Najbolji Ethereum Classic (ETC) novčanici 2019. | Koji su najsigurniji novčanici za pohranu itd

Ethereum Classic rezultat je hard forka originalnog Ethereum blockchaina. Poput Ethereuma, on također ima izvorni token nazvan Ether, ali s ETC oznakom. Ovdje pogledajte više izvještaja o ETC-u.

Pridružite se budućnosti kriptovaluta i trgujte svojim omiljenim novčićima Binance!

Trenutno je među prvih 20 kriptovaluta, i iako možda nema toliko mogućnosti za pohranu kao njegov ETH kolega, ima neke novčanike dostupne na tržištu. Ispod je naš popis koji sadrži najbolje ETC novčanike koje možete koristiti za pohranu vašeg Ethereum Classic.

Ledger Nano Ethereum Classic

Izvor: tokenclub.co

1. Knjiga Nano S

Web stranica novčanika:  https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Vrsta novčanika:  Hardver, viševalutni, kompatibilan sa sustavima Windows, MAC, Linux

Jednostavnost korištenja:  Teško

Sef:  Povećana sigurnost

Trošak: Plaćeno

Ledger Nano S jedan je od najcjenjenijih dostupnih hardverskih novčanika jer sadrži najbolje sigurnosne implementacije za pohranu Ethereum Classic. Novčanik se može povezati s bilo kojim uređajem koji ima USB priključak i uz Ethereum Classic podržava stotine kriptovaluta, kao što su Bitcoin, Litecoin i Ethereum.

Uređaj sličan USB-u ima OLED zaslon na kojem pritiskom na gumbe možete provjeriti detalje transakcije.

Sigurnost je ono što Ledger čini jednim od najboljih Ethereum Classic novčanika. Sigurnosna kopija, dvofaktorska autentifikacija, zaštićeni PIN kod, među implementacijama su koje ovaj uređaj čine izuzetno sigurnim.

Trezor Ethereum Classic


Izvor: toshitimes.com

2. Klasični novčanik Guarda Ethereum

Web stranica novčanika Guarda:  https://guarda.co/

Vrsta novčanika: mobitel, stolno računalo, web, proširenje za Chrome

Jednostavnost upotrebe: Jednostavno

Sigurno: Sigurno

Trošak: Besplatno

Guarda je novčanik za kriptovalute koji nije skrbnički i koji bi korisnicima omogućio držanje, pohranjivanje, slanje i primanje digitalnih valuta. Korisnici Ethereum Classic (ETC) moći će se nositi s ovom digitalnom imovinom i upravljati širokim spektrom drugih kriptovaluta. Neki od njih uključuju Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Binance Coin (BNB) i mnoge druge. 

Kako novčanik Guarda korisnicima Ethereum Classic nudi mogućnost rukovanja mnogim kovanicama putem istog sučelja, on također nudi rješenje za više platformi za pojedince koji žele trgovati digitalnim valutama putem niza platformi, uključujući web, radnu površinu, proširenje za Google Chrome i mobilni. 

Guarda radi posljednjih godina kako bi ponudio rješenja za ulagače kriptovaluta koji žele upravljati i upravljati svojim digitalnim valutama na brz i jednostavan način. Točnije, Guarda je na web mjestu Ethereum Classic naveden kao službeni Android novčanik. 

Jedan od kupaca, J.J. Palmer, komentirao je o tome:

„Ja sam korisnik ETC-a, saznao sam aplikaciju Guarda na službenom webu itd. Volite sučelje i ideju da ostanete privatni ključ na uređaju. “

Također vrijedi istaknuti da je Guarda ima oko 84% pozitivne reputacije na Trustpilotu. Loše kritike čine samo 9% od ukupnog broja. Većina korisnika tvrdi da Guarda ne nudi samo novčanik za kriptovalute s više platformi i više sredstava, već i izvrsnu korisničku podršku koja radi 24 sata dnevno 7 dana u tjednu.. 

3. Atomski novčanik

Atomski novčanik

Može biti jedna od najboljih opcija za pohranu vašeg ETC-a Atomski novčanik. Riječ je o softverskom novčaniku koji nije skrbnički, s user-friendly sučeljem i podrškom za preko 40 zasebnih blockchaina i 500 tokena, uključujući bilo koji ERC-20 tokeni. Osnovan 2018. godine, Atomic je stekao veliku popularnost među svojih 500 000 korisnika na svim glavnim radnim površinama, Androidu i iOS-u, nudeći izvanrednu uslugu i širok raspon značajki. 

Prije svega, osim slanja i primanja ETC-a, BTC-a, ETH-a, LTC-a, XRP-a, XMR-a, ZIL-a ili drugog kriptozapisa po vašem izboru, digitalnu imovinu možete s lakoćom razmijeniti, kupiti i uložiti u novčanik. Štoviše, za svaku trenutnu i anonimnu razmjenu (60+ kripto parova) dobit ćete povrat novca koji se pridružuje programu članstva Atomic. 

Štoviše, opcija crypto buy sada je dostupna za 19 vrhunskih digitalnih sredstava s bankovnom karticom od 17 lokalnih fiat valuta, uključujući USD, EUR, BDP, RUB, AUD, itd. Uz to, Atomic nudi svojim korisnicima nagrade za decentralizirano ulaganje s 5 -23% APR-a za 10 PoS-a poput XTZ, ATOM, ZIL, KMD itd., A uskoro i ICX, DOT i ADA.

Napokon, da biste koristili Atomic Wallet, možete ostati anonimni jer nisu potrebne potvrda, stvaranje računa i KYC. Vaš ETC i sva druga imovina zajamčeno su sigurni jer nitko osim vas ne preuzima kontrolu nad svojim sredstvima pomoću privatnih ključeva koji su šifrirani samo na vašem uređaju. I na kraju, ali ne manje važno, ako ikada naiđete na bilo kakve probleme s aplikacijom, obratite se izvrsnoj službi za podršku koja je spremna 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu i pruža koherentan i brz odgovor.

4. TREZOR  

Web stranica novčanika:  https://trezor.io/

Vrsta novčanika:  Hardver, viševalutni, kompatibilan sa sustavima Windows, MAC, Linux

Jednostavnost korištenja:  Teško

Sef: Povećana sigurnost

Trošak: Plaćeno

TREZOR je još jedan hardverski novčanik koji ima impresivne sigurnosne karakteristike i kompatibilan je sa širokim rasponom kripto kripa. Uređaj se razlikuje od USB-a, ali mali je, prijenosni i ima ugrađeni zaslon i fizičke tipke za potvrdu transakcija.

Osim ETC-a, možete pohraniti i Ethereum, Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Dash (DASH) i još mnogo toga. Da biste pristupili uređaju, morate unijeti PIN kôd, a prvi put kada uđete u novčanik generirat će se sjeme za oporavak od 24 riječi. Ovaj novčanik Ethereum Classic jedna je od najboljih i najsigurnijih opcija za pohranu na tržištu.

Aplikacije koje se mogu instalirati na novčanik su TREZOR Wallet, Mycelium i Multibit HD.

Novčanik je kompatibilan sa sustavima Windows (verzija 7 i novija), OS X (verzija 10.8 i novija), Linux i Android uređaji.

slika6 4

Izvor: finder.com

5. Koinomi

Web stranica novčanika: https://www.coinomi.com/en/

Vrsta novčanika: Multivalutna, kompatibilna s mobilnim i stolnim sustavom

Jednostavnost korištenja: intuitivni GUI

Sef: Visoko

Trošak: Besplatno

Novčanik Coinomi popularan je mobilni novčanik koji korisnicima omogućuje pohranjivanje mnogih kriptofonija na jednom mjestu. Aplikacija podržava Ethereum Classic, Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash i još 200 tokena. Objavljena je i verzija za stolna računala.

Coinomi je HD novčanik koji koristi posebne algoritme za generiranje jednostavne početne fraze kako biste napravili sigurnosnu kopiju računa. HD novčanici također generiraju nove adrese za svaku transakciju, što otežava praćenje niza transakcija na jednu adresu. Coinomijevi poslužitelji također anonimiziraju IP adrese.

Za postupak registracije nisu potrebne nikakve informacije. Integracija Shapeshift omogućuje korisnicima izvršavanje višelančanih plaćanja i slanje kovanica na druge adrese iz novčanika.

Vjerujte novčaniku za Ethereum Classic

Izvor: bitcoinexchangeguide.com

6. Vjerujte u novčanik

Web stranica novčanika: https://trustwallet.com/

Vrsta novčanika: Mobilni novčanik, Android i iOS.

Jednostavnost korištenja:  Korisniku ugodno

Sef: Niska

Trošak: Besplatno

Novčanik Trust jednostavan je i prikladan za upotrebu za novčane korisnike. Ovaj ETC kripto novčanik podržava Ethereum Classic, Ethereum i Ethereum temeljene ERC20 tokene i ERC223 tokene. Nedostatak je što nije podržan nijedan Bitcoin. Aplikacija je kompatibilna s Android i iOS uređajima.

Pored Ethereum Classic (ETC), možete podržati i Callisto (CLO) i preko 30 000 ERC20 tokena, poput OmiseGO, Qtum, Kyber Network, EOS, BAT, TenXPay i Augur.

Nisu potrebne registracija ili osobni podaci. Novčanik omogućuje korisnicima Androida da kupuju ETH putem Coinbase, Shapeshift ili Changelly.

Interakcije s dAppsom mogu se izvoditi i izravno iz aplikacije, a novčanik može poslužiti kao preglednik Web3. U postupku postavljanja generira se rezervno sjeme koje korisnicima omogućuje vraćanje novčanika u manje od 30 sekundi.

slika2 5

Izvor: captainaltcoin.com

7. Izlazak za Ethereum Classic

Web stranica novčanika:  https://www.exodus.io/

Vrsta novčanika:  Stolni novčanik, viševalutni, kompatibilan sa sustavima Windows, Mac OS i Linux

Jednostavnost korištenja:  Jednostavno sučelje

Sef:  Umjereno

Trošak: Besplatno

Exodus je novčanik za kriptovalute za stolna računala koji podržava ETC pohranu i upravljanje. Štoviše, koristi oko 30 tokena i altcoina, uključujući Ethereum, Bitcoin, Litecoin, Dash, Zcash i EOS.

Exodus je jedan od najboljih ETC novčanika za nove trgovce koji traže sučelje jednostavno za upotrebu koje uključuje dobro dizajnirane značajke i alate za grafikone. Također uključuje integraciju ShapeShift koja omogućuje kripto razmjenu u novčaniku.

Sva kripto imovina šifrirana je i pohranjena izravno na vašem uređaju, što znači da zadržavate kontrolu nad svojim sredstvima. Dostupan je sigurnosni sustav, a e-pošta sa sigurnom vezom bit će poslana na reaktivni novčanik, osim na sjeme. Veza je osigurana sjemenkom i ključem od 12 riječi.

Novčanik Guarda Ethereum Classic

Izvor: coindoo.com

8. Guarda za Ethereum Classic

Web stranica novčanika:  https://guarda.co/

Vrsta novčanika:  Multicurrency, Multi-Platform

Jednostavnost korištenja:  Intuitivno sučelje

Sef: Umjereno

Trošak: Besplatno

Guarda je novčanik za kriptovalute koji se može koristiti putem weba, mobitela i stolne aplikacije na svim glavnim operativnim sustavima (Androidi, iOS, Windows, Linux, macOS, Chrome proširenje). Ovaj Ethereum Classic novčanik također podržava kovanice i tokene kao što su Bitcoin, Ethereum (i ERC20 tokeni), Zcash, Ripple, DASH, EOS, Monero i drugi. Njegova pouzdanost i kompatibilnost s platformom čine ovo jedno od oklada Ethereum Classic novčanika za svestrane trgovce.

Prednost ovog novčanika je što Guarda ne bilježi nikakve osjetljive osobne podatke, privatne ključeve ili podatke novčanika. Privatni ključevi čuvaju se u memoriji uređaja i kad se odjavite iz novčanika, on se automatski briše.

Korisnici mogu slati i primati valute, koristiti ugrađenu mjenjačnicu, provjeravati povijest transakcija, kupovati fiat valutom, kao i uvoziti i izvoziti privatne ključeve. Dostupna je i sigurnosna kopija.

Nisu potrebne registracija, ograničenja ili složeni postupci provjere. Njegovo korisničko sučelje jednostavno je za korištenje na svim platformama koje sadrže sve njegove funkcionalnosti.

Sažetak

Iako nema toliko novčanika koji podržavaju Ethereum Classic u usporedbi s Ethereumom, postoji mnoštvo opcija koje možete pronaći. Ovisno o vašim trgovinskim potrebama, kompatibilnosti sustava, sigurnosnim mjerama i upotrebljivosti sučelja, postoje razni ETC novčanici koji su idealni za pohranu ovog novčića.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map