Najbolji novčanici s novčićima Binance koje biste trebali uzeti u obzir

Binance Coin (BNB) je kriptovaluta temeljena na ERC20 koja podstiče sve operacije na Binance burzi. BNB svojim vlasnicima nudi razne mogućnosti u ekosustavu Binance, poput nadmetanja, razmjene, uvrštavanja na tržište, ulaganja u ICO-ove i odbitka od transakcijskih naknada. Postoje razne metode u koje se može pohraniti BNB. U ovom ćemo članku predstaviti najbolje Binance Coin novčanike koje možete izabrati.

Novčanici Binance novčića

Izvor: TokenClub.co

Ledger Nano S

Web stranica Ledger Nano S novčanika: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s 

Tip novčanika Ledger Nano S:  Multivalutni, hardverski novčanik

Jednostavnost koristiti: Tvrdo – zahtijeva složenu konfiguraciju

Sef: Izuzetno sigurno

Trošak: Plaćeno

Ledger Nano S hardverski je novčanik dizajniran da pruži potpunu sigurnost kripto fondovima. Izgleda kao USB pogon koji se putem USB porta može povezati s prijenosnim računalom ili računalom. Ledger ima dva bočna gumba za potvrdu transakcije i OLED zaslon. Također je implementirao kriptografski postupak kojim se provjerava cjelovitost uređaja pri uključivanju.

Dok prvi put konfigurirate Ledger, morat ćete odabrati PIN kôd kako biste osigurali novčanik. Nakon toga generirat će se fraza za oporavak od 24 riječi pomoću koje možete vratiti novac u slučaju da se novčanik izgubi.  

Ledger je među najsigurnijim novčanicima Binance Coin u industriji jer primjenjuje razne sigurnosne protokole i kriptografske postupke, a svi se vaši novčići pohranjuju izvan mreže. Usluga podržava veliku raznolikost kovanica i tokena, uključujući Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Stratis, Dash, Zcash, Dogecoin, Litecoin, Ripple, Monero i, naravno, Binance Coin.

slika4 2

Izvor: toshitimes.com

Trezor

Web stranica Trezor novčanika: https://trezor.io/ 

Trezor novčanik:  Multivalutni, hardverski, kompatibilan s OS X (verzija 10.8 i novija), Windows (verzija 7 i novija), Linux i Android uređaji.

Jednostavnost korištenja: Tvrdo

Sef: Sigurno

Trošak: Plaćeno

Trezor je bio prvi Bitcoin hardverski novčanik ikad stvoren, a poznat je po svojim vrhunskim sigurnosnim značajkama koje štite vaše BNB novčiće od virtualne i fizičke krađe. Bez sumnje je jedan od najboljih Binance Coin novčanika ako želite osigurati najveću sigurnost.

Trezor je mali uređaj s gumbima i OLED zaslonom koji se na vaše računalo može povezati putem USB priključka. Svojim sredstvima također možete pristupiti i upravljati njima pomoću Google Chromea i Trezorovog mosta.

Pri prvom povezivanju uređaja sadrži PIN kôd sastavljen od devet znamenki na njegovom OLED zaslonu, a isti PIN kôd morat ćete unijeti klikom na zaslon računala s kojim ste povezani. Ovaj se kôd generira nasumično svaki put kada se pristupi Trezoru i osigurava da su sredstva čak i ako je zaraženo zlonamjernim softverom i dalje sigurna.

Nakon unosa PIN-a generirat će se sjeme za oporavak od 24 riječi koje će se koristiti za obnavljanje novčanika. Još jedna lozinka može se dodati sjemenu od 24 riječi za dodatnu zaštitu. Njegovi visoko sigurnosni standardi čine ga jednim od najboljih novčanika Binance.

Trezor također podržava impresivan broj kripto valuta uz Binance Coin, uključujući Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Monero, Zcash i mnoge druge.

Novčanik se također može koristiti zajedno s aplikacijama kao što su Multibit HD, Mycelium i TREZOR Wallet.

Novčanici Binance novčića

Izvor: bitcoinexchangeguide.com

Novčanik Guarda

Web stranica novčanika Guarda: https://guarda.com

Vrsta novčanika Guarda:  Multicurrency, Mobile, Desktop Novčanik

Jednostavnost korištenja: Lako

Sef: Sef

Trošak: Besplatno

Novčanik Guarda dizajniran je kako bi pružio usluge kripto pohrane jednostavne za upotrebu bez odricanja od sigurnosti. Guarda je novčanik bez skrbništva i višestruka imovina koji nudi usluge velikom broju korisnika različitih digitalnih sredstava. 

Ovaj će novčanik biti vrlo koristan za vlasnike Binance Coin-a (BNB) koji žele sigurno pohraniti svoju digitalnu imovinu. To vam ne samo da omogućuje lako rukovanje vašim BNB novčićima, već će vam pomoći i da ih primite, pošaljete i razmijenite. Uz to, tim tvrtke Guarda radi 24 sata dnevno 7 dana na rješavanju problema korisnika putem njihove korisničke podrške. 

Kako je Guarda novčanik s više valuta, korisnici će, između ostalih, moći pohraniti i druge kriptovalute, uključujući XRP, Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC), Bitcoin Gold (BTG) i Ethereum (ETH). Neke ERC-20 digitalne elemente također podržava ovaj kripto novčanik. 

Prema trustpilotu, oko 85% korisnika Guarde tvrdio da bi imali izvrsno ili izvrsno iskustvo tijekom korištenja aplikacije, samo 9 posto korisnika reklo je da su imali loše iskustvo. 

Korisnici Binance Coin-a mogu odabrati širok raspon usluga i rješenja koja bi odgovarala svim potrebama koje imaju. Nadalje, s internetskim uslugama Guarda pojedinci će moći upravljati svojim digitalnim sredstvima na svakom uređaju koji žele. 

Ako sumnjate u Guardu, uvijek ih možete kontaktirati na [e-pošta zaštićena]

Povjerite novčanik | Novčanici Binance Coins

Vjerujte web mjestu Novčanika: https://trustwallet.com/ 

Trust Novčanik:  Mobilni, kompatibilan s Androidom i iOS-om

Jednostavnost korištenja: Srednji

Sef: Umjereno

Trošak: Besplatno

Trust Wallet je user-friendly aplikacija za mobilni novčanik koja se može koristiti za pohranu i upravljanje svim tokenima izdanim u Ethereum blockchain-u. Novčanik je dostupan za besplatno preuzimanje na Google Play Store i Apple App Store.

Trust novčanik može se koristiti za pohranu gotovo svih tokena ERC-20 i ERC-223, kao što su Ether (ETH), Binance Coin (BNB), Ethereum Classic (ETC), OmiseGO (OMG), Qtum (QTUM), Maker (MKR) ), Augur (REP), VeChain (VEN), ICON (ICX), Aeternity (AE), 0x (ZRX) i još mnogo toga.

Što se tiče svoje sigurnosti, Trust novčanik nema pristup podacima korisnika ili novčanika i ne pohranjuje privatne ključeve na svojim poslužiteljima. Tipke nikada ne napuštaju uređaj koji koristite. Da biste koristili Trust Novčanik, nije potreban nikakav KYC postupak ili registracija. Ovaj kripto novčanik Binance može se koristiti i kao mobilni web preglednik 3.0 koji vam omogućuje pristup svim dApps-ima temeljenima na Ethereumu.

Oni koji žele dodatnu sigurnost mogu aktivirati brojne sigurnosne značajke, poput biometrijskih sustava za provjeru autentičnosti koji koriste PIN i skeniranje otiska prsta.

slika5 4

Izvor: medium.com

Atomski novčanik | Novčanici Binance Coins

Web stranica Atomic Wallet: https://atomicwallet.io/ 

Tip atomskog novčanika: Kompatibilan s operativnim sustavima Windows, macOS, Ubuntu, Debian, Fedora, Android i iOS.

Jednostavnost korištenja: Intuitivno i user-friendly sučelje

Sef: Umjereno

Trošak: Besplatno

Atomic Wallet je decentralizirana aplikacija za novčanik koja podržava križnu i transparentnu razmjenu kriptovaluta i ne kontrolira nijedan privatni ključ. Novčanik je poznat po značajci atomske zamjene koja omogućava korisnicima da kriju kripto datoteke bez napuštanja novčanika. Zahvaljujući integraciji dodataka ShapeShift i Changelly, korisnici također mogu obavljati poslove na tradicionalniji način.

Atomic podržava preko 300 kripto valuta (uključujući Zcash) i kompatibilan je s operativnim sustavima Windows, macOS, Ubuntu, Debian i Fedora. Korisnici mobilnih uređaja imaju i verzije za Android i iOS. Atomic je jedan od najboljih novčanika BNB-a ako također želite trgovati i pohraniti više kripto-datoteka.

slika3 3

Izvor: finder.com

Novčanik Coinomi

Web stranica Coinomi novčanika: https://www.coinomi.com/en/ 

Tip novčanika Coinomi:  Multicurrency, Android, iOS i Desktop.

Jednostavnost korištenja: User-friendly

Sef: Umjereno

Trošak: Besplatno

Coinomi je popularan mobilni kripto novčanik koji također podržava BNB pohranu. Omogućuje pohranu 500 drugih kripto-računala, uključujući Zcash, Bitcoin i Ethereum.

Novčanik je 2014. stvorio tim stručnjaka koji imaju „dokazane rezultate u Fintechu, kriptovalutama i poduzetništvu“. U početku je to bio mobilni novčanik za iOS i Android, ali krajem 2018. tim je objavio i verziju za radnu površinu.

Coinomi ima ugrađenu razmjenu koja vam omogućuje trgovanje BNB-om s drugim digitalnim sredstvima u vašem vlasništvu. Usluga je također jedinstvena jer dolazi s postupkom plaćanja višestrukim lancem jednim klikom. Iz sigurnosne perspektive provodi razne sigurnosne mjere, poput napredne lozinke za privatnost i oporavak.

Za pristup novčaniku nije potreban nijedan KYC postupak ili pridruživanje IP-a. Coinomijevi poslužitelji maskiraju vašu IP adresu kako bi anonimizirali sve zahtjeve. Svi se privatni ključevi pohranjuju lokalno na vašem uređaju, što znači da imate potpunu kontrolu nad svojim sredstvima.

Ovo je sjajan novčanik Binance Coin jer ne samo da ima ShapeShift / Changelly integraciju, već vam omogućuje i kupnju kriptoza s fiatom.

U zaključku

Kada tražite najbolje novčanike Binance Coin, morate uzeti u obzir nekoliko značajki, poput sigurnosti, upravljanja privatnim ključem, kontinuiranog razvoja, korisničke podrške i upotrebljivosti. Ovisno o vašim potrebama i upotrebi, postoje razne mogućnosti pohrane koje mogu odgovarati vašim zahtjevima za vaš željeni Binance Coin novčanik.

https://usethebitcoin.com/a-beginners-guide-to-binance-coin-bnb/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner