Najbolji ontološki novčanici (ONT) u 2019. | Kako uložiti ONT, a pritom ga čuvati na sigurnom

Ontologija je mreža zasnovana na blockchainu koja podržava nekoliko programskih jezika i razvojnih alata za stvaranje decentralizirane aplikacije. Na blockchainu Ontology može raditi nekoliko blockchain sustava, jer okvir može prilagoditi javne blockchaine za razvoj aplikacija. Osim toga, ONT olakšava suradnju između različitih mreža lanca kroz grupe protokola. Ako držite ONT tokene, pobrinite se da ih osigurate u najboljim Ontology novčanicima.

Vrhunskim značajkama, poput VBFT-a i Shardinga, Ontology nastoji osnažiti razvoj blockchain aplikacija za milijune blockchain korisnika širom svijeta. Imajući to na umu, decentralizirana Ontološka mreža želi stvoriti standardiziranu platformu za razne aplikacije u korisničkom, interaktivnom i blockchain upravljanom okruženju. Slijede najbolji Ontologys novčanici koji su idealni za primanje, slanje i pohranu virtualnih novčića.

ONTO Novčanik | Ontološki novčanici

ONTO Web stranica novčanika: https://onto.app/

ONTO Tip novčanika: Mobilni

Jednostavnost korištenja: Jednostavan za korištenje

Sef: Sigurno

Trošak: Besplatno

Aplikacija ONTO sveobuhvatni je, decentralizirani Ontološki novčanik koji omogućuje pristup Ontološkoj mreži. Ova je aplikacija idealna za izgradnju osobnog digitalnog identiteta, pohranu digitalne imovine i još mnogo toga. Osim toga, pruža privatne, sigurne transakcije potpomognute kriptografskim algoritmima.

Jedna od najboljih značajki ONTO novčanika je da ne sprema vaše podatke. Sve informacije koje navedete za autorizaciju ili provjeru autentičnosti ostaju na vašem telefonu. To znači da niti jedna druga osoba nema pristup vašim podacima ako ih vi ne odobrite.

Osim toga, ONT ID, koji vam pomaže u upravljanju identitetom i povezanom autentifikacijom i autorizacijom, nema nikakve veze s novčanikom. Novčanik i ID pripadaju različitim funkcionalnim modulima. Mobilni kripto novčanik uglavnom vam pomaže u upravljanju digitalnom imovinom jer se ID brine o identitetu, autentifikaciji i autorizaciji.

Još jedna stvar koju treba napomenuti u vezi s ONTO novčanikom su ograničenja transakcija. Za početak sve transakcije koje provodi novčanik moraju biti cijeli broj. Mreža Ontology koristi model dvostrukog tokena koji sadrži ONT (novčić) i ONG (uslužni token za mrežne usluge). S tim u vezi, minimalna ONT transakcija je 1 ONT, dok je minimalna ONG transakcija 0,0000000001.

Ontološki novčanici

Izvor: Medium.com

OWallet

Web stranica OWallet: https://github.com/ontio/OWallet/releases

OWallet tip: Radna površina

Jednostavnost korištenja: Nije baš jednostavno za početnike

Sef: Sigurno

Trošak: Besplatno

OWallet je jedan od najboljih Ontology novčanika i podržava operativne sustave Windows, Mac i Linux. Službeni novčanik za kriptovalute na stolnom računalu podržava i ONT novčić i ONG token. Ovaj je novčanik toliko sveobuhvatan da ga možete koristiti i za standardno i za zajedničko upravljanje novčanikom temeljeno na tehnologiji višestrukog potpisa. Osim toga, može se povezati s različitim hardverskim novčanicima, kao što su Ledger, Trezor i drugi.

U svojoj sljedećoj fazi OWallet namjerava uključiti više aplikacija u svoj sustav, što će omogućiti programerima da nude sveobuhvatne usluge, uključujući pozivanje i kompajliranje pametnih ugovora.

OWallet vam nudi tri mogućnosti za istraživanje prema vašem izboru. Možete ga koristiti kao pojedinačni novčanik, zajednički novčanik ili novčanik hardverske podrške glavne knjige. Kao što je ranije spomenuto, podržava Windows i MacOS uređaje.

Na temelju opcija koje nudi, preuzimanje OWallet-a može biti malo izazovno za početnike. Pojedinačni novčanik dolazi s različitim značajkama, poput odabira putanje datoteke Keystone, odabira e-pošte i lozinke te izrade novčanika. Nakon što se pojedinačni novčanik podigne, početna stranica će vam dati detalje o adresi novčanika, javnom ključu, stanju sredstava ONT i ONG, cijeni stanja ONT u USD i još mnogo toga.

zalijepljena slika 0 6

Izvor: chrome.google.com (aplikacija)

Novčanik Guarda

Web stranica novčanika Guarda: https://guarda.co/

Tip novčanika Guarda: Mobilni, radna površina, web

Jednostavnost korištenja: Jednostavan za korištenje

Sef: Sef

Trošak: Besplatno

Guarda je jedan od najkorisnijih i najjednostavnijih novčanika za držanje ONT tokena. Investitori bi otkrili da su mnoge značajke koje nudi ovaj novčanik vrlo atraktivne. Novčanik zaista nudi multivalutnu podršku za više od 40 različitih digitalnih valuta u industriji, uključujući Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), XRP, Binance Coin (BNB), Bitcoin Cash (BCH) i Bitcoin Gold (BTG), između ostalih. 

Istodobno, Guarda nudi mnogo različitih platformi za korisnike koji s lakoćom mogu rukovati svojim ONT novčićima. Korisnici mogu preuzeti stolni novčanik, mobilnu verziju novčanika Guarda ili jednostavno preuzeti proširenje koje bi se otvorilo u korisničkim preglednicima. 

Iako su razmjene s vremenom poboljšavale njihovu sigurnost, one i dalje ostaju vrlo nesigurne za pojedince da drže svoje virtualne valute. Zbog toga su se novčanici poput Guarde usredotočili na sigurnost i jednostavnost kako bi se korisnici mogli osjećati sigurno i ugodno dok imaju posla sa svojim ONT valutama. 

Štoviše, na visoko konkurentnom tržištu korisnici imaju raznolike portfelje. Ulagači nemaju samo jednu virtualnu valutu, ali općenito drže više njih. Guarda bi bio dobar izbor za pojedince koji žele imati svoja digitalna sredstva na istom mjestu bez da stalno moraju mijenjati novčanike i programe.. 

Nadalje, Guarda se smatra jednim od najprestižnijih novčanika u kripto industriji. Zapravo, Changpeng Zhao smatrao je Guarda novčanik projektom koji od samog početka podržava Binance decentraliziranu burzu (DEX). 

Posebna #FF, novčanici koji podržavaju @Binance_DEX od početka:

@MithioOfficial

@Enjin

@ Knjiga

@coolwallet

@CoinomiWallet

@atomicwallet

@Zel_Core

@InfinitoWallet

@Mathwallet

@cryptocom

@GuardaWallet

@ Potrošiti karticu

@TrustWalletApp https://t.co/pgmQfXqdkO

– CZ Binance (@cz_binance) 19. travnja 2019

Atomski novčanik

Atomski novčanik

Atomski novčanik je softverska aplikacija koja nije skrbnička i koja se smatra jednim od najpopularnijih rješenja za upravljanje Ontologijom. Osnovao ga je 2018. suosnivač Exchangelly Exchange & bivši izvršni direktor Konstantin Gladych, Atomic je povećao svoju korisničku bazu na 500 000 ljudi na svim podržanim platformama, uključujući glavne OS za stolna računala, iOS i Android. 

Novčanik kriptoposjednicima nudi ne samo osnovne značajke poput slanja i primanja ONT, BTC, ETH, LTC, XMR, BNB i ostalih 40+ zasebnih blockchaina i preko 500 tokena, već i kupnju, razmjenu i ulaganje digitalnih sredstava u jedan , sigurno, user-friendly sučelje. Uz to, povrat novca možete dobiti za upotrebu trenutne anonimne razmjene (60+ kripto parova) koja sudjeluje u programu članstva Atomic U slučaju da želite kupiti kripto, na raspolaganju je 19 glavnih sredstava koja se mogu kupiti putem bankovne kartice u USD, EUR, BDP i ostalih 14 lokalnih fiat valuta diljem svijeta. Također, možda će vas privući ulog novčanika. Decentraliziran je, što znači da primate nagrade s 5-23% APR-a izravno od validatora i podržavate decentralizaciju mreže. Trenutno postoji 10 PoS sredstava, uključujući XTZ, ATOM, ZIL, KMD i AWC, izvorni token Atomic. 

Konačno, da biste počeli koristiti Atomic Wallet, ne morate stvoriti račun, proći potvrdu ili KYC, stoga ostajete anonimni. U međuvremenu su vaša sredstva samo pod vašom kontrolom jer su privatni ključevi šifrirani na vašem uređaju i nitko im nema pristup osim vas. I na kraju, ali ne najmanje važno, ako ikada imate problema sa svojim Atomic-om, obratite se službi za podršku koja će vam rado pružiti koherentan i brz odgovor u roku od približno 10-25 min 24/7.

Cyano novčanik | Ontološki novčanici

Web stranica Cyano novčanika: https://github.com/OntologyCommunityDevelopers/cyano-wallet/

Cijano Vrsta novčanika: Web

Jednostavnost upotrebe: Jednostavno

Sef: Sigurno

Trošak: Besplatno

Cyano je web proširenje za mrežu Ontology koje podržava preglednike Chrome i Firefox. Proširenje vam omogućuje stvaranje novčanika s mnemotehničkom frazom, potpuno šifriranom privatnim ključem. Možete se prijaviti u svoj web novčanik pomoću mnemotehničke fraze, pohranjenog računa ili privatnog ključa.

Svejedno, kada upotrebljavate Cyano, morate biti oprezni i uzeti u obzir važne sigurnosne savjete, poput podjele imovine između hladnih i vrućih novčanika, redovito provjeravanje stanja i korištenje kripto hardverskog novčanika za hladnjače. Osim toga, izbjegavajte koristiti bijelu listu pametnih ugovora na svom hladnom novčaniku. Novčanik se lako povezuje s dva glavna hardverska novčanika – Ledgerom i Trezorom.

Cyano novčanik kompatibilan je sa svim ONT mrežama, što vam omogućuje da se prebacujete s testne na glavnu i privatnu pomoću TLS-a. Cyanoalso dolazi s ONT ID podrškom, dAPI podrškom za mrežu Ontology, kao i podrškom za NEO i ONT adrese, koje možete koristiti i za normalne i za Ledger račune.

Pomoću proširenja Cyano možete postići sljedeće:

· Stvorite novčanik s mnemotehničkim izrazima

· Šifriranje privatnog ključa

· Izvezite ili uvezite novčanik

· Prijavite se pomoću mnemotehničke fraze, privatnog ključa ili pohranjenog računa

· Podrška za knjigu i Trezor

· Podrška za OEP-4 tokene i još mnogo toga

zalijepljena slika 0 9

Izvor: tokenclub.co

Ledger Nano S

Ledger Nano S Web stranica novčanika: https://www.ledger.com/products/ledger-nano-s

Ledger Nano S Tip novčanika: Hardver

Jednostavnost korištenja: Lako

Sef: Sasvim sigurno i sigurno

Trošak: Plaćeno

Novčanik Ledger Nano S nudi najvišu razinu zaštite računa, što ga čini jednim od najboljih kripto hardverskih novčanika Ontologije. Pomoću nje možete sigurno slati, primati i pohranjivati ​​svoje ONT kovanice i ONG tokene. Osim toga, prihvaća više valuta, uključujući ONT novčić i ONG žeton. Poželjno je potvrditi cijenu novčanika Nano S na njihovoj službenoj web stranici kako biste izbjegli bilo kakvu šansu da platite više.

Ako je sigurnost vaših sredstava vaš glavni prioritet, trebali biste razmisliti o tome da imate Ledger Nano S novčanik. Funkcionalnost hardvera osigurava da uvijek imate kontrolu nad svojim sredstvima.

Uz to, Nano S je mali, prenosiv i kompatibilan s USB-om. Iako se na vaš uređaj povezuje putem USB priključka, ne uzima vaš privatni ključ. Privatni ključ uvijek ostaje u izvanmrežnoj pohrani, koja je sigurna i zaštićena PIN-om. Jedno od istaknutih obilježja Novčanika Nano S je jednostavnost upotrebe. Hardverski novčanik za kriptovalute ima ugrađeni OLED zaslon s gumbima na bočnim stranama, što olakšava rad čak i početnicima. Važno je da vam Nano S novčanik omogućuje ručno provjeravanje transakcija, što znači da status sredstava možete provjeriti bilo kada.

zalijepljena slika 0 8

Izvor: Infinitowallet.io

Novčanik Infinito | Ontološki novčanici

Infinito Web stranica novčanika: https://www.infinitowallet.io/

Infinito Tip novčanika: Mobilni

Jednostavnost korištenja: Lako

Sef: Sasvim sigurno i sigurno

Trošak: Besplatno

Infinito je još jedan sjajan novčanik za ontologiju, idealan za pohranu i drugih kripto valuta. Viševalutni mobilni novčanik podržava svu glavnu digitalnu imovinu, kao što su Bitcoin, Ethereum, BCH, DASH i mnogi drugi. Također podržava sve ERC20 tokene na mreži Ethereum i NEP5 tokene na NEO blockchainu.

Novčanik je prilagođen mobilnim uređajima, što ga čini idealnim izborom za korisnike u pokretu. Trenutno je dostupan i za Appleove iOS i Android uređaje. Uz to, platforma je višejezična, s podržanih 12 jezika i još više njih. Infinito prihvaća Touch ID tehnologiju, koja je jedna od najnovijih značajki mobilnih novčanika. Neki od vrhunaca ovog novčanika uključuju:

· Sigurnost najviše razine isporučuje se kombinacijom lozinke, zaporke i dodirnog ID-a.

· Višejezična platforma za 12 jezika

· Nema centraliziranih poslužitelja

Međutim, to nije sve; Infinito dolazi s izvrsnom izvrsnošću koja je rijetka u većini mobilnih novčanika. Na primjer, novčanik je dizajniran za svakodnevnu upotrebu. Kao takav, ima značajku upravljanja kontaktima, koja korisnicima omogućuje pohranjivanje svih kontakata na jedan popis koji je jednostavan za upotrebu, na isti način na koji su brojevi mobilnih telefona dostupni na jednom popisu. To na kraju poboljšava funkcionalnost novčanika.

Još jedna važna značajka ovog novčanika je optimizacija cijena. Ova tehnologija omogućava, posebno novim korisnicima da odaberu najbolje troškove kad god izvrše transakciju. Na kraju se transakcije završavaju brže, a da nitko ne troši previše novca.

zalijepljena slika 0 3

Izvor: play.google.com

O3 Novčanik | Ontološki novčanici

O3 Web stranica novčanika: https://o3.network/

O3 Tip novčanika: Mobile i Desktop

Jednostavnost korištenja: Lako

Sef: Sigurno

Trošak: Besplatno

Novčanik O3 podržava sve glavne platforme, uključujući Android, iOS, Windows i Mac operativne sustave. Omogućuje vam praćenje svih vaših ONT kovanica, ONG tokena kao i ostalih kripto valuta na jednom prikladnom mjestu. Novčanik za radnu površinu s kriptovalutom nudi mnoge zanimljive značajke. Na primjer, može se izravno integrirati s Switcheo Exchange, osim daljinskog praćenja ravnoteže u vašim novčanicima za hladnjak. Davanje šanse za nadgledanje adrese hladnjače sjajna je značajka koja poboljšava funkcionalnost novčanika. Zbog toga biste ovo trebali razmotriti ako tražite najbolje Ontology novčanike na tržištu danas.

Uz to, povećava sigurnost jer nitko ne bi pristupio novčaniku hladnjaka ispod vašeg popisa za nadzor. Mobilni kripto novčanik možete preuzeti s Apple App Store ili Trgovina Google Play. Aplikacija se koristi širom svijeta s pozitivnim ocjenama korisnika.

Kako radi

Nakon instalacije mobilne aplikacije kripto novčanika, sustav traži da napravite novi novčanik ili uvezete privatni ključ iz već postojećeg novčanika. Jedna od najboljih značajki ovog novčanika je što vam omogućuje povezivanje s drugim izvrsnim aplikacijama bez dijeljenja osjetljivih podataka, poput privatnog ključa, s trećim stranama.

Napokon, njegova sposobnost povezivanja s trgovinskom platformom Switcheo omogućuje vam izravno trgovanje iz novčanika. Osim toga, omogućuje vam kupnju koristeći glavne kriptovalute – prvi na ONT blockchainu. Platforma planira uvesti kupnje putem kreditnih kartica.

Završne misli

ONT blockchain raste i privlači sve više korisnika. Kako svijet prelazi u eru usvajanja kriptovaluta, vrijeme je da usvojimo dovoljne mjere za pohranu kripto valuta. Pomoću novčanika spomenutih u ovom dijelu možete moći slati, primati i pohranjivati ​​svoja ONT sredstva.

https://usethebitcoin.com/a-beginners-guide-to-ontology-ont/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner