Najbolji DASH novčanici za kriptovalute u 2019. | Kako zaštititi DASH

Dash je jedna od popularnih digitalnih mreža sa značajkama koje nalikuju bitcoinima, ali su naprednije. Nudi decentralizirano upravljanje, trenutne i privatne transakcije. Dash korisnicima daje slobodu da novac prenose u svoje Dash novčanike kako žele. Ako želite uzeti šalicu kave, platiti telefonski račun ili podijeliti ček, samo pristupite Dash novčaniku i to možete učiniti bilo kada i bilo gdje u svijetu.

Pridružite se budućnosti kriptovaluta i trgujte svojim omiljenim novčićima poput DASH-a Binance!

Najbolje od svega je što su DASH usluge jeftine, ali dobre kvalitete. Uživa u cijelom svijetu, a koriste ga pojedinci i tvrtke. Neki od izvanrednih atributa zbog kojih je preferirani način plaćanja su niske naknade i trenutno vrijeme transakcije. Ovaj vodič govori o najboljim Dashovim novčanicima koje možete koristiti za pohranu kovanica.

slika3 4

Izvor: docs.dash.org

Dash Core (preporučuje se među DASH novčanicima)

Web stranica DASH novčanika: https://www.dash.org/

DASH Tip novčanika: Radna površina

Jednostavnost korištenja: Jednostavan za korištenje

Sef: Vrlo sigurno

Trošak: Besplatno

Ako tražite izvrstan Dash novčanik, Dash Core je jedna od opcija koju treba razmotriti. Ovaj je novčanik P2P klijent sa svim značajkama, sa značajkama poput InstantSend, PrivateSend, kao i upravljanje i upravljanje masternode. Dash Core korisnicima omogućuje potpunu kontrolu nad njihovim Dash novčićima i jednostavnu provjeru izvornog koda i binarnih datoteka. Važno je da dolazi s potpunom provjerom valjanosti, bez potrebe da se vjeruje jesu li transakcije prolazile učinkovito. Dash Core najsigurniji je novčanik na radnoj površini, ali zahtijeva puno prostora na disku.

Dash je dizajniran da riješi probleme koje su imale druge kriptovalute, poput većih naknada za transakcije ili duljeg vremena obrade. Novčanik je intuitivan i siguran, što korisnicima daje potpunu kontrolu nad njihovom digitalnom gotovinom. Izravno se povezuje s Dash mrežom, pa to znači vrlo siguran način slanja, primanja i spremanja Dash kovanica. Izvanredne značajke uključuju:

  • Slanje i primanje Dash plaćanja u sekundi, i na mreži i izvan nje;
  • Brzo plaćanje prepoznavanjem Face ID-a;
  • Jednostavna fraza za oporavak koja može pomoći u povratu sredstava u odsutnosti uređaja;
  • Ugrađena hardverska enkripcija za sigurno i sigurno skladištenje.

Sve u svemu, novčanik Dash Core otvoren je i besplatan, što znači da korisnici ne snose dodatne naknade ili troškove za njegovo korištenje.

slika4 4


Izvor: finder.com

DASH novčanik Guarda 

Web stranica novčanika Guarda: https://guarda.co/

Tip novčanika Guarda: Desktop, Mobile, Web Proširenje za Google Chrome

Jednostavnost korištenja: Jednostavan za korištenje

Sef: Sigurno

Trošak: Besplatno

Korisnici DASH-a koji žele plasirati svoja sredstva na tržište kriptovaluta to mogu učiniti znajući da njihova imovina može biti pravilno zaštićena od hakova i napada. Korištenjem Guarda DASH novčanika korisnici će moći pohraniti, razmijeniti, poslati i primiti DASH novčiće na brz i jednostavan način. 

Guarda je priznati novčanik s više kripto, više platformi i bez skrbništva koji omogućava korisnicima da se bave svojim virtualnim valutama. Trenutno ovaj novčanik podržava ne samo DASH već i mnoštvo drugih digitalnih sredstava, uključujući Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC) i Bitcoin Gold (BTG) ), između ostalih. Na ovoj platformi dostupno je preko 40 različitih sredstava. 

Novčanik se također može koristiti na širokom rasponu platformi. To je vrlo pozitivno jer pomaže korisnicima da se bave svojim digitalnim sredstvima putem bilo kojeg uređaja. Novčanik Guarda može se koristiti putem web stranice, mobilne aplikacije, proširenja za Google Chrome ili radne površine. 

Razmjene su pogođene velikim brojem napada i hakova koji su narušili njihov ugled tijekom posljednjih nekoliko godina. Najbolje što korisnici korisnici DASH-a mogu odmaknuti od kripto burzi. Guarda će im omogućiti ne samo da upravljaju svojim sredstvima, već i da rukuju većinom njihove druge kripto imovine na samo jednoj platformi. 

Atomski novčanik

Atomski novčanik

Pokrenut 2018. godine, Atomic je postao popularan Novčanik s crticama nudi širok raspon značajki, izvrsnu uslugu podrške i dostupnost iz svih glavnih OS-a, uključujući iOS i Android. 

Atomic je decentralizirani novčanik s više valuta koji vam omogućuje upravljanje kao DASH kao BTC, ETH, XMR, LTC, XRP i druge vrhunske kriptovalute s 500+ tokena. Stoga ih možete kupiti, zamijeniti i uložiti ako ne napuste aplikaciju, na jednostavan i siguran način. Također, neke značajke poput razmjene daju vam povrat novca za svaki anonimno zamijenjeni materijal ako se pridružite programu vjernosti novčanika. 

Da biste proširili svoj DASH ili druge portfelje, jednostavno možete kupiti kripto unutar novčanika. Podržava bankovne kartice od 17 lokalnih fiat valuta sa USD, BDP, EUR, RUB, JPN i drugim širom svijeta. Da biste ostvarili pasivni kripto prihod, možete provjeriti decentralizirani ulog koji već ima 10 popularnih PoS sredstava. Travanj iznosi 5-23%, ovisno o pojedinom sredstvu. 

Napokon, Atomic Wallet je sigurna i pouzdana aplikacija koju cijeni više od 500 000 korisnika diljem svijeta. Vaši su privatni ključevi šifrirani na vašem uređaju i samo vi imate potpunu kontrolu nad njima i svojim sredstvima. Također, anoniman je jer nije potrebna potvrda, KYC ili stvaranje računa da bi se novčanik počeo koristiti s njegovim osnovnim funkcijama. Napokon, služba za korisnike tvrtke Atomic uvijek je tu za vas, spremna pružiti koristan i brz odgovor 24/7.

Novčanik Coinomi DASH

Web stranica DASH novčanika: https://coinomi.com/

DASH Tip novčanika: Mobilni

Jednostavnost korištenja: Jednostavan za korištenje

Sef: Srednji

Trošak: Besplatno

Coinomi je jedan od najboljih Dash-ovih novčanika, idealan za skladištenje u više valuta. Novčanik dolazi bez birokracije KYC, što znači da svojim sredstvima možete pristupiti u bilo kojem trenutku bez ikakvih ograničenja. Ne postoji IP povezivanje, praćenje transakcija i povezivanje identiteta.

Sakrivajući svoje IP adrese, poslužitelji novčanika čine zahtjeve korisnika anonimnima kako bi mogli obavljati transakcije bez brige. Osim toga, korisnici imaju mogućnost izvršavanja unakrsne konverzije altcoina odmah i privatno u novčaniku. To je moguće integracijom strateških partnera za razmjenu, kao što su Changelly i ShapeShift.

Što se tiče sigurnosti, novčanik koristi protokol Hierarchical Deterministic Wallet (BIP44), koji mu omogućuje da sve bude dostupno i sigurno, s jednom snažnom lozinkom koja zahtijeva samo jednokratnu sigurnosnu kopiju.

Svejedno, novčanik se ne povezuje izravno s Dash mrežom, pa korisnici moraju vjerovati poslužitelju dobavljača kako bi osigurali slanje ili primanje plaćanja. Također je korisno da korisnici osiguraju da novčanik ne sadrži zlonamjerni kôd u trenutku preuzimanja, što može ugroziti integritet uređaja. Važno je napomenuti da Coinomi uvijek inovira, a novčanik je idealan i za početnike i za iskusne kripto korisnike.

slika6 6

Izvor: unhashed.com

Novčanik Jaxx Liberty DASH

Web stranica DASH novčanika: https://jaxx.io/support.html

DASH Tip novčanika: Desktop / Mobile

Jednostavnost korištenja: Jednostavan za korištenje

Sef: Vrlo sigurno

Trošak: Besplatno

Jaxx je jedan od sjajnih novčanika Dash-a, idealan za kripto korisnike koji bi željeli uređaj s više novčića koji služi i za stolne i za mobilne aplikacije. Jaxx Liberty novčanik proizvod je tvrtke Decentralno, tvrtka sa sjedištem u Kanadi. Trenutno prima više od deset kriptovaluta, a popis i dalje raste. Pomoću ovog novčanika vlasnici Dash novčića mogu lako vratiti svoja sredstva pomoću rezervnog ključa sjemena od 12 riječi.

Najbolje od svega je što Jaxx omogućava korisnicima da kontroliraju svoje privatne ključeve i izvoze ili uvoze ključeve u bilo kojem trenutku. Novčanik dolazi s aktivnom zajednicom programera koja mu daje sučelje jednostavno za upotrebu. Integracijom ShapeShift korisnici mogu lako pretvoriti kriptovalute unutar novčanika.

Iako Jaxx ne podržava značajku DASH InstantSend ili PrivateSend, dobro funkcionira s raznim operativnim sustavima i za stolne i za mobilne uređaje. Korisnici Linuxa, Windows i Mac mogu koristiti novčanik baš kao i oni koji koriste uređaje s omogućenim Androidom i iOS-om. Za korisnike proširenja preglednika, novčanik je kompatibilan s Chromeom i Firefoxom.

Međutim, ovaj novčanik dolazi s dvije glavne nedostatke; morate vjerovati poslužitelju dobavljača za slanje ili primanje plaćanja. Također morate biti sigurni da novčanik nema zlonamjerni kôd u trenutku preuzimanja.

slika1 8

Izvor: toshitimes.com

TREZOR

Web stranica DASH novčanika: https://trezor.io/

DASH Tip novčanika: Hardver

Jednostavnost korištenja: Srednji

Sef: Vrlo sigurno

Trošak: Plaćeno

Trezor je priznata tvrtka koja razvija hardverske novčanike otvorenog koda s izravnim pristupom P2P mreži. Arhitektura novčanika omogućuje mu pohranu kriptografskih privatnih ključeva i provođenje sigurnih transakcija bez izlaganja privatnih ključeva korisnika. Stoga korisnici imaju potpunu kontrolu nad svojim DASH kovanicama. Nudi jednostavnu potvrdu plaćanja, što znači da korisnici mogu s minimalnim povjerenjem potvrditi jesu li uplate poslane ili primljene.

Trezor novčanik koji je 2013. razvio češki SatoshiLabs, prijenosni je uređaj s plastičnim i aluminijskim kućištem koji je jak i izdržljiv. Zbog estetskih varijacija novčanik je dostupan u tri boje – crnoj, bijeloj i sivoj. Osim toga, njegov OLED zaslon omogućuje korisnicima da jasno vide i 9-znamenkasti kôd i pristupnu frazu od 24 riječi. Stoga korisnici mogu čuvati svoja sredstva na sigurnom u izvanmrežnom okruženju.

Trezor je multivalutni novčanik i podržava razne glavne kriptovalute, uključujući Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, DASH, Litecoin i Zcash, između ostalog. Iako ne podržava značajku InstantSend ili PrivateSend, Trezor novčanik izuzetno je ugledan, što ga čini jednim od DASH-ovih najboljih novčanika koje treba razmotriti.

slika5 1

Izvor: tokenclub.co

Ledger Nano S

Web stranica DASH novčanika: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

DASH Tip novčanika: Hardver

Jednostavnost korištenja: Lako

Sef: Vrlo sigurno

Trošak: Plaćeno

Osim novčanika Trezor, još jedan hardverski novčanik koji treba razmotriti je Ledger Nano S, koji je najpopularniji hardverski novčanik na tržištu. Ovaj novčanik pogodan je za korisnike koji se bave ogromnim količinama DASH kovanica. Omogućuje im sigurno pohranjivanje DASH kovanica uz druge digitalne kovanice i tokene. Nano S je novčanica u više valuta.

Za početak novčanik korisnicima koji prvi puta pruža parafrazu koristi za stvaranje pojedinačnih privatnih ključeva. Budući da korisnici posjeduju svoje privatne ključeve, novčanik je toliko siguran da ga čak mogu koristiti i na hakiranom uređaju. Kako bi novčanik koristili za slanje DASH-a na druge adrese, korisnici moraju novčanik povezati s web verzijom novčanika glavne knjige.

Svojim malim OLED zaslonom omogućuje korisnicima kontrolu svojih transakcija. Sveukupno, prilično je jednostavan za korištenje čak i za početnike, a novčanik je vrlo ugledan i kompatibilan s mrežom. Ima samo dva gumba za jednostavno upravljanje. Postavljanje je jednostavno i traje otprilike 3 minute. Jednom kada se novčanik postavi, korisnici moraju instalirati Ledger Live – stolnu aplikaciju koja omogućava korisnicima povezivanje s uređajem kako bi mogli slati ili primati uplate.

slika2 6

Izvor: captainaltcoin.com

IZLAZAK

Web stranica novčanika: https://www.exodus.io/

Tip novčanika: Radna površina

Jednostavnost korištenja: Lako

Sef: Vrlo sigurno

Trošak: Besplatno

Exodus je prikladan novčanik s više novčića s ugrađenim funkcijama zamjene. Novčanik pruža potpunu enkripciju podataka o transakcijama i privatnih ključeva, tako da ste jedina osoba koja ima pristup svojim sredstvima. Nema računa, nema razmjene podataka i nema poslužitelja treće strane. Ovaj je stolni uređaj kompatibilan s operativnim sustavima Windows, Linux i Mac – što ga čini privlačnom opcijom među Dash novčanicima.

Prvo što se mnogima sviđa kod Exodus novčanika je da je izuzetno jednostavan za upotrebu. Za korisnika koji tek započinje i možda prvi put šalje ili prima, važno je svladati osnovne korake. To zahtijeva uređaj s korisničkim sučeljem lako razumljivim i navigacijskim.

Exodus dolazi s prekrasnim korisničkim sučeljem koje korisnicima daje detaljne detalje o njihovom portfelju. Najbolje od svega je što se korisnici ne moraju rastati s novcem da bi uzeli novčanik – potpuno je besplatan i dostupan u svakom trenutku za preuzimanje. Osim DASH-a, novčanik podržava i druge glavne kriptovalute, uključujući Bitcoin, Ethereum, Litecoin i druge. Exodus je prvi novčanik koji je integrirao ShapeShift za jednostavnu razmjenu kripto valuta unutar uređaja. Ova značajka omogućuje korisnicima da u roku od nekoliko sekundi sigurno pretvore svoje novčiće u međusobno sigurno.

Završne misli

Kriptoprostor se razvija, a mnogi čimbenici utječu na odabir digitalnog novčanika. Srećom, DASH je već sazreo i korisnici imaju dovoljno mogućnosti kada su u pitanju odabir između Dash novčanika. Hardverski novčanici, poput Trezora ili Ledger Nano S, idealni su za korisnike koji bi htjeli dugo pohranjivati ​​velike količine DASH-a. Hardverski novčanici, iako su malo skupi, pružaju sigurno i sigurno skladištenje.

Za držači male količine DASH-a za samo kratak vremenski raspon, ideja za mobilne novčanike poput Coinomijal. Takvi su novčanici sigurni i sigurni, ali mogu predstavljati izazove ako slučajno oštetite ili izgubite telefon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map