Najvažnije 6 tvrdih vilica iz lipnja 2018

Kriptovalute i Blockchain tehnologija došli su zajedno s nekim tehničkim uvjetima, što je hard fork jedan. Kada je riječ o hard forkovima, to se odnosi na odvajanje od postojećeg blockchain protokola ili promjenu koja prethodne blokove / transakcije čini nevaljanima. To bi ponekad zahtijevalo čvor ili korisničku nadogradnju za podršku novoj verziji.

To je rečeno, malo je projekata koji su hard fork zakazali za lipanj. Evo šest projekata na koje biste trebali pripaziti:

Masternode konopljinog novca (THC) & Tvrda vilica

Planirani datum: Negdje prije kraja Q2 (30. lipnja ili prije)

Konopljin novac je kriptovaluta koja povezuje poljoprivrednike kanabisa i lokalne prodavače. Simbol, THC predstavlja kriptovalutu. Iako u vrijeme pisanja ovog članka nije utvrđen nijedan određeni datum, projekt će se podvrgnuti tehnološkoj promjeni. Nova verzija tokena bit će anonimna i također će tim implementirati značajku glavnog čvora.

Projekt koji postoji od 2014. godine imao je svoj projektni tim koji radi na tome da platforma bude vrhunska. Na službenim stranicama dostupan je službeni novčanik za korisnike računala HempCoin za Windows. Novčićem se također trguje za BTC na platformi za razmjenu kriptovaluta Bittrex.

Budući da industrija marihuane brzo raste, HempCoin kao novčić specifičan za nišu ima za cilj olakšati trgovinu u industriji koristeći naprednu tehnologiju i korisničke aplikacije.

BitShares (BTS) tvrda vilica

Planirani datum: 07. lipnja 2018

BitShares ima svoje osnovno izdanje u lipnju. Kao što je najavio glavni tim, u roku od tri tjedna izvest će se novo izdanje značajke, a hard forkovi bi trebali biti dva puta godišnje, prvi četvrtak lipnja i prosinac.

BitShares platforma je decentralizirana platforma za razmjenu otvorenog koda koja radi na blockchainu. Cilj uspostave ovog projekta je eliminirati rizike centralizirane razmjene. Na taj je način manje slučajeva hakiranja, a mogućnost da ljudi izgube sredstva na razmjenama trećih strana uopće ne postoji. Platformi se pristupa putem preglednika ili se preuzima na korisnički uređaj.

BitShares (BTS) može se trgovati na nekoliko razmjena što uključuje BitShares Asset Exchange, CoinEgg, Binance, Poloniex, Huobi, Livecoin, Indodax. BTS na ovim platformama lako se mogu zamijeniti za BTC, ETH, BNB, STEEM i druge kriptovalute.

DigiByte (DGB) tvrda vilica


Planirani datum: Dana ili prije 21. lipnja.

Zaklada DigiByte zakazala je hard fork za ljeto 2018. Predstojeći hard fork donijet će promjene u algoritme rudarstva na mreži kako bi se održala prijaznost GPU-a.

Projekt koji je pokrenut negdje 2014. godine rođen je iz potrebe da se riješi ono što se u Bitcoinu smatralo značajnim izazovom, a to je centralizacija rudarske snage zbog specijaliziranih rudarskih uređaja, između ostalog i ASIC.

DigiByte sličan je Ethereumu u smislu da nije samo kriptovaluta za koju se kaže da podržava međunarodno trgovanje u sljedećoj značajci, već je i platforma koju decentralizirane aplikacije razvijaju i pokreću pomoću pametnih ugovora.

DigiByte (DGB) se može trgovati za BTC, ETH, LTC i EUR na nekim razmjenama kao što su Bittrex, Poloniex, Kucoin, HitBTC, Upbit, Livecoin, Cryptopia i tako dalje. Korisnici mogu lako preuzeti DigiByte novčanik za kriptovalute sa službene stranice za bilo koju dostupnu platformu ili uređaj.

ZenCash (ZEN) tvrda vilica

Planirani datum: 26. lipnja 2018

U pokušaju borbe protiv novog equihash ASIC rudara koji bi trebao biti isporučen krajem lipnja, tim se brzo kreće, predlažući tvrdu viljušku; promjena na mreži koja će ASIC rudare učiniti beskorisnim na mreži. Nova nadogradnja podržavat će samo GPU rudare, što je bio prvotni plan projekata.

The ZenCash rečeno je da je prva TLS šifrirana i anonimna virtualna valuta, poruka i sadržajna platforma od kraja do kraja, a također i decentralizirana autonomna organizacija. Pokrenut je 2017. godine; to je bila vilica ZClassic koja je račva ZCash-a.

Vaši ZenCash tokeni mogu se pohraniti na računala, u web novčanik, na Android uređaje, a također i na papirnate novčanike.

ZenCash tokeni mogu se kupiti na Binance, Bittrex, Upbit, OKEx, Cryptopia, COSS Trade Satoshi i OpenLedger DEX.

Metaverse ETP (ETP) tvrda vilica

Planirani datum: Na dan ili prije 30. lipnja.

Metaverse da uskoro skotrlja prvu iteraciju svoje tvrde vilice. Kao što je objasnio tim, očekuje se da će ova tvrda vilica smanjiti djelovanje loših aktera unutar ekosustava.

Javna knjiga otvorenog koda želi svojim korisnicima pružiti digitalnu imovinu i digitalne identitete. Koristeći Blockchain-as-a-Service (BaaS), tim olakšava pristup digitalnim financijskim uslugama bez ikakvih troškova. Iako je projekt pokrenut 2016. godine, započeo je s radom tek negdje u veljači 2017. godine.

Metaverse ETP (ETP) iako je pohranjen u novčanike trećih strana poput BitGoa i Cloud novčanika, tim je također razvio službeni novčanik tokena za mobilne i stolne uređaje.

ETP tokenima se može trgovati na TOPBTC, Bit-Z, Bitfinex, QBTC, HitBTC, RightBTC, TDAX i CoinBene kriptovalutama.

Zamjena glavne mreže Bytom (BTM), podrška za PoW

Planirani datum: Na dan ili prije 30. lipnja.

Kao što je naznačeno na putokazu projekta, bit će potpuna zamjena MainNeta, a podrška i optimizacija za ratne zarobljenike bit će integrirani.

Bytom je blockchain platforma za financijske i digitalne programe imovine. Bytom želi pružiti platformu koja omogućuje razmjenu i diverzifikaciju digitalne imovine.

BTM tokeni su pohranjeni u službenom novčaniku Bytom koji je dostupan na operativnim sustavima Windows, Mac i Linux.

Tim je učinio nevjerojatan posao na popisu BTM tokena na nekim burzama među kojima su Bibox, OEX, RightBTC, Huobi, OKEx, EXX, Gate.io, CoinTiger.

Kad sve bude kako je planirano, Bytom će predstaviti novu generaciju tokeniziranog svijeta s virtualnim resursima koji predstavljaju gotovo sve. Iako je projekt još uvijek u alfa fazi, izgleda obećavajuće na temelju onoga što je do sada provedeno.

Zaključak

Te su vilice usmjerene na to da svaku platformu učine boljom za svakoga u njihovoj mreži. Također je moguće da se ove rašlje premjeste na kasnije datume, to će prepustiti timu da odluči. Da biste pratili aktivnosti svake zajednice, morate se pridružiti privatnim forumima kako biste se ažurirali kako se događaji odvijaju.

ZEN možete kupiti kod Razmjena binancea, jedna od najboljih razmjena kriptovaluta dostupna u 2018. godini.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map