Pet alata za trgovanje kriptovalutama koje morate koristiti

Pet alata za trgovanje kriptovalutama koje morate koristiti

[ažurirano rujna 2018.]

Kada trgujete kripto, samo će mali dio vašeg vremena biti potrošen na izvršavanje poslova. Pravi novac donosi se analizom tržišta i donošenjem odluke o kupnji, prodaji ili držanju. Stoga će ovdje glavni investitori posvetiti gotovo svo svoje vrijeme.

Kako kaže stara poslovica, vrijeme je novac. Zato biste trebali biti svjesni alata koji vam mogu uštedjeti vrijeme i učiniti vaš postupak ulaganja učinkovitijim. Evo pet najboljih koje bi svaki ulagač (ozbiljan ili slučajan) trebao koristiti.

CoinMarketCap

coinmarketcap

Što je prvo što želite znati o novčiću? Cijena! CoinMarketCap je postao sveprisutno rješenje za praćenje kripto cijena. Oni navode gotovo svaki novčić koji vrijedi znati (1921 novčić od trenutka kada je ovo napisan). Za svaku možete pogledati povijest cijena (u odnosu na Fiat ili BTC), tržišnu kapitalizaciju, opseg trgovanja i sve burze / parove u kojima je dostupan.

CoinMarketCap također vam omogućuje pregled statistike na pojedinačnim burzama. Želite vidjeti koliki je promet BTC-a Binance u posljednja 24 sata? Možeš. Želite li vidjeti 50 najboljih trgovačkih parova na Krakenu? Možeš. Dopunjuju prilagodljivim grafikonima za jednostavno praćenje i predviđanje trendova.

Bogatstvo podataka uživo koje dobivate s CoinMarketCap znači da bi to trebalo biti jedna od prvih oznaka za bilo kojeg kripto trgovca ili entuzijasta.

Blockfolio

aplikacija blockfolio

Možda vam se ne čini loše ako držite samo malo BTC-a i malo ETH-a, ali pokušaj praćenja šireg portfelja može vas zbuniti. Zbrka dovodi do izgubljenog vremena, što može rezultirati propuštanjem savršenog vremena za kupnju ili prodaju.

S Blockfolioom ne morate brinuti o tome. Blockfolio je mobilna aplikacija koja vam omogućuje praćenje svih vaših kripto-imanja (podržavaju preko 3000 kovanica) i njihove vrijednosti na razmjeni koju ste odabrali. To vam omogućuje praćenje cijelog portfelja na jednom mjestu. Praćenje napretka svakog držanja tijekom vremena i postavljanje upozorenja ako cijena poraste ili padne na određeni iznos.

Sve ovo … a i potpuno je besplatno!

CoinMarketCal

coinmarketcal


To nije pogreška u kucanju – već imate CoinMarketCap označenu, ali što kažete na CoinMarketCal?

Ovo je kalendar svih važnih nadolazećih datuma u kripto svijetu koji vode zajednice. Konferencije i događanja. Kripto susreti. Decentralizirana izdanja aplikacija i platformi. ICO ažuriranja i airdrops. Otprilike svaka glavna prekretnica u kriptovanju o kojoj su glasali članovi zajednice kako bi se osigurala njihova legitimnost. Filtrirajte prema određenoj vrsti događaja kako biste kalendar prilagodili svojim potrebama ili interesima.

U kripto se stvari brzo mijenjaju. CoinMarketCal pomaže vam da zadržite gumb, tako da možete biti prvi koji će kupiti sve velike skokove.

Coinigy

coinigy

Coinigy zauzima cijelo kripto tržište i stavlja ga točno ispred vas. S Coinigyem ne trebate imati otvorenih 20 kartica s 20 različitih razmjena. Pruža sve u jednom platformu za vaše kripto trgovanje. Integrirajte svoje račune za razmjenu i adrese novčanika i svima njima možete upravljati iz jedne radne površine ili mobilne aplikacije.

Sučelje istiskuje gomilu podataka u jedan prozor, prilagodljiv vašim potrebama. Pratite i trgujte brojnim parovima na brojnim tržištima. Postavite prilagođena upozorenja koja se mogu slati na SMS ili e-poštu. Podaci u stvarnom vremenu omogućuju vam da budete u toku s kretanjem na tržištu i trendovima i postavljate naloge za izvršavanje prave trgovine u pravo vrijeme.

Možda nije toliko relevantno za dugoročnog ulagača. Ali za svakodnevno trgovanje, Coinigy vam daje ono što vam treba za sudjelovanje u brzom trgovačkom okruženju.

OnChainFX

onchainfx

Slično CoinMarketCap-u, ali za investitora koji želi znati sve.

OnChainFX vam daje vrijednost kovanica i tržišne podatke te vam omogućuje prilagodbu skupova podataka na milijun različitih načina. Sučelje vam pruža informacije o najvećim usponima i padovima dana, i unatoč dostupnom preopterećenju informacijama, sve je to lako probavljivo. Ali specifični podaci koje pružaju ono je što OnChainFX čini tako sjajnim.

Informacije, kao što je cirkulirajuća opskrba, možete vidjeti kao postotak ukupne opskrbe tijekom cijelog života. Tržišna kapitalizacija i ponuda tokena dok se projicira u godini 2050. Godišnji ROI ili ROI od 7/30/90 dana (u odnosu na BTC ili u odnosu na USD). Sučelje možete filtrirati i prema različitim čimbenicima, kao što su sektor imovine, veličina imovine (velika / srednja / mala / mikro ograničenja), vrsta konsenzusa (Dokaz o radu protiv Proof of Stake, itd.) I još mnogo toga. Čak označavaju novčiće koji pokazuju znakove prijevare.

Ulaganje u dublje dijelove kriptografije uključuje određeni stupanj nagađanja. Ali s OnChainFX-om, vaša se nagađanja temelje na svakom pojedinom mjernom podatku i usporedbi koju biste mogli zamisliti.

U sažetku

Trgovanje kriptovalutama samo s novčanikom i razmjenom prijavnih podataka u ruci može vas lako ostaviti izvan sebe. Ako želite napraviti korak od malog ulagača do uspješnog kripto trgovca, pametno je iskoristiti što više visokokvalitetnih alata za trgovanje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map