlo sigurno

Trošak: Besplatno

Daedalus je službeni stolni novčanik za mrežu Cardano. Omogućuje korisnicima da imaju potpunu kontrolu nad svojim sredstvima ne držeći svoje privatne ključeve. Novčanik djeluje na Electronu, koji je razvojna platforma otvorenog koda koja mu omogućuje razvoj višeplatformnih desktop aplikacija s HTML-om, CSS-om i Javascriptom. Daedalus je desktop klijent s punim čvorovima. Stoga korisnici moraju preuzeti cijeli blockchain i pričekati njegovu sinkronizaciju. Podržava operativni sustav Windows, Mac i Linux. Prema njegovim programerima, u tijeku su planovi za stvaranje budućih verzija novčanika, koji će korisnicima omogućiti stvaranje vlastitih aplikacija. To će poboljšati funkcionalnost novčanika, posebno kada se radi o redovnim plaćanjima ili zamjeni jednog virtualnog sredstva za drugo.

Vrijedno je napomenuti da se Dedal još uvijek razvija i da će se dogoditi još promjena, kako je navedeno u Cardano karta puta. Najbolji dio je što je jednostavan za postavljanje, s vrlo jednostavnim sučeljem. To je Cardanov najbolji novčanik za korisnike Maca, jer im omogućuje slanje i primanje ADA kovanica te pregled povijesti transakcija u stvarnom vremenu.

slika4 3

Izvor: medium.com

2. Novčanik Guarda Cardano

Web stranica Cardano novčanika: https://guarda.com/

Cardano novčanik: Više platformi

Jednostavnost korištenja: Jednostavno, jednostavno za upotrebu

Sef: Sef

Trošak: Besplatno

Guarda je jedan od najkorisnijih i najjednostavnijih Cardano novčanika na tržištu. Ovaj novčanik omogućuje vam pohranu, primanje, slanje i razmjenu Cardano-a na brz i jednostavan način. Jedna od glavnih karakteristika ovog novčanika je da korisnici mogu jednostavno držati Cardano i mnoge druge digitalne valute. 

Da, Guarda ne dopušta samo pohranu Cardanoa, već i širok raspon digitalne imovine, uključujući ERC-20 tokene. Neke od virtualnih valuta koje Guarda podržava uključuju Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Gold (BTG), XRP, Binance Coin (BNB) i Litecoin (LTC), između ostalih. 

Osim toga, novčanik korisnicima nudi mogućnost kupnje kriptovaluta putem njihove platforme. Trenutno ovaj novčanik možete uživati ​​na stolnom računalu, mobilnom telefonu ili putem Google chromea. 

Ovaj novčanik s kriptovalutom također su prihvatile različite udruge i zaklade. Kako je izviješteno na njihovoj službenoj stranici, Changpeng Zhao, osnivač Binance burze, rekao je da ovaj novčanik podržava BNB od samih početaka. Štoviše, osnivači Bitcoin Gold smatraju da je novčanik neprocjenjiv za njihovu zajednicu. Guarda je također surađivao sa Zcash (ZEC) zakladom za razvoj SPV novčanika i knjižnica te s Ethereum Classic. 

Gotovo 85% korisnika Guarde smatrati da su imali izvrsno ili sjajno iskustvo. Samo 9% korisnika izjavilo je da ima loše iskustvo. 

3. Novčanik ADA Lite

Web stranica Cardano novčanika: https://AdaLite.io/

Tip Cardano novčanika: Mreža

Jednostavnost korištenja: Jednostavno, jednostavno za upotrebu

Sef: Da

Trošak: Besplatno

Ako tražite siguran, siguran i lagan novčanik za pohranu ADA kovanica, tada bi ADA Lite mogao biti idealna opcija. Ovaj novčanik kreacija je zajednice Cardano —Vaccumlabs Developers. Da bi započeli, korisnici ne trebaju stvoriti račun niti moraju nešto preuzimati. Sve što trebaju učiniti je pristupiti novčaniku putem službeni URL.

Novi novčanici Ada Lite isporučuju se s mnemoničnom frazom od 12 riječi, koja ima istu svrhu kao i privatni ključ vašeg Cardano novčanika. Ako izgubite ovaj ključ, sva su vaša sredstva u opasnosti. Stoga ga morate uvijek biti vrlo sigurni. Također biste trebali primijetiti da je novčanik Ada Lite samo-hosting, tako da nitko nema pristup vašim podacima osim vas.

Jednako vrijedi napomenuti da je Ada Lite kompatibilan s drugim novčanicima, poput modela Trezor T i Daedalusa. Da biste osigurali da vaš novčanik ostane siguran, savjetuje se čuvanje mnemotehnike instaliranjem najnovije verzije preporučenog antivirusa. Također biste mogli razmotriti pristup svojim sredstvima putem hardverskog novčanika i izbjeći krađu identiteta uvijek koristeći službeni URL.

slika2 2

Izvor: medium.com

4. Novčanik Infinito Cardano

Web stranica Cardano novčanika: https://play.google.com/store/apps/details?id=io.infinito.wallet ili https://itunes.apple.com/us/app/infinito-wallet/

Tip Cardano novčanika: Mreža

Jednostavnost korištenja: Jednostavno, jednostavno za upotrebu

Sef: da

Trošak: Besplatno

Infinito je prvi univerzalni novčanik na svijetu koji omogućuje siguran, brz i jednostavan postupak prijave. Platforma uživa svestrano održavanje i redovita ažuriranja kako bi se omogućile učinkovite i brze transakcije. Osim toga, Infinito pomaže korisnicima držeći popis čestih adresa za jednostavne i jednostavne transakcije. Novčanik Infinito primjenjiv je na iOS i Android uređaje.

Budući da Infinito ne pohranjuje podatke ni na jednom poslužitelju, on ostaje jedan od najboljih Cardanovih novčanika – nitko ne može ukrasti vaša sredstva na mreži. Međutim, također je poželjno da lozinke i zaporke čuvate u tajnosti kako biste izbjegli neovlašteni pristup pohranjenim sredstvima.

Što se tiče kapaciteta za pohranu, Infinito novčanik je uređaj s više valuta. Podržava glavne kriptovalute, kao što su Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash, ADA i mnoge druge. Također prima sve ERC20, kao i NEP5 tokene. Novi tokeni pridružuju se popisu gotovo svakodnevno. Važno je napomenuti da je Infinito novčanik optimiziran za mobilne uređaje, a može podržavati i iOS i Android uređaje; dostupan je na 12 jezika, s planovima za dodavanje više.

Što se tiče sigurnosti, Infinito obuhvaća razne sigurnosne značajke, poput dodirnog ID-a, zaporke i lozinki.

Uz najbolje mrežne prakse, možete svojim novčanikom zaštititi svoja sredstva. I vaši osobni podaci, kao i podaci o novčićima, uključujući javni i privatni ključ, nisu na centraliziranim poslužiteljima. Novčanik Infinito trenutno prima više od 1000 kovanica.

slika3 1

Izvor: toshitimes.com

5. Novčanik Trezor

Web stranica Cardano novčanika: https://trezor.io/

Vrsta Cardano novčanika: Hardver, više valuta

Jednostavnost korištenja: Jednostavno, jednostavno za upotrebu

Sef: Vrlo sigurno

Trošak: Plaćeno

Trezor je pionirski hardverski novčanik za Bitcoin. Novčanik koji su dizajnirali češki stručnjaci, prepoznat je kao jedan od najboljih Cardano novčanika. Dolazi s vrhunskim sigurnosnim značajkama koje štite sredstva korisnika i od fizičke i od virtualne krađe. Njegov OLED zaslon olakšava korisnicima navigaciju sučeljem, dok mali, elegantni dizajn olakšava kretanje. Trezor se sigurno povezuje s osobnim računalom ili telefonom putem USB priključka.

Ako tražite novčanik za pohranu značajnih količina Bitcoina, tada bi Trezor mogao biti idealno rješenje. Vaši privatni ključevi ostaju izvan mreže dok uređaj potpisuje transakcije. Tijekom početne veze s računalom primijetit ćete 9-znamenkasti PIN kôd koji se pojavljuje na OLED zaslonu novčanika.

Kada se kod pojavi, jednostavno trebate kliknuti na zaslon računala da biste unijeli isti kôd. Novčanik generira kôd nasumično svaki put kada novčanik povežete s računalom. Osigurava da vaši privatni ključevi ostanu sigurni, čak i ako vaše računalo napadne zlonamjerni softver. Nakon unosa PIN-a, morate napisati jedinstveno sjeme za oporavak od 24 riječi. Samo kroz ovo sjeme možete vratiti sredstva, pa biste ih trebali čuvati vrlo sigurno. Također je moguće dodati još jedan sloj zaštite dodavanjem lozinke u sjeme za oporavak. To može spriječiti bilo koju osobu koja pronađe vašu zaporku da pristupi vašim sredstvima.

slika5

Izvor: tokenclub.co

6. Knjiga Nano S

Web stranica Cardano novčanika: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Tip Cardano novčanika: Hardver

Jednostavnost korištenja: Jednostavno, jednostavno za upotrebu

Sef: Vrlo sigurno

Trošak: Plaćeno

Novčanik Ledger Nano S idealan je za korisnike koji bi željeli imati uređaj s poboljšanom sigurnošću. Proizvod francuske tvrtke, novčanik se može povezati s bilo kojim uređajem s USB priključkom, ali pokreće se samo kada je povezan s računalom ili mobilnim uređajem. Nema bateriju. Osim toga, Nano S prihvaća kriptografski postupak koji potvrđuje cjelovitost uređaja odmah nakon što se uključi.

Pored OLED zaslona, ​​novčanik ima i dva bočna gumba koji potvrđuju transakcije. Iako se radi o uređaju koji se plaća, cijena je vrlo konkurentna i jedna je od njih Cardanovi najjeftiniji hardverski novčanici.

Da biste započeli s novim novčanikom glavne knjige, morate postaviti jedinstveni PIN kôd koji će osigurati da vaš novčanik ostane siguran. Sljedeći je korak zabilježiti frazu za oporavak i pohraniti je vrlo sigurno jer je to još jedan ključ koji omogućuje pristup pohranjenim sredstvima. Novčanik Ledger Nano S pruža sigurno i sigurno skladištenje vaših ADA kovanica jer vaš privatni ključ ostaje izvan mreže. Primjenjivo je na bilo koje računalo i Android telefone. Uz ADA, drugi podržani novčići uključuju Bitcoin, Ether, DASH, ZEC i mnoge druge.

slika6 1

Izvor: medium.com

7. Novčanik Atomic Cardano

Web stranica Cardano novčanika: https://atomicwallet.io/

Tip Cardano novčanika: I za stolna računala i za mobilne uređaje

Jednostavnost korištenja: Jednostavno, jednostavno za upotrebu

Sef: Srednji

Trošak: Besplatno

Atomic Wallet koristi tehnologiju razmjene atomskih zamjena, koja korisnicima omogućuje trgovanje kriptovalutama na neskuritetni, nepromjenjivi i transparentan način. Novčanik podržava veze na radnoj površini i na mobilnim uređajima te omogućuje korisnicima obavljanje transakcija bez prolaska kroz faze provjere koje bi mogle otkriti njihove osobne ili detalje o transakciji. Osim toga, dolazi s ugrađenim dodacima za ShapeShift i Changelly, koji omogućavaju korisnicima da konvencionalno trguju svojim tokenima.

Atomski novčanik može primiti više od 300 digitalnih valuta, uključujući Cardanov ADA. Važno je da novčanik dobro funkcionira s operativnim sustavima Windows, Ubuntu, Mac, Fedora i Debian. Također podržava iOS i Android uređaje. Popularne značajke atomskog novčanika uključuju impresivnu podršku za kripto imovinu, navigacijsko i user-friendly sučelje, ShapeShift / Changelly trgovanje i atomske zamjene između ostalog.

Uz to, novčanik nudi lokalnu pohranu podataka koja nije skrbnička, podršku za stalnu nadogradnju i sigurnosnu kopiju od 12 riječi. Nekoliko nedostataka atomskog novčanika su njegov format otvorenog koda i nemogućnost uključivanja značajki višeznačne i dvofaktorske autentifikacije. To je jedan od najboljih Cardanovih novčanika za razmatranje.

8. Novčanik Yoroi 

Web stranica Cardano novčanika: https://yoroi-wallet.com/#/

Tip Cardano novčanika: I za stolna računala i za mobilne uređaje

Jednostavnost korištenja: Jednostavno, lako, brzo

Sef: Sigurno

Trošak: Besplatno

Yoroi lagani je Cardano novčanik i ime je dobio po japanskom samurajskom oklopu. Novčanik je izrađen u kromu i omogućuje korisnicima upravljanje digitalnom valutom na svom telefonu. Novčanik se brzo pokreće, omogućavajući tako korisnicima da počnu slati ili primati ADA za nekoliko minuta. 

Novčanik je siguran, brz i jednostavan. Novčanik sadrži šifrirane privatne ključeve koji se dijele s preglednicima ili nezavisnim pružateljima usluga. Kako bi osigurao privatnost, novčanik ne koristi analitiku. Uz to, ne trebate preuzimati blockchain kada otvorite novčanik, tako da možete odmah slati i primati transakcije. 

Saznajte više o ADA i Cardano novčanicima

Cardano je projekt visokog profila. Da biste saznali najnovije, provjerite UseTheBitcoin za važne i važne Cardanove vijesti i analize poput toga kako bi odlazak Michaela Parsonsa mogao utjecati na projekt ili ažuriranja projekta osnivača Charlesa Hoskinsona. Također provjerite zašto je eToro rekao da je Cardano među najuzbudljivijim projektima u kripto.

Zanima vas ulaganje u ADA? Prvo napravite vlastito istraživanje. A zatim pogledajte naš članak o predviđanju cijena za ADA. Pomoću našeg vodiča možete naučiti kako kupiti ADA na Binanceu i kako pohraniti Cardano tokene u novi novčanik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner