Najbolji novčanici Zcash (ZEC) za upotrebu u 2019. | iOS i Android ZEC novčanici

Zcash je jedan od popularnih altcoina koji se fokusira na privatnost i anonimnost. Nakon što nabavite neke ZEC kovanice, potreban vam je siguran i siguran novčanik da ih držite. Digitalni novčanici odabrani su sadržaji za pohranu kriptovaluta. Oni čuvaju vaše novčiće na sigurnom, sigurnom i pod vašom kontrolom.

Binance je (još uvijek) naša preporučena razmjena za kupnju ZCash-a. Ovdje saznajte kako kupiti ZEC!

Za ZEC novčiće preporučljivo je koristiti najbolji Zcash novčanik kako biste bili sigurni da će oni uvijek biti sigurni. Osim toga, pronalaženje najboljeg novčanika ne odnosi se samo na kriptovalutu. Morate uzeti u obzir jednostavnost upotrebe, cijenu i uređaje koje podržava. Tek tada možete biti u mogućnosti odabrati Zcash-ov najbolji novčanik.

Uz razne digitalne novčanike na tržištu, odabir najboljeg mogao bi biti malo zbunjujući. Ovaj vodič pažljivo pregledava brojne Zcash novčanike koje možete uzeti u obzir za slanje, primanje i spremanje vaših ZEC novčića.

slika4 4

Izvor: tokenclub.io

Ledger Nano S

Web stranica novčanika: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Tip novčanika: Hardver; Podrška za više valuta

Jednostavnost korištenja: Jednostavno; podržava Windows, Linux i Chrome OS

Sef: Vrlo sigurno

Trošak: Plaćeno

Ledger Nano S najpopularniji je hardverski novčanik na tržištu. Nudi visoku razinu sigurnosti, lako se postavlja i koristi te pohranjuje više kriptovaluta, uključujući Zcash. Jedina mana ovog novčanika je što je skup – iako s konkurentnom cijenom. Također je važno napomenuti da nije kompatibilan s mobilnim uređajima.

Ovaj je novčanik najprikladniji za korisnike koji prije svega uzimaju u obzir sigurnost svojih sredstava. Hardverski novčanici poput Ledger Nano S omogućuju izvanmrežno pohranjivanje vaših sredstava tako da u svakom trenutku imate kontrolu nad svojim sredstvima.

Novčanik je mali, prenosiv i može se povezati s računalom putem USB priključka. Ovim novčanikom vaš privatni ključ ostaje u zaštićenom PIN-u, sigurnom, izvanmrežnom spremištu. Novčanik Nano S dolazi s ugrađenim OLED zaslonom s dva gumba sa svake strane uređaja. Ovim novčanikom možete ručno provjeriti svoje transakcije. Uz to, ovaj novčanik može primiti više od 1000 kripto kovanica i tokena, uključujući ZEC.

slika6 3

Izvor: unhashed.com

Jaxx novčanik

Web stranica novčanika: https://jaxx.io/

Tip novčanika: Desktop / Mobile

Jednostavnost korištenja: Jednostavno; podržava Windows, Linux i Chrome OS

Sef: Ne baš

Trošak: Besplatno

Jaxx najbolje odgovara korisnicima koji su uglavnom zabrinuti zbog jednostavnosti upotrebe i pristupa. Novčanik krasi korisničko sučelje kojem je lako pristupiti. Korisnici mu mogu pristupiti na različitim platformama, uključujući proširenja preglednika, Android i iOS mobitele i tablete, Windows, OS X, kao i Linux radne površine. Široka razina kompatibilnosti, zajedno s korisničkim iskustvom, čini ga jednim od najboljih Zcash novčanika.

Pomoću ovog novčanika možete pohraniti višestruku digitalnu imovinu, a integracijom ShapeShift lako je primati i prenositi različitu imovinu pod jednim krovom. Glavne pokrivene kriptovalute uključuju Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Zcash, Dash i mnoge druge. Novčanik dolazi s glavnim sjemenom od 12 riječi pomoću kojeg korisnici mogu upravljati svojim privatnim ključevima.

S negativne strane, Jaxx je sklon hakiranju, što su potvrdili raniji slučajevi ranjivosti gdje je njegova sigurnost bila ugrožena.

Međutim, novčanik je primijenio odgovarajuće sigurnosne mjere kako bi osigurao da sredstva korisnika ostanu sigurna. Takve mjere uključuju uvođenje Jaxx Liberty, novog novčanika s poboljšanim korisničkim sučeljem i sigurnosnim značajkama.

Važno je da korisnici moraju shvatiti da sigurnost novčanika nije isključiva odgovornost tvrtke. Korisnici također trebaju usvojiti najbolje prakse, posebno s vrućim novčanicima kao što je Jaxx.

slika5 5

Izvor: cryptocoinzone.com

Novčanik Guarda

Web stranica novčanika: https://guarda.co/

Vrsta novčanika: Desktop, mobitel, web stranica

Jednostavnost korištenja: Lako

Sef: Sef

Trošak: Besplatno

Guarda je jedan od najboljih novčanika na tržištu za pohranu Zcash-a (ZEC). Ovaj novčanik razvijen je razmišljajući o tome kako ponuditi korisnicima mogućnost da se bave velikim brojem kriptovaluta putem mnogo različitih platformi. Trenutno je podržano više od 40 različitih digitalnih sredstava, uključujući kovanice ERC-20. 

Osim ZEC-a, neki od novčića koje Guarda podržava uključuju Waves (WAVES), Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Qtum (QTUM), Tron (TRX), XRP, Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Binance Coin (BNB) i mnogi drugi. 

Korisnici mogu kupovati, slati, primati, razmjenjivati ​​i držati virtualne valute pomoću usluge Guarda putem njenog proizvoda koji nije skrbnički. Jedna od glavnih karakteristika ovog novčanika je da podržava mnoge različite platforme, uključujući stolne, web i mobilne uređaje. 

Istodobno, ovaj su novčanik prepoznale različite zaklade na tržištu kriptovaluta i dobio podršku od popularnih ličnosti u industriji. Na primjer, što se tiče Zcash-a, Guarda je razvio mobilni Zcash novčanik za Android koji će biti prilagođen Zcash-u u UX-u i mogućnostima. 

Changpeng Zhao, izvršni direktor i osnivač razmjene kriptovaluta Binance, spomenuo je da ovaj novčanik podržava BNB od samih početaka. 

Dakle, ovaj novčanik pruža fleksibilne usluge pojedincima i investitorima koji žele pohraniti ili rukovati svojim Zcash kriptovalutama. Iako ovaj novčanik nije hardverski uređaj, besplatan je za korisnike i može se koristiti na mnogim različitim platformama i uređajima. 

Atomski novčanik

Atomski novčanik

Atomic je decentraliziran Novčanik Zcash koja je osnovana 2018. Već je jedno od popularnih rješenja za upravljanje ZCash-om, Bitcoin-om, Ethereum-om, Polkadot-om, Litecoin-om i preko 500+ tokena. Novčanik ima više od 500.000 preuzimanja na svim glavnim podržanim OS-ima za stolna računala, Androidu & iOS. Značajke novčanika čine Atomic jednim od vodećih softverskih novčanika na tržištu. 

Na prvom mjestu, Atomic je novčanik s više valuta koji vam omogućuje upravljanje, razmjenu, ulog i kupnju svih najboljih kriptovaluta među 500 i više tokena jednostavno u jednom sigurnom sučelju. Štoviše, anonimno zamijenite 60+ kripto parova i dobit ćete povrat novca za registraciju za program članstva Atomic Wallet. 

Uz to, ne trebate riskirati trgovanjem digitalnom imovinom na burzama jer vam Atomic nudi sigurnu ugrađenu opciju kupnje kripto. Podržava bankovnu karticu s preko 17 lokalnih fiat valuta širom svijeta. I ne samo to, već možete i uložiti 10 (i računajući) kriptovaluta s ATOM-om, XTZ-om, ZIL-om i drugima s 5-23% APR-a dobivajući nagrade izravno od validatora i podržavajući decentralizaciju mreže. 

Napokon, nitko osim vas ne kontrolira vaša sredstva jer su privatni ključevi iz novčanika šifrirani na vašem uređaju i nikad ga ne napuštaju. Osim toga, možete ostati potpuno anonimni jer ne morate stvoriti račun da biste koristili Atomic ili dodavali bilo koji KYC za osnovne značajke novčanika. Ako ste ikad zbunjeni, izvrsna korisnička služba spremna je pomoći učinkovit i brz odgovor 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Novčanik kriptonatora 

Web stranica novčanika: https://www.cryptonator.com

Tip novčanika: Web / mobitel

Jednostavnost korištenja: Lako

Sef: Da

Trošak: Besplatno

Cryptonator je web novčanik koji nudi sigurnost na razini banke, kao i zaštitu računa najviše razine. Dolazi s pouzdanim IP-ovima, šifriranom SSL vezom i dvofaktorskom autentifikacijom. Ove i druge značajke čine ga izvrsnim Zcash novčanikom kako za nove, tako i za veterane Zcash ljubitelje. Novčanik podržava ZEC transakcije, kao i druge kriptovalute.

S ugrađenim značajkama koje omogućuju trenutnu razmjenu kriptopisa, korisnici Cryptonatora mogu s lakoćom pretvoriti, pohraniti i prenijeti svoje ZEC novčiće. Njegova bankarska sigurnost i šifrirana SSL veza, zajedno s provjerom autentičnosti u dva koraka, pružaju korisnicima mirnoću znajući da imaju posla s pouzdanim i pouzdanim uređajem.

Osim toga, računi Cryptonator su besplatni i dostupni 24 sata dnevno 7 dana u tjednu na različitim platformama, uključujući stolna računala, prijenosna računala i mobilne uređaje. To ga čini jednim od najboljih Zcash novčanika za upotrebu u pokretu. Sposobnost prihvaćanja više virtualnih valuta čini ga još boljim, omogućavajući korisnicima upravljanje imovinom na jednom računu. Pomoću novčanika Cryptonator mogu skladištiti, slati i primati sljedeće kriptovalute:

  • Zcash
  • Crtica
  • Bitcoin
  • Bitcoin Cash
  • Ethereum
  • Litecoin i mnogi drugi

Budući da dolazi s ugrađenim značajkama za razmjenu, novčanik pruža sigurnu pohranu, jednostavne transakcije i trenutnu razmjenu različitih kripto valuta koje podržava – a sve na jednom osobnom računu. Osim transakcija između osoba, putem ovog novčanika moguće je i platiti račune, zatražiti ili poslati uplate e-poštom..slika2 2

Izvor: finder.com

Službeni klijent Zcash-a 

Web stranica novčanika: https://z.cash/download

Tip novčanika: Službeni klijent za radnu površinu

Jednostavnost korištenja: Nije lako za početnike

Sef: Da

Trošak: Besplatno

Službeni Zcash klijent je desktop GUI novčanik koji je najprikladniji za iskusne korisnike, posebno one koji se usredotočuju na ZEC rudarstvo. Novčanik je dizajniran za Linux operativne sustave, ali korisnici mogu dobiti i verzije Mac i Windows od Zcash zajednica. Ovaj novčanik omogućuje svima da gotovinski klijent pokreću na računalu, a potreban mu je puni mrežni čvor. Nakon preuzimanja klijenta, korisnici mogu poslati ZEC sredstva na privatne adrese. Međutim, za ovaj novčanik potrebno je najmanje 2 GB RAM-a kako bi se olakšala zaštićena transakcija. Stoga se ovaj novčanik ne može smatrati korisnim bez odgovarajućeg prostora na tvrdom disku.

Kako bi se osigurala optimalna privatnost transakcija, korisnicima se savjetuje uporaba transparentnih adresa koje su kompatibilne s Bitcoinima i jednostavne su za upotrebu. Oni bi također trebali koristiti zaštićene adrese koje koriste standardni odabir naknade prema novčaniku. Te su adrese također idealne za bolju privatnost.

Zcash ima obje vrste adresa. Prozirne adrese počinju s “t”, dok zaštićene adrese počinju s “z”. Prozirne adrese vidljive su na blockchainu i ne nude jaku privatnost.

slika3 3

iBITcome novčanik

Web stranica novčanika: https://www.ibitcome.com/

Tip novčanika: Mobilni

Jednostavnost korištenja: Jednostavan za korištenje

Sef: Da

Trošak: Besplatno

iBitcome je platforma na jednom mjestu koja integrira pohranu tokena, trgovanje, dApp i feed vijesti. Platforma se fokusira na pružanje sigurnih i prikladnih transakcija i donosi novu dimenziju u ekosustav mobilnog trgovanja, obuhvaćajući najsigurnije i najprilagođenije značajke.

IBitcome novčanik multivalutni je uređaj koji podjednako podržava Bitcoin i altcoins. Također podržava sve ERC-20 tokene koji rade na Ethereum blockchainu. Glavne značajke uključuju sljedeće:

  • Sigurnost: osigurano algoritmom šifriranja AES-128-CTR;
  • Privatnost: decentralizirana i ne sadrži privatni ključ korisnika;
  • MPORT: korisnici mogu uvesti sjemenske fraze, privatne ključeve i pohranu ključeva.

Uz to, novčanik obuhvaća izvornu decentraliziranu razmjenu (DEX), koja omogućava korisnicima da podmiruju svoje transakcije na blockchainu, čineći ih sigurnim i transparentnim. Iskustvo mobilnog trgovanja poboljšano je omogućavanjem korisnicima pristup burzi izravno iz novčanika. iBitcome također obuhvaća mehanizam Replayed-On-Chain (ROC), koji stvara trenutne transakcije.

S preglednikom dApp, ovaj novčanik omogućuje korisnicima pristup njihovom omiljenom dApp-u na dohvat ruke. Za programere aplikacija mogu koristiti dApp SDK kako bi stvorili jedan po svom izboru.

Završne misli

Zcash koristi tehnologiju visoke razine zbog koje nadilazi ostale digitalne resurse. Korisnici mogu kontrolirati informacije koje dijele. Pomoću novčanika spomenutih u ovom dijelu korisnici mogu pronaći najbolje mogućnosti Zcash novčanika kako bi zaštitili svoje ZEC novčiće.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner