NEO vs. Kucoin dionice – Bitka za PoS žetone – I. dio

NEO (NEO) je platforma pametne ekonomije sljedeće generacije. Preimenovan je u svoje izvorno ime, Antshares. Poput Ethereuma, NEO ekosustav djeluje koristeći PLINSKI tokeni koji služi identičnoj funkciji kao Gwei na platformi Ethereum. Oni koji drže NEO tokene nagrađuju se PLINOM koji se može zamijeniti za druge kovanice / tokene. Tokeni se prethodno miniraju i izdaju na NEO-ovom bloku geneze.

Dionice KuCoin (KCS) s druge strane je žeton za razmjenu kriptovaluta KuCoin. Burza svakodnevno dijeli 50% svojih naknada za trgovanje s vlasnicima KCS-a, ovisno o tome koliko KCS tokena posjeduju. Budući da razmjena naplaćuje naknade za trgovanje tokenima kojima se trguje na platformi, vlasnici KCS-a dobivaju različite novčiće kao bonus tijekom vremena, a ne samo KCS tokeni.

KuCoin dionice i NEO dvije su kripto valute koje daju pasivni prihod. Držanje NEO daje vam besplatni GAS, a tokeni KuCoin Shares vlasnicima nude postotak dnevnih naknada za trgovanje.

Profitabilnost

Pitanje koje svima pada na pamet kad odlučuje o tome koji će se zadržati između NEO i KCS tokena jest koliki bi dobitak bio ostvaren svakodnevno prilikom držanja ove imovine.

Sljedeći izračuni temelje se na trenutnim vrijednostima u trenutku pisanja i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

Za svaki zadržani NEO žeton (trenutno 51,39 USD) dobivate 0,004 USD dnevno. S druge strane, za žeton KuCoin dionica, zadržavajući istu vrijednost kao NEO, držao bi 22,444096 dionica KuCoin. Dakle, za svakih 22,45 držanih tokena KuCoin dionica, vlasnici dnevno dobivaju 0,0074 dolara.

Prema gornjim izračunima, isplativije je držati dionice KuCoin držati NEO tokene.

(Da biste dobili sadašnje stope nagrada, upotrijebite https://neotogas.com/ i https://kucoinshares.com/ kalkulatori nagrada).

Više načina za zaradu pomoću ovih tokena

Osim što držite ove tokene za dnevne nagrade, kao i svaka druga kriptovaluta / žeton tamo, tržišne vrijednosti mogu porasti i preko 1000% u kratkom razdoblju. Istodobno, vidjeli smo kako vrijednosti brzo padaju na tržištu kriptovaluta. Primjerice, NEO koji trenutno iznosi 46 USD + zabilježio je rast od 23.237,83% u proteklom prvom godini, a dionice KuCoin-a u istom su razdoblju ostvarile samo 173,67% dobiti.

U ovom su slučaju oni koji su držali NEO tijekom prošle godine zabilježili puno dobitaka od dioničara KuCoin-a.

Kako dobiti ove nagrade

Držanje NEO i KuCoin dionica tokena na većini burzi ne garantira nagrade kao što je prethodno analizirano. Ipak, vrijednost vaših tokena može rasti i opadati na tržišnim vrijednostima kada ih imate tamo.

Za polaganje prava na GAS tokene


Postoji nekoliko sigurnih načina polaganja prava na PLIN za NEO tokene. GAS možete zatražiti na hardverskim novčanicima, softverskim novčanicima i na nekim razmjenama.

# 1. NEON novčanik

GAS možete zatražiti izravno od a NEON novčanik, Službeni novčanik NEO. Da biste zatražili tokene, trebate neko vrijeme svoje NEO pohraniti u NEON novčanik.

Jednom kad se vaši NEO tokeni nađu u vašem NEON novčaniku, vidjet ćete kako se vaši GAS tokeni neprestano nakupljaju u vašem novčaniku. Možete zatražiti svoj PLIN u bilo kojem trenutku.

Ako imate instaliran NEON novčanik, slijedite ove korake za polaganje prava na GAS na NEON novčaniku:

 • Prijavite se u novčanik i provjerite imate li GAS za polaganje prava.
 • Ako imate dovoljno GAS-a za polaganje prava, aktivirao bi se gumb GAS za potraživanje s vrijednošću GAS-a koju morate položiti na njemu.
 • Kliknite gumb za polaganje prava i opustite se.
 • Jednom kada se zatraži, vaš novi GAS saldo bit će ažuriran.

# 2. Vlasnici hardverskog novčanika Ledger koji polažu pravo na NEON novčanik

Novčanik Ledger Nano S podržava NEO kriptovalute putem GUI sučelja NEON novčanika.

Stoga je moguće preuzeti NEON novčanik ovdje, zatim spojite svoj Ledger Nano S uređaj da biste prikazali svoje NEO kovanice na Ledger Nano uređaju.

Potražiti svoj PLIN vrlo je jednostavno kada je Ledger Nano uspješno povezan s instaliranim NEON novčanikom.

Da biste zatražili svoje GAS tokene kao korisnik Ledger Nano S, slijedite ove korake:

 • Povežite Ledger novčanik s računalom.
 • Otvorite aplikaciju Ledger Manager Chrome.
 • Instalirajte NEO aplikaciju na Knjigu klikom na gumb Instalacija pored NEO na Knjizi, upravitelj aplikacija.
 • Potvrdite instalaciju na uređaju Ledger klikom na desni gumb.
 • Preuzmite NEON novčanik za svoj operativni sustav i instalirajte ga.
 • Kliknite na ikonu NEO na novčaniku Ledger; uređaj bi na svom ugrađenom zaslonu trebao prikazati Wake up, NEO.
 • Otvorite NEON novčanik i odaberite opciju prijave s knjigom.
 • Na sljedećem zaslonu vidjet ćete poruku koja kaže „Pronađen je USB Ledger Nano S Success. NEO aplikacija pronađena na hardverskom uređaju. Kliknite gornji gumb za prijavu. “
 • Kliknite gumb “Koristi Ledger Nano S” za pristup putem vašeg NEON novčanika.
 • Sada biste trebali vidjeti gumb Claim GAS.
 • Kliknite gumb za polaganje prava ako imate zahtjeva na čekanju.

# 3. Potražite PLIN na razmjenama.

Iako sve burze to ne podržavaju, možete zatražiti GAS za NEO pohranjen na burzama koje podržavaju NEOGAS.

Trebali biste imati na umu da je držanje vaših kriptovaluta na razmjeni rizično. Podložan je hakiranju ili se razmjena može potpuno isključiti iz njima najpoznatijih razloga. Stoga, ne želite zadržati puno više nego što si možete priuštiti da izgubite na razmjeni.

Binance i KuCoin Razmjene su one koje trenutno korisnicima omogućuju polaganje prava na PLIN za NEO.

Od korisnika se ne traži ništa da bi svoje GAS tokene dobili na tim burzama. Vaši tokeni dodavat će se mjesečno na Binance i svakodnevno korisnicima KuCoin razmjene.

Položiti pravo na KuCoin dionice (KCS)

Da biste dobili dio tih “dividendi” ili “kucoin bonusa” kako se na njih govori, morate biti registrirani na KuCoin razmjena.

Kako ljudi trguju svojim kriptovalutama na burzi KuCoin, imatelji KCS-a dobit će i postotni porast na različitim kovanicama / žetonima kojima se trguje tog dana.

Sve ove kovanice / tokene možete zamijeniti za bilo koju kriptovalutu po vašem izboru i povući ili ih možete koristiti za plaćanje naknada za trgovanje.

Loša strana dobivanja svih ovih različitih tokena je što će biti teško unovčiti novac ako ne posjedujete puno KCS tokena koji vam daju razuman postotak dnevno.

Zaključak

Oba tokena pokazali su se vrijednima čuvanja radi dugoročnog dobitka. Ipak, ovaj članak niti jednu od njih ne predlaže kao mogućnosti ulaganja. Stoga je presudno istraživati ​​i ulagati u ono u što vjerujete. Također, pripazite da ne ulažete u ono što si ne možete priuštiti da izgubite.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map