Najbolji VeChain (VET) novčanici za sigurno čuvanje VET-a | iOS i Android vechain novčanici

VeChain platforma pokrenuta je 2015. godine radi poboljšanja i reorganizacije upravljanja lancem opskrbe. Izvorni token platforme je VET koji nosi funkciju prijenosa vrijednosti na cijelom blockchainu VeChain i s njim povezanim aktivnostima. Tražite neke od najboljih VeChain novčanika? Nastavi čitati.

Kupite VET na Binance danas!

Ako primate, šaljete ili samo držite neke VET tokene, potreban vam je siguran novčanik za kriptovalute da biste zadržali svoja sredstva. Novčanik koji odaberete za svoje VET novčiće trebao bi vam omogućiti kontrolu nad njegovim privatnim ključem. To znači da ćete u bilo kojem trenutku moći pristupiti svojim digitalnim elementima. Postoji mnogo opcija koje možete odabrati, uključujući novčanike za stolna računala, hardverske novčanike, papirnate novčanike, novčanike za mobilne uređaje i još mnogo toga.

Svejedno, prije nego što odaberete novčanik za svoje virtualne fondove, trebali biste razmotriti izvanredne značajke zbog kojih biste mogli odabrati jedan, a drugi napustiti drugi. Popularne značajke uključuju šifriranje lozinkom, 2FA i PIN kodove. Takve značajke osiguravaju da nitko osim vas nema pristup sadržaju vašeg novčanika. U ovom vodiču navodimo najbolje novčanike tvrtke VeChain za držanje vaših VET tokena.

Novčanici VeChain

Izvor: bitcoinexchangeguide.com

Novčanik VeChain Thor

Novčanik VeChain Thor web stranica: https://wallet.vechain.org/

VeChain Thor Novčanik tip: Mobilni

Jednostavnost korištenja: Jednostavan za korištenje

Sef: Da

Trošak: Besplatno

VeChain blockchain pokrenuo je Thor Wallet odmah nakon izlaska Thor mainneta. U početku objavljen kao lagana aplikacija za kripto novčanik, cilj novčanika bio je dati blockchain VeChain Thor „moćan, siguran, jednostavan i potpuno funkcionalan portal“.

Thor novčanik dostupan je za preuzimanje na verzijama Androida i iOSa. Od svog pokretanja, i dalje prima pozitivne povratne informacije od zajednice, kao moderno i pouzdano sredstvo za pohranu VET kovanica i VTHO tokena. Dolazi sa sljedećim značajkama:

 • Robusna sigurnosna zaštita

Novčanik VeChain Thor prošao je razna stroga sigurnosna ispitivanja, što ga čini jednim od VeChain najboljih novčanika za kriptovalute. Prije lansiranja, proizvod je prošao kroz niz sigurnosnih provjera, uključujući pregled izvornog koda, funkcionalni test, reviziju upravljanja sesijama, reviziju pametnih ugovora i još mnogo toga.

Osim toga, novčanik nudi dodatne slojeve zaštite, uključujući ID otiska prsta, 2-faktorsku autentifikaciju, prevenciju ponavljanja, POST šifriranje podataka, lokalnu enkripciju podataka, obrnutu zaštitu i još mnogo toga. Ove sigurnosne značajke osiguravaju da vaši VET fondovi ostanu sigurni u svakom trenutku.

 • Međudržavno kripto upravljanje imovinom

Uz učinkovite sigurnosne mjere, VeChain Thor novčanik nudi i prikladno okruženje za transakcije digitalnom valutom. Na primjer, omogućava korisnicima da učinkovito zamijene svoje VET tokene putem funkcije Observe Wallet. Jednostavno je izvršiti i povezivanje X čvora, što im omogućuje da vide ravnotežu svojih digitalnih sredstava u svojim VeChain Thor radnim i hardverskim novčanicima.

Novčanik Guarda

Web stranica novčanika Guarda: https://guarda.co/

Tip novčanika Guarda: Mobilni, radna površina, web

Jednostavnost korištenja: Jednostavan za korištenje

Sef:  Da

Trošak: Besplatno

Postoji mnogo različitih novčanika za korisnike koji mogu držati i pohranjivati ​​svoje VET tokene, ali Guarda novčanik nudi drugačiji pristup načinu na koji korisnici postupaju sa svojim digitalnim valutama. Novčanik Guarda novčanik je za kriptovalute s više sredstava i više platformi koji korisnicima omogućuje sigurno spremanje, rukovanje, slanje, primanje i razmjenu virtualnih valuta. 

Novčanik Guarda podržava dugački popis kripto valuta i oni cijelo vrijeme analiziraju mogućnost dodavanja novih digitalnih sredstava u svoj novčanik. Neki od tih novčića uključuju Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Cardano (ADA) i, naravno, VeChain (VET). 

Na tržištu postoji mnogo različitih novčanika, ali Guarda ima drugačiji pristup načinu upravljanja i upravljanja virtualnim valutama. Točnije, oni omogućavaju investitorima s više od jedne kripto valute da drže svu imovinu na okupu u istom novčaniku. 

Uz to, pristup s više platformi koji je tvrtka odlučila slijediti pomaže pojedincima da se na brz i jednostavan način nose sa svojim virtualnim valutama. Kripto tržište trenutno treba novčanike, platforme i usluge koje bi nudile prijateljska sučelja za pojedince. 

Prema za trustpilot, više od 84% korisnika novčanika Guarda ocijenilo je novčanik kao “odličan” ili “izvrstan”. Samo 9% korisnika smatra da je Guarda novčanik ponudio uslugu “Bad”. Preostali glasovi podijeljeni su jednako za kategorije „Loše“ i „Prosječno“. 

Povjerite novčanik | Novčanici VeChain

Vjerujte novčaniku web stranica:https://trustwallet.com/

Povjerenje Novčanik tip: mobilni

Jednostavnost korištenja: Da

Sef: Srednji

Trust Wallet je Android i iOS proizvod za koji možete uzeti u obzir da pohranjuje svoja sredstva u VET-u. Siguran je, pouzdan i obuhvaća kod otvorenog koda koji revidiraju sigurnosni stručnjaci. Trust novčaniku možete pristupiti i putem internetskog preglednika i koristiti ga za slanje, primanje ili pohranu raznih digitalnih kovanica i tokena. Podržani novčići i tokeni uključuju:

· Ethereum (ETH)

· Svi ERC20, ERC223 i ERC721 tokeni na Ethereum Blockchainu

· GoChain (GO)

· POA mreža (POA)

· Callisto (CLO)

· Ethereum Classic (ETC)

· VeChain (VET)

· WanChain (WAN)

Na Trust Novčaniku vaš privatni ključ ostaje lokalno na vašem uređaju, pa ga nikada neće podijeliti s bilo kojom trećom stranom. Međutim, važno je napomenuti da Trust Novčanik nema 2FA, ali ima sigurnosnu kopiju koja pomaže jednostavnom oporavku. Osim toga, zahvaljujući suradnji s Kyber Network, novčanik ima ugrađenu decentraliziranu burzu za jednostavno trgovanje, kao i ugrađeni web3 preglednik koji možete koristiti za izravno povezivanje s decentraliziranim aplikacijama putem aplikacije Trust Wallet.

Glavne značajke Trust novčanika uključuju:

 • Sigurnost: vaš privatni ključ ostaje lokalno pohranjen i zaštićen s mnogo slojeva sigurnosti.
 • Kompatibilan s ERC20: novčanik podržava bilo koji ERC20 i ERC223 tokene na Ethereum blockchainu.
 • Multivalutna: Ovaj multi novčanik za kriptovalute podržava glavne kripto žetone i kovanice
 • Anonimno: Nitko nikada nema pristup vašim osobnim podacima. Novčanik uvijek čuva vaše podatke privatno i sigurno.

Sveukupno, Trust novčanik nudi jednostavno, čvrsto rješenje s više fleksibilnosti, čak i bolje od Thor novčanika. Prisutnost decentralizirane razmjene i preglednika Web3 to samo čini boljim. Međutim, njegove sigurnosne značajke su ograničene.

Novčanici VeChain

Izvor: unblock.net

Cobo novčanik | Novčanici VeChain

Cobo Novčanik web stranica: https://cobo.com/

Cobo Novčanik Tip: Hardver / mobitel

Jednostavnost korištenja: Jednostavan za korištenje

Sef: Da

Trošak: Plaćeno

Cobo je također jedan od najboljih VeChainovih novčanika, a vi ga možete koristiti za sigurno slanje, primanje i pohranu dragocjenih VET novčića. Novčanik, koji služi i hardveru i mobilnim platformama, siguran je i jednostavan za upotrebu. Njegove su značajke:

 • Siguran prijenos podataka: svojom funkcionalnošću “zračnog prostora” čuva vaše transakcije od bilo kakvog pokušaja hakiranja. To se postiže uklanjanjem svih Bluetooth, Wi-Fi, NFC ili propusnih mogućnosti koje mogu dovesti do mrežne infiltracije.
 • Trajnost vojnog stupnja: Cobo se ponosi time što je prvi hardverski novčanik koji se podudara s američkim vojnim sigurnosnim standardima. Prihvaća MIL-STD-810G s vodootpornom ocjenom, kao i IK9 certifikatom.
 • Multivalutna podrška: Cobo je novčanik s više kripto valuta koji podržava sve glavne kriptovalute, uključujući Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Dash, Litecoin, Ethereum Classic i više od 500 tokena.
 • Sigurnost sljedeće generacije: Dolazi s bankarskim čipom za šifriranje s prilagođenim firmware-om koji zadovoljava BIP 32, 39 i 44 protokole. To osigurava da privatni ključ cijelo vrijeme ostaje u čipu za šifriranje.

Glavne značajke Cobo novčanika uključuju:

 • Sve u jednom novčanik: to je i oblak i HD novčanik.
 • Multivalutna platforma: Podržava više od 20 lanaca i više od 500 tokena.
 • Nagrade za ulaganje: Pruža alate za digitalni rast imovine za PoS i PoW kovanice.
 • dApp trgovina: Cobo je domaćin i pokretač nekih od popularnih svjetskih dApps-a.

Sveukupno, Cobo novčanik pruža vam mogućnost ulaganja u POS novčanike i ostvarivanje prihoda. Osim toga, s Coboom imate ugrađenu trgovinu dApp, preglednik dApp i dApp SDK za programere. Iako je relativno nov na tržištu, njegove izvanredne značajke svjedoče da će ostati jedan od najboljih VeChainovih kripto hardverskih novčanika i mobilnih kripto novčanika.

Novčanici VeChain

Izvor: 99bitcoins.com

Knjiga Nano X

Novčanik Ledger Nano X web stranica: https://shop.ledger.com/pages/ledger-nano-x

Knjiga Nano X Novčanik tip: Hardver

Jednostavnost korištenja: Vrlo jednostavan za upotrebu

Sef: Vrlo sigurno

Trošak: Plaćeno

Ledger Nano X siguran je uređaj kompatibilan s Bluetoothom koji pohranjuje vaše privatne ključeve kako bi bio siguran da su sva vaša digitalna sredstva kamo god krenuli.

Slijede glavne značajke Nano X novčanika:

 • Sigurnost najviše razine: Nano X novčanik sprema vaš privatni ključ u svoj certificirani sigurni čip (CC EAL5 +). To je isti čip koji se koristi u izuzetno sigurnim aplikacijama, poput putovnica i kreditnih kartica.
 • Jednostavno sigurnosno kopiranje: Vaša kripto sredstva ostat će sigurna čak i ako izgubite svoj uređaj. To vam omogućuje fraza za oporavak od 24 riječi koja prati novčanik u trenutku inicijalizacije. Lozinku možete koristiti za oporavak računa na bilo kojem uređaju Ledger.
 • Jednostavnost: Novčanik Ledger Nano X dizajniran je da bude što intuitivniji. Dva gumba i zaslon zaslona – to je sve što trebate za upravljanje uređajem. Svojim transakcijama možete upravljati izravno sa pametnog telefona ili računala pomoću aplikacija Ledger Live PC i Mobile.
 • Mobilnost: Budući da je proizvod omogućen Bluetooth, možete ga povezati sa svojim pametnim telefonom pomoću aplikacije Ledger Live Mobile kamo god krenuli. Osim toga, nikada ne brinite o sigurnosti svojih sredstava dok upotrebljavate ovu funkciju jer sve Bluetooth komunikacije imaju potpunu enkripciju od kraja do kraja koja štiti od bilo kakve sigurnosne prijetnje.
 • Multivalutna: Nano X novčanik za kriptovalute može primiti do 100 aplikacija – sve istovremeno. Podržane su glavne kriptovalute, uključujući Bitcoin, Ethereum, Ripple’s XRP i još mnogo toga – istodobno možete upravljati svom imovinom pod jednim krovom.

Završne misli

Da biste osigurali da vaša sredstva u VET-u ostanu sigurna, potreban vam je pouzdan novčanik za kriptovalute. Kripto razmjene su uvijek ranjive na hakerske napade, zbog čega vam je potreban novčanik kojim možete u potpunosti upravljati i kontrolirati ga.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner