Najbolji EOS novčanici 2019. | Gdje pohraniti EOS sigurno i koji su najbolji EOS mobilni novčanici

Nakon pokretanja svog Mainneta i zaključenja njihovog ICO-a, EOS mreža više ne ovisi o ERC20 novčanicima. Tvrtka se odvojila od Ethereum blockchaina i predstavila vlastite digitalne novčanike. Svejedno, uvijek je važno nabaviti najbolji EOS novčanik za svoje EOS novčiće. Evo popisa EOS novčanika koje možete odabrati za sigurnu upotrebu i pohranu.

# 1. Infinito EOS novčanik

EOS Web stranica novčanika: https://www.infinitowallet.io/

EOS Tip novčanika: Univerzalni internetski novčanik

Jednostavnost korištenja: Jednostavan za upotrebu, dostupan na IOS-u i Androidu, podržava više novčića i tokena

Sef: Nije toliko siguran i siguran kao izvanmrežni novčanik

Trošak: Plaćeno

Novčanik Infinito EOS omogućava korisnicima da izvuku maksimum iz svoje digitalne imovine zahvaljujući svom robusnom ekosustavu blockchain usluga. Lako se integrira s ID / KYC rješenjima, kripto razmjenama i ostalim uslugama povezanim s blockchainom. Važno je napomenuti da je Infinito povezan s europskim Infinity Blockchain Labsom i ima za cilj biti najbolji EOS kripto novčanik na svijetu.

Korisnici novčanika mogu pohraniti različite novčiće i tokene. Pored EOS-a, koji je osnovna valuta za novčanik, korisnici mogu pohraniti NEO NEP 5-tokene, Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash i sve ostale ERC-20 tokene. Novčanik je dizajniran sa značajkom Touch ID koja mu omogućuje brži i praktičniji rad bez ugrožavanja sigurnosti imovine.

Još jedna važna značajka Infinito EOS novčanika je mogućnost podrške više jezika. Novčanik podržava do 12 jezika, s intuitivnim sučeljem koje čak i početnici mogu lako razumjeti. Korisnik ostaje čuvar privatnih ključeva s potpunom enkripcijom privatnih ključeva i zaporke.

# 2 Atomski novčanik

Atomski novčanik

Pokrenut 2018. godine, skrbnički Atomic Wallet već je poznat kao popularno rješenje za upravljanje EOS kao i Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Polkadot, Uniswap i drugi vrhunski novčići s više od 500 sredstava. Dostupan je za sve glavne OS za stolna računala, iOS & Android i nudi širok spektar značajki koje cijeni više od 500 000 korisnika aplikacije.

Budući da je decentraliziran novčanik, upravljanje vašim portfeljem čini sigurnim jer samo vi imate pristup svojim sredstvima. Privatni ključevi šifrirani su samo na vašem uređaju i nikada ga ne ostavljaju. Osim toga, korištenje Atomic-a je anonimno. Sve osnovne značajke i trenutna razmjena ne zahtijevaju stvaranje računa, prolazak KYC-a ili bilo kakvu provjeru. U slučaju da imate bilo kakvih upita ili problema s novčanikom, na raspolaganju vam je izvrsna usluga podrške 24/7. 

Što se tiče karakteristika, možete kupiti 19 sredstava izravno na novčaniku pomoću svoje bankovne kartice od 17 fiat valuta, uključujući USD, EUR, BDP itd. Širom svijeta. Da biste ostvarili pasivni prihod od kriptografije, možete provjeriti decentralizirano ulaganje koje je sada dostupno za 10 PoS sredstava s 5-23% APR-a. 


Ostale pogodnosti uključuju sudjelovanje u programu članstva u Atomic Wallet. Ako koristite ugrađenu uslugu anonimne razmjene, dobit ćete povrat novca u matičnom tokenu Atomic Wallet AWC svaki put.

# 3. GreyMass EOS novčanik za glasače

EOS Web stranica novčanika: https://eosvoter.eosphere.io/vote

EOS Vrsta novčanika: Web (Scatter proširenje)

Jednostavnost korištenja: Intuitivno korisničko sučelje

Sef: Visoka sigurnost s dodatnom provjerom valjanosti SSL certifikata

Trošak: Plaćeno

GreyMass EOS Voter novčanik želi pokrenuti alate koji će omogućiti bolje razumijevanje EOS mreže i poboljšati jednostavnost korištenja javnosti. Softver otvorenog koda služi kao osnova kompletnog GUI Light Novčanika.

Najbolji dio novčanika GreyMass EOS Voter je taj što dolazi s potpunom AES-256 enkripcijom. To podrazumijeva da novčanik ima dodatnu sigurnost, tako da ako slučajno napustite novčanik, vaši privatni ključevi ostaju netaknuti u vašem uređaju. Osim toga, možete slobodno glasati za API čvor po vašem izboru, koji je sigurniji od jednostavnog glasanja putem web sučelja. Na kraju, možete podržati svoje EOS novčiće i glasati za proizvođače koji koriste isti uređaj. To korisnicima daje priliku da sigurno pokrenu i odobre glavnu EOS mrežu.

# 4. Lumi kripto novčanik

EOS Web stranica novčanika: https://lumiwallet.com/

EOS Tip novčanika: Desktop / Mobile Wallet

Jednostavnost korištenja: Jednostavan za upotrebu, dostupan na iOS-u i Androidu, podržava više novčića i tokena

Sef: Nije toliko siguran i siguran kao izvanmrežni novčanik

Trošak: Besplatno

Ovaj novčanik za kriptovalute stvoren je kako bi ponudio rješenja korisnicima kriptovaluta i imateljima EOS-a koji žele lako čuvati i upravljati svojim sredstvima. 

Ovaj novčanik razvijen je imajući u vidu zahtjeve početnika i naprednih korisnika. Pojedinci će biti jedini vlasnici njihovih mnemotehničkih fraza i oni koji kontroliraju fondove. 

Neke druge kriptovalute koje podržava ovaj novčanik uključuju Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) i Ethereum (ETH). Istodobno, korisnici mogu rukovati s više od 1200 ERC-20 tokena koji se temelje i na Etheruemu. 

Tim koji stoji iza Lumi novčanika uvijek radi kako bi ponudio nova rješenja i usluge zajednici kriptovaluta. Istodobno, vrlo su usmjereni na korisnika i trude se biti uvijek u skladu s očekivanjima sljedbenika i korisnika. 

Štoviše, Lumi tim bavi se razvojem bijelih etiketa, što znači da ako postoje neki programeri koji rade na izgradnji i dizajniranju novčanika za kriptovalute, oni uvijek mogu podijeliti bilo koji problem ili problem s timom.

# 5. Slobodni novčanik

EOS Web stranica novčanika: https://freewallet.org/eos-wallet

EOS Vrsta novčanika: Multicurrency; podržava mobilne uređaje i web verziju

Jednostavnost korištenja: jednostavno, intuitivno korisničko sučelje

Sef: vrlo sigurno

Trošak: Plaćeno

Freewallet je dizajniran kao sigurnosni sustav za korisnike koji se ne sjećaju svojih pristupnih fraza ili privatnih ključeva. Novčanik je vrlo siguran, što korisnicima omogućuje zamrzavanje računa i pristup drugim uređajima. Uz Freewallet, korisnici mogu sigurno pohraniti svoje digitalne valute, pa čak i dodati dodatni nivo sigurnosti putem potvrde e-pošte ili broja mobitela. Na temelju svojih značajki, Freewallet je jedan od najboljih EOS novčanika.

U usporedbi s drugim EOS novčanicima, Freewallet omogućuje korisnicima stvaranje besplatnog EOS računa, dok drugi EOS novčanici jednostavno pružaju korisnicima mogućnost uvoza novčanika. Jedina mana Freewallet-a je podrška servisu skrbničkog novčanika, što znači da korisnici ovog novčanika nemaju priliku pristupiti privatnim ključevima novčanika.

# 6. Novčanik Guarda

EOS Web stranica novčanika: https://guarda.com/

EOS Tip novčanika: Multicurrency; podržava i kovanice i žetone

Jednostavnost korištenja: jednostavno, intuitivno korisničko sučelje

Sef: vrlo siguran EOS kripto novčanik

Trošak: Plaćeno

Ovaj multivalutni novčanik idealan je i za EOS novčiće i za druge kriptovalute kao što su Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, ZCash, Ripple i Dash. Novčanik Guarda vrlo je pouzdan, siguran i njime se lako rukuje bilo kojim uređajem. U usporedbi s drugim novčanicima, Guarda ne pohranjuje podatke o klijentu, uključujući privatne ključeve ili podatke o novčaniku.

Privatni ključ ostaje u sigurnoj memoriji uređaja, gdje se sam briše čim se odjavite iz novčanika. S ovom značajkom, Guarda je jedan od visoko preporučenih EOS novčanika. Važno je da korisnici mogu bez problema premještati svoje digitalne elemente s jednog novčića na drugi bez uključivanja složenih postupaka provjere, ograničenja ili registracije.

# 7. Novčanik SimplEOS

EOS Web stranica novčanika: https://eosrio.io/simpleos/

EOS Tip novčanika: Samo za EOS mrežu; podržava Windows, Linux i Mac

Jednostavnost korištenja: jednostavno, intuitivno korisničko sučelje

Sef: vrlo sigurno

Trošak: Plaćeno

Novčanik SimplEOS podržava samo EOS mrežu. Uređaj je integriran sa značajkama koje rade na softveru EOS.io. Iako radi samo za EOS ekosustav, uređaj je kompatibilan s različitim operativnim sustavima, uključujući Windows, Linux i Mac. To ga čini jednim od najboljih novčanika za EOS. Novčanik je proizvod EOS-a Rio, a uživa i transparentnost i sigurnost, što je uvjet za većinu novčanika.

Važno je napomenuti da je SimplEOS uglavnom primjenjiv na radne površine gdje korisnici mogu lako uvesti svoje privatne ključeve EOS Mainneta kako bi zatražili svoje EOS Mainnet tokene. Nakon što preuzmete novčanik, lako možete pohraniti, poslati i primiti svoje EOS novčiće. Štoviše, novčanik, koji dobro funkcionira s EOS airdropsima, može podržavati i nekoliko računa. Uz to dolazi i portal za glasanje.

Jedan od zapaženih nedostataka SimplEOS novčanika je njegova nemogućnost podržavanja više kripto kovanica i tokena. Trenutno novčanik može podržavati samo EOS novčiće, ali bi se mogao diverzificirati u budućnosti.

# 8. Scatter EOS novčanik

EOS Web stranica novčanika: https://get-scatter.com/

EOS Tip novčanika: Na mreži; Kompatibilan s radnom površinom; ima proširenje za Chrome

Jednostavnost korištenja: Novim korisnicima je malo zbunjujuće

Sef: vrlo sigurno

Trošak: Plaćeno

Scatter EOS novčanik omogućuje korisnicima izvršavanje transakcija na EOS mreži koristeći svoje privatne ključeve s weba, bez izlaganja. Novčanik im omogućuje da osobne podatke daju lako, samo kada to trebaju. U sigurnosnom smislu, Scatter EOS novčanik izuzetno je siguran, što ga čini kvalificiranim za ovaj popis. Ako tražite najbolji EOS novčanik, tada je vrijedno razmotriti Scatter. Novčanik također uživa prikladno upravljanje EOS-om i pozitivne recenzije korisnika.

Novčanik je proširenje Google Chromea, dizajniran da pomogne korisnicima da se povežu s EOS mrežom. Korištenjem značajke jedinstvene prijave (SSO) koja koristi asimetričnu šifriranje, korisnici mogu lako provoditi transakcije i pristupiti aplikacijama bez izlaganja svog privatnog ključa ili osobnih podataka.

Uz Scatter, sve važne informacije ostaju na vašem uređaju i mogu se prenijeti na drugi blockchain u obliku nepovratne mješavine brojeva i znakova. Trenutno novčanik podržava EOS i Ethereum mreže. Nadaju se da će u budućnosti dodati još blockchaina.

# 9. imToken Novčanik

EOS Web stranica novčanika: https://token.im/

EOS Tip novčanika: Na mreži; viševalutna

Jednostavnost korištenja: Jednostavan za korištenje

Sef: vrlo sigurno

Trošak: Besplatno

ImToken je novčanik s više valuta koji između ostalog podržava EOS, BTC i ETH. Operativni na Ethereum blockchainu, imToken je najveći Ethereum novčanik na svijetu, s gotovo šest milijuna korisnika. Ovim EOS novčanikom korisnici imaju mogućnost transakcija i pohrane više valuta. Oni koji već posjeduju digitalni novčanik mogu jednostavno uvesti imToken novčanik. Druga je mogućnost stvoriti EOS novčanik na njihovom web mjestu. U tom ćete slučaju morati platiti ETH kao naknadu.

Kupite EOS da biste ga stavili u EOS novčanike

Zanima vas ulaganje u EOS? Morali biste započeti s našim člankom o predviđanju cijena EOS-a – uključujući kratkoročne i dugoročne izglede. (Uvijek sami istražite i pročitajte izjavu o odricanju odgovornosti).

Najbolje mjesto za kupnju EOS-a je upotreba Binance. Ovaj vodič za kupnju iznosi svaki korak koji ćete trebati da biste to pravilno učinili.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map