Najvažnije zračne kapi u srpnju 2018. [Ažurirano 7. srpnja]

Prvo, što je zračna kap?

Zračna kap je kada tvorci iza kriptovalute besplatno distribuiraju svoj token ili novčić postojećim vlasnicima. Smatra se i načinom nagrađivanja kolega navijača i marketinškom strategijom, jer je njegov cilj obično postići veću izloženost ako je njihov proizvod nov na tržištu.

Ako ste zainteresirani za primanje besplatnih kovanica, naš sljedeći popis pokriva najvažnije zračne kapi koje će se održati u mjesecu srpnju.

CPS Airdrop novčića

The CPS novčić je projekt koji je razvio CoinPayments u suradnji sa Syscoinom. CPS Coin bit će prvi token izdan na blockchainu Syscoin.

CoinPayments će ponuditi 100 besplatnih CPS kovanica na sve nove i postojeće račune na njihovoj platformi. Zračno zračenje završit će 1. kolovoza 2018. Procijenjena vrijednost kovanica je 10 eura. Podružnice CoinPayments također će dobiti referalni bonus od 25 CPS kovanica za svaku novu prijavu koju uputi vaš račun. Uz to, dobit ćete i za svaku prijavu 25% svih naplaćenih naknada za transakcije.

https://twitter.com/CoinPaymentsNET/status/1012388156010708992

Zbog njegove suradnje sa Syscoinom, postojala je i posebna CPS zračna kutija koja je distribuirana 1. srpnja za vlasnike Syscoina. Tog je datuma napravljena snimka svih Syscoin novčanika povezanih s aliasima, a 6% ukupne količine CPS kovanica dato je svakom vlasniku kovanica.

Loopring LRN Airdrop 

Loopring je protokol dizajniran za “podudaranje narudžbi kao usluge” i komunicira između više blockchaina pomoću prstenastih transakcija i uparivanja naloga kako bi se olakšalo trgovanje između različitih blockchain tokena.

Loopring će emitirati 60% svoje maksimalne opskrbe LRN-om svim imateljima LRC-a (ne početnim sudionicima prodaje žetona). Zračno zračenje obavit će se u 3 datuma: 5. srpnja, 5. rujna i 5. studenog.

Svaka zračna kapa sastojat će se od 20% maksimalne opskrbe LRN-a dodijeljene pametnom ugovoru na NEO-u (Airdrop-ov pametni ugovor) koji nositelji LRC tokena mogu zatražiti. Za svakih 100 LRC u vlasništvu, 2 LRN će se dobiti nositelju. LRN token trenutno se procjenjuje na 0,728180 USD.

Za svaku će se zračnu zraku odabrati slučajni blok za snimku u roku od 5 dana prije

zračna kap. Snimka se neće objaviti prije vremena, ali najavit će blokadu

broj poslije.


Prije nego što naprave snimak, sudionici moraju vezati svoje NEO adrese. Informacije o vezivanju na snimci koriste se za zračnu kapu. Jednostavniji način bio bi premjestiti sav LRC na jednu jedinu Ethereum adresu.

Više informacija o vezivanju adrese na Srednji.

Kapazitet CAPP Airdrop 

Kapazitet započeli su svoj airdrop program 22. veljače, nudeći bonus žetone imateljima koji su u novčaniku imali najmanje 1.000 CAPP tokena. CAP token ima cijenu od 0,016502 USD. Također vjernim vlasnicima dodjeljuju bonus od 4% ukupnog posjeda CAPP. Bonusi će se poslati 12. srpnja i 12. kolovoza (bonus od 3% za ovaj mjesec).

https://twitter.com/cappasity/status/966435971309989889

Da biste sudjelovali, prvo morate stvoriti račun prodaje tokena na Kapazitet, i stavite svoju adresu ERC-20 novčanika u kojoj držite svoje CAPP tokene. Ako pozovete druge da se pridruže putem njihovog programa Telegram Referral, dobit ćete 10 CAPP za svaku prijavu, a potpisnik će dobiti i 5 CAPP tokena samo za prihvaćanje.

Pundi X NPXS Airdrop 

Pundi X nagrađuje sve svoje prihvatljive nositelje tokena putem mehanizma dijeljenja koji će trajati do siječnja 2021. To znači da zrakoplove emitiraju svakog mjeseca. Snimka za srpanj trebala bi se dogoditi 31. svibnja. Sudionici će dobiti 7,316% iznosa koji su imali u trenutku snimke. Trenutno je cijena NPXS tokena 0,005296 USD. Vaš PXS / NPXS token u novčaniku koji je vaš privatni ključ, a ne u novčaniku na javnim mjenjačnicama.

Docademic MTC Airdrop 

Docademic distribuirat će 114.368.529 MTC-a među svojim imateljima na mjesečnoj osnovi u razdoblju od dvije godine. Snimka stanja novčanika napravit će se 31. srpnja u 18:00:00 GMT.

Iznos koji će svaki sudionik dobiti temeljit će se na tome koliko je MTČ-a posjedovao u odnosu na ukupan već dodijeljeni MTČ. MTC trenutno ima cijenu od 0,28412055 USD. Oni koji žele sudjelovati moraju držati svoje tokene u ERC-20 kompatibilnim novčanicima, poput MEW, Metamask ili hardverskih novčanika.

Aion Airdrop

Aion objavio je svoj ugovor o TRS (Token Release Schedule) još u prosincu i od tada je započeo svoj program raspodjele bonusa za svoje rane suradnike. Njihov program nudi mjesečne airdropove koji se sastoje od 6,25% bonusa, ovisno o tome koliko AION tokena ima vlasnik. AION se procjenjuje na 1 USD.

Snimka će biti snimljena 12. srpnja. Događaj je dostupan samo onima koji su sudjelovali

u AION-ovom rasporedu izdavanja tokena.

Pretpotraga Airdrop

The Projekt predistraživanja je decentralizirana tražilica koja nagrađuje korisnike vlastitim tokenom Presearch (PRE) za korištenje i promociju platforme. S strategijom, Presearch želi ciljati najčešće korisnike web pretraživanja kako bi stekao rano usvajanje. Presearch (PRE), Ethereum ERC20 token, može se kupiti pomoću BTC i ETH kriptovaluta.

Dobivanje besplatnih žetona za Presearch je jednostavno i jednostavno. Klik ovaj link za registraciju na web mjestu. Odmah ćete dobiti besplatnih 25 PRE žetona. Da biste dobili više, pretražite u predviđenom okviru. Svaki put kad to učinite, zarađujete besplatne PRE žetone. Morate ostati aktivni 60 dana da biste preuzeli svoje tokene.

PCHAIN ​​Airdrop

Projekt PChain tvrdi da je prvi višelančani sustav koji podržava Ethereum Virtual Machine (EVM) na globalnoj razini što je omogućilo izgradnju velikih skala podataka. PChain će članovima svoje zajednice emitirati 326 000 PAI tokena. Da biste bili dio toga, slijedite korake u nastavku:

1. Kliknite ovdje posjetiti stranicu za registraciju airdropa i registrirati se.

2. Potvrdite svoju poštu i prijavite se.

3. Pridružite se ovome brzojavna grupa i pošaljite “Airdrop” kao poruku.

4. Slijedite na Twitteru i retweet ovaj.

5. Slijedite ovdje na Redditu.

6. Također možete uputiti svoje prijatelje da zarade više PAI tokena.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map