Najbolji novčanici s osnovnim znakom pažnje (BAT) | Najsigurniji BAT novčanici u 2019

Tražite li neke od najboljih novčanika Basic Attention Token za držanje vaše kriptovalute Basic Attention Token? Basic Attention Token (BAT) je projekt zasnovan na blockchainu koji ima za cilj radikalno poboljšati učinkovitost industrije digitalnog oglašavanja. Djeluje na Ethereum blockchainu i zamjenjiv je između izdavača, oglašivača i korisnika.

Programeri BAT-a vjeruju da izdavači gube velik dio svog prihoda zbog izazova koji neprestano nanose štetu industriji. Primjerice, samo u posljednjem desetljeću industrija je izgubila gotovo 66% prihoda, prilagođeno inflaciji. Imajući to na umu, izdavači se i dalje suočavaju s padom prihoda, jer se korisnici osjećaju sve više povrijeđenima. Slijedom toga, sposobnost oglašivača da procijene učinkovitost usluga smanjuje se.

Osnovni žeton pažnje (BAT) rješenje je za ove probleme. Token nudi decentraliziranu, transparentnu, digitalnu razmjenu oglasa koja djeluje na Blockchainu. BAT surađuje s tvrtkom Brave, brzom, otvorenom kodu, usmjerenom na privatnost, preglednikom koji sprječava oglase i programe za praćenje trećih strana i stvara sustav glavne knjige koji mjeri pažnju korisnika da nagradi izdavače na temelju njihova doprinosa. Pogledajmo koji novčanik Basic Attention Token odgovara vašoj kriptovaluti.

Brave koristi BAT kako bi korisnicima preglednika nadoknadio pažnju, istovremeno štiteći njihovu privatnost. Jednom kada zaradite BAT, potreban vam je novčanik da biste ih zaštitili. Ovaj vodič nudi najbolje novčanike Basic Attention Token, koje možete uzeti u obzir za sigurnost i čuvanje svojih BAT sredstava.

Hrabri novčanik Basic Attention Token Novčanici

Izvor: basicattentiontoken.com

Hrabri novčanik | Novčanici s osnovnim značenjem pažnje

Web stranica Brave Wallet:https://brave.com/download

Hrabar Tip novčanika: Proširenje za web / Chrome

Jednostavnost korištenja: Da

Sef: Da

Trošak: Besplatno

Razvijen od strane hrabre zajednice, hrabri novčanik službeni je i najbolji kripto web novčanik za BAT. Za početak možete preuzeti preglednik Brave i dodati ga kao proširenje. Nakon što preuzmete preglednik Brave, možete jednostavno dodati BAT tokene. Brave surađuje s provjerenim izdavačima kako bi pomogao korisnicima da zarade više prihoda nego što imaju sa sadašnjim pokvarenim ekosustavom ad-tech.

Važno je da vam nije potrebna registracija za financiranje vašeg BAT novčanika. Kao vlasnik možete jednostavno dodati sredstva pomoću Bitcoina, Litecoina, Ethereuma ili BAT-a putem prijenosa na odgovarajuću adresu novčanika. Važno je napomenuti da Brave novčanik automatski pretvara sredstva koja nisu BAT poslana u novčanik i stanje na BAT-u. Ako želite pretvoriti fiat valutu u BAT, možete koristiti Podržati značajka ili druge razmjene. Međutim, kada koristite druge razmjene, morate platiti mrežu i svu naknadu za zamjenu koja se može primijeniti. Važno je napomenuti da je Hrabri novčanik jednosmjeran. Kao takvi, ne možete s njega podizati svoja BAT sredstva. Glavna svrha novčanika je obrada nagrada za izdavače koji se pridruže programu Brave Rewards.

Novčanik Ledger Nano S Novčanik s osnovnim znakovima pažnje

Izvor: tokenclub.co

Ledger Nano S

Novčanik Ledger Nano web stranica: https://shop.ledger.com/products/ledger-nano-s

Ledger Nano S Novčanik tip: Hardver

Jednostavnost korištenja: Vrlo jednostavan za upotrebu

Sef: Vrlo sigurno

Trošak: Plaćeno

Ledger Nano S kripto hardverski je novčanik koji je zasad najbolji na tržištu u pogledu sigurnosti. Ako tražite jedan od najboljih novčanika Basic Attention Toke kako biste zaštitili svoju imovinu kriptovaluta, tada možete razmotriti ovaj prvi i jedini neovisno certificirani novčanik na tržištu. Novčanik Ledger Nano S radi na sigurnom čipu koji pruža maksimalnu sigurnost.

Sljedeće značajke čine ga jednim od najboljih BAT novčanika koje treba uzeti u obzir:

 • Sigurnost najviše razine: Za početak, ovaj novčanik s kriptovalutom nikada ne izlaže vaš privatni ključ. Ključ ostaje u zaštićenom čipu zaštićenom PIN-om, slično onom koji se koristi u putovnicama. Osim toga, novčanik Nano S uživa potpunu potvrdu od strane ANSSI, francuska agencija za cyber sigurnost.
 • Jednostavnost: Osim toga, uređaj je vrlo jednostavan za upotrebu, sa samo dva gumba za rad. Sve radnje koje izvršite potvrđuju se na zaslonu. Također dolazi s Ledger Live aplikacija koja vam omogućuje jednostavno upravljanje svim svojim transakcijama kriptovaluta.
 • Izrada sigurnosne kopije i vraćanje: Važno je da vaša sredstva ostaju sigurna čak i ako izgubite uređaj. To je moguće s opcijom oporavka koja služi kao sigurnosna kopija vašeg uređaja koju možete koristiti za vraćanje računa na bilo kojoj platformi Ledger.

Trezor novčanik

Izvor: toshitimes.com

Atomski BAT novčanik

Atomski novčanik

Jedno od popularnih rješenja za upravljanje osnovnim znakom pažnje na tržištu je Atomski BAT novčanik. Atomic je multi-valutni novčanik bez skrbništva koji podržava BAT i drugu vrhunsku imovinu kao što su Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Monero, Polkadot s preko 500 tokena. Dostupan je za sve glavne OS, iOS i Android, a ima niz značajki koje su već privukle više od 500 000 korisnika u aplikaciju. 

Kao što je već spomenuto, možete upravljati ne samo BAT-om, već i svim vrhunskim kriptovalutama i 500+ tokena, dodajući da ih možete kupiti, uložiti i zamijeniti u jednom sigurnom sučelju.

Da biste kupili svoje omiljene kriptore, možete upotrijebiti bankovnu karticu sa 17 lokalnih fiat valuta prihvatljivih u cijelom svijetu. Ako želite koristiti trenutnu razmjenu, dobit ćete povrat novca za anonimnu zamjenu preko 60 kripto parova svaki put kad to učinite, samo ne zaboravite se pridružiti programu članstva Atomic Wallet. Također, novčanik nudi jednu od najvažnijih značajki 2020. godine, a to je decentralizirano ulaganje. Nagrade možete dobiti s 5-23% API-ja za ulaganje XTZ, ADA, ATOM i druge popularne PoS-ove primajući ih izravno od validatora i podržavajući decentralizaciju mreže.

Nadalje, Atomic nikada ne pohranjuje ni vaše privatne podatke ni vaša sredstva. Vaši su privatni ključevi šifrirani na vašem uređaju i samo vi imate potpunu kontrolu nad kripto računom u svom posjedu. Također, možete ostati anonimni, jer za početak korištenja aplikacije nisu potrebni KYC, provjera i stvaranje računa. U slučaju da imate bilo kakvih pitanja, raspitajte se o njima od izvanrednog tima za podršku koji vam je na raspolaganju 24/7.

Trezor novčanik | Novčanici s osnovnim značenjem pažnje

Trezor novčanik web stranica: https://trezor.io/

Trezor Novčanik tip: Hardver

Jednostavnost korištenja: Vrlo user-friendly

Sef: Da

Trošak: Plaćeno

Trezor je relativno jeftinija verzija kripto hardverskog novčanika, ali ima gotovo iste značajke kao Ledger Nano S. Omogućuje vam da imate potpunu kontrolu nad lozinkom i privatnim ključem, što ga čini izuzetno sigurnim i jednim od najboljih osnovnih žetona pažnje novčanike.

Pomoću lozinke za sjeme koja prati novčanik možete doći do svojih sredstava čak i ako izgubite uređaj. Trezor je jednostavan za upotrebu, lijepog je izgleda i ima značajke koje čak i početnici mogu lako razumjeti.

Programeri Trezora vjeruju da su podaci pohranjeni na mreži skloni raznim manipulacijama trećih strana; na primjer, netko ga može lako kopirati i ukrasti. Osim toga, internetske burze kriptovaluta doživjele su niz hakiranja koja ih čine prilično nepouzdanima.

Te probleme možete izbjeći isključivanjem s Trezor novčanika jer je on izmišljen kako bi korisnicima pružio digitalnu slobodu osiguravajući njihovu imovinu na vrlo neposredan način. Glavne značajke uključuju:

Glavne značajke Trezora:

 • Transparentna sigurnost: Istraživači sigurnosti, što potvrđuje zapisnik o postignućima novčanika, revidiraju novčanik Trezor.
 • Korisnička podrška s 5 zvjezdica: Stručnjaci su vam spremni pomoći u svakom trenutku.
 • Intuitivno i praktično korisničko sučelje: novčanik je dizajniran za samopouzdanje i duševni mir korisnika.

Novčanici žetona za osnovnu pažnju MyEtherWallet

Izvor: chrome.google.com (aplikacija)

MyEtherWallet (MEW)

MyEtherWallet web stranica:https://www.myetherwallet.com/

MyEtherWallet tip: Hardver

Jednostavnost korištenja: Da

Sef: Da

Trošak: Besplatno

Myetherwallet je idealan za pohranu ERC20 tokena. Novčanik za kriptovalute s otvorenim kodom čuva podatke u pregledniku vašeg računala, gdje ostaju sigurni. Uz to, MEW radi s drugim hardverskim novčanicima, poput Trezora i Ledger Nano S, što olakšava korisnicima koji žele imati veće područje rada.

Ovaj kripto hardverski novčanik stavlja Ethereum blockchain na dohvat ruke. Dizajniran od strane tima zaljubljenika u kriptovalute, donosi najsigurniji i najintuitivniji način upravljanja i pohrane vaših ETH kovanica i ERC20 tokena. U slučaju bilo kakvih briga koje biste mogli imati kao korisnika, tim je uvijek tu da vam pomogne.

Glavne značajke MEW-a:

 • Podrška za hardverski novčanik: MEW podržava sve glavne hardverske novčanike, kao što su Ledger Nano S, Trezor i drugi.
 • Zamijenite: U partnerstvu s Bity, Kyber Network, Changelly i Simplex, MEW omogućuje zamjenu između fiat valute i kripto valute, ETH i BTC, ETH i ERC20 tokena.
 • MEWconnect: Ova popratna aplikacija pruža sigurnost hardverskog novčanika vašem pametnom telefonu s Androidom ili iOS-om.

Novčanici žetona za osnovnu pažnju Metamask novčanika

Izvor: techllog.com

Novčanik Metamask

Novčanik Metamask web stranica: https://metamask.io/

Novčanik Metamask tip: Proširenje za web / preglednik

Jednostavnost korištenja: Da

Sef: Da

Trošak: Besplatno

Poput Brave novčanika, Metamask je još jedno proširenje preglednika koje možete uzeti u obzir za pohranu svojih BAT sredstava. Uglavnom podržava ERC20 tokene i omogućuje vam pokretanje decentraliziranih aplikacija izravno u vašem pregledniku. Osim toga, ne morate pokretati puni čvor Ethereum blockchaina.

Metamaska ​​je dostupna za sve preglednike, uključujući Google Chrome, Opera i Mozilla. Jednostavno rečeno, proširenje je most koji vam omogućava da danas u svom pregledniku vidite distribuirani web sutrašnjice.

Ključne značajke Metamaske:

 • Otvoreni izvor: web novčanik je lako dostupan na mreži i slobodan mu je pristup. Ova značajka također omogućava programerima da pregledaju softver i ažuriraju ga u skladu s tim.
 • HD postavke: Metamask dolazi s hijerarhijskim determinističkim postavkama koje vam omogućuju izradu sigurnosne kopije računa. Uz ovu značajku imate početni izraz koji možete koristiti za ponovno slanje podataka o izgubljenom računu.
 • Kupnja ugrađenih novčića: Metamask vam daje izravnu vezu s dvije razmjene na kojima možete kupiti kriptovalute. Možete odabrati da koristite Coinbase za kupnju Etera ili ShapeShift za kupnju i Etera i ERC20 tokena.

Ostale izvanredne značajke Metamaska ​​uključuju vrhunsku korisničku uslugu, jednostavno korisničko sučelje, lokalno spremište ključeva i živahnu zajednicu.

Vjerujte novčaniku

Izvor: usethebitcoin.com

Povjerite novčanik | Novčanici s osnovnim značenjem pažnje

Vjerujte novčaniku web stranica: https://trustwallet.com

Povjerenje Novčanik tip: Mobilni

Jednostavnost korištenja: Da

Sef: Da

Trošak: Besplatno

Trust je vodeći Ethereum novčanik koji podržava ETH, nove ERC223 tokene i više od 30 000 ERC20 tokena, uključujući BAT; postala je još popularnija nakon što ju je stekao Binance.

Uz Trust Wallet vaši privatni ključevi ostaju lokalno pohranjeni, što znači da ste jedini skrbnik svojih BAT sredstava. Također imate priliku komunicirati s Ethereum blockchainom i pokretati decentralizirane aplikacije (dApps).

Glavne značajke Trust novčanika:

 • Jednostavno i intuitivno: Imate objedinjenu adresu kripto novčanika za mobilne uređaje pomoću koje možete upravljati Ethereumom i svim tokenima. S istom adresom možete sudjelovati u ICO-ima ili airdropsima. Također možete slati i primati Ethereum.
 • Sigurno i osigurano: Novčanik Trust osigurava da vaše transakcije ostanu anonimne u svakom trenutku. Vaša je anonimnost na prvom mjestu, upravljana sljedećim načelima:

· Okruženje bez poslužitelja koje u potpunosti lokalizira svaku instaliranu aplikaciju

· Klijentska infrastruktura koja osigurava da svi vaši ključevi ostanu lokalno na vašem uređaju

· Standardna sigurnost banke koja štiti vašu digitalnu imovinu od potencijalnih prijetnji

· Sustav za provjeru autentičnosti na razini aplikacije koji zabranjuje svaki neovlašteni pristup putem otključanog uređaja

Završne misli

Platforma Basic Tok Token (BAT) već je pokrenuta i prva faza koja obuhvaća preglednik Brave već je završena. Brave na sustav donosi knjigu knjiga koja mjeri pažnju korisnika i precizno nagrađuje izdavače. Da biste to učinkovito postigli, potrebna su zvjezdana novčanica Basic Attention Token kako bi se osiguralo da sredstva ostanu sigurna i sigurna, a iz ovog vodiča možete odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Možete kupiti BAT tokene na Binance (preporučena razmjena za UTB trgovce).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner