Poboljšajte svoju anonimnost na tržištu kriptovaluta pomoću BitMix-a

Dugo smo se bavili kriptovalutama. Iako mnogi od nas znaju da su digitalne valute vrlo korisne, neki korisnici smatraju da su i anonimne. Ipak, ovo je vrlo pogrešan koncept koji pojedinci imaju.

Virtualne valute nisu anonimne. Zapravo, burze, vlade, hakeri i krađe mogu izvući vaše podatke dok rukuju digitalnom imovinom. Zbog toga je vrlo važno imati bolja obilježja anonimnosti u prostoru.

BitMix jedno je od rješenja koje ima za cilj pružanje kripto korisnicima privatnost koja im je potrebna za obavljanje transfera i rukovanje njihovim sredstvima na tržištu.

Problemi anonimnosti tržišta kriptovaluta

Kao što je već spomenuto, mnogi korisnici smatraju da se rukovanje digitalnom imovinom može obavljati anonimno. Međutim, razne kriminalne skupine mogle su od korisnika dobiti dragocjene i privatne podatke omogućujući im da znaju koji je vaš glavni Bitcoin (BTC) ili Litecoin (LTC) novčanik.

Burze od korisnika prikupljaju podatke kao što su adrese, imena, IP adrese, lokalizacija, fiskalni podaci i još mnogo toga. Zbog toga razmjene ne mogu samo izložiti sredstva korisnika – ako ih drže u vrućim novčanicima – već i privatne podatke.

Ovi se privatni podaci mogu izdvojiti i koristiti za ciljanje žrtava koje kasnije mogu biti hakirane, napadnute ili prijetene. Ako se to dogodi, ovaj bi korisnik sigurno shvatio da virtualne valute nisu anonimne.

Nadalje, vlade su kontaktirale tvrtke poput Chainalysis-a koje rade blockchain analize kako bi otkrile kriminalce. Iako ovo može biti vrlo korisno za hvatanje ilegalnih trgovaca, koristi se i za istragu normalnih trgovaca.

Povećavanje anonimnosti s BitMixom

BitMix, jedan od najvažnijih popularne i korištene mješalice za bitcoin na tržištu kriptovaluta, imaju vrlo dobro rješenje za ovaj problem. BitMix štiti kripto korisnike da se brinu o njihovoj privatnosti. To bi smanjilo šanse da vas napadnu hakeri.

Zaista, napadači ne bi dobili vaše privatne podatke kada svoj obrok kupujete u virtualnim valutama. Sve informacije o prijenosima i sredstvima koja posjedujete pohranjuju se na javnim blockchainima.

BitMix je vrlo jednostavna usluga koja nudi rješenja onima koji trebaju poboljšati privatnost dok koriste svoje digitalne resurse. BitMix nudi podršku na širokom spektru jezika kako ne bi isključio bilo koju osobu iz bilo koje regije.

Trenutno podržani jezici uključuju: engleski, ruski, hindski, portugalski, kineski, korejski, indonezijski, njemački, nizozemski i poljski. U budućnosti se novi jezici mogu dodavati u BitMix.

Iako je Bitcoin najpopularnija kriptovaluta na tržištu, BitMix uzima u obzir da postoje korisnici drugih virtualnih valuta koji žele zaštititi svoje privatne podatke. Zbog toga nude podršku za Bitcoin, Dash (DASH) i Litecoin (LTC).

Također je vrijedno spomenuti da BitMix nudi podršku za Clearnet, Tor i NoJS (bez JavaScript-a). Ovo je posebno korisno za najizbirljivije i najsofisticiranije korisnike koji rade s širokim rasponom platformi.


Trenutno je minimalni iznos za miješanje 0,005 BTC ili 0,015 LTC, koji trenutno vrijede 46 USD, odnosno 1,04 USD. To znači da korisnici ne trebaju upravljati velikim količinama virtualnih valuta, ali slanjem samo nekoliko dolara već mogu zaštititi svoje podatke i privatnost.

Dobivanje još anonimnosti

Mješalica BitMix Bitcoin usluga je koja radi po najvišim standardima u prostoru. Zbog toga se svi prijenosi obrađuju trenutno, a kovanice će se primiti na adresu koju ste odabrali nakon potvrde od strane mreže. Primatelj će novac potpuno očistiti, izbjegavajući da ga napadaju hakeri ili kriminalci.

Da bi još više zaštitio privatnost i ponudio kripto korisnicima najmoderniju anonimnost, BitMix koristi šifriranje tvrdog diska i nikada ne pohranjuje nikakve zapisnike. Svi se unosi uklanjaju nakon 72 sata ili odmah sa zahtjevom na stranici za narudžbu.

Korisnici će također moći odabrati naknadu koju plaćaju kako bi smanjili šanse napadačima da otkriju izvršene prijenose. Ako napadač zna naknadu za uslugu, može lako analizirati blockchain i dobiti točan iznos koji je korisnik prenio.

Pojedinci koji koriste BitMix Bitcoin mikser također će dobiti jedinstveni kod koji će im omogućiti da nikada ne prime niti jedan od prethodnih novčića koje su poslali u rezerve. To bi osiguralo da će korisnici ostati potpuno anonimni na tržištu kriptovaluta prilikom rukovanja svojim sredstvima.

Za zahtjevnije trgovce i pojedince opcija slučajnog odabira bit će dobar alat. Zapravo, samo slanjem 0,1 BTC ili 1 LTC, korisnici će jednostavno imati mogućnost primiti više od jedne transakcije na odredišnu adresu. Ovo je vrlo korisno za zaštitu anonimnosti i privatnosti korisnika, jer blockchain analizatorima znatno otežava razumijevanje ponašanja transakcija.

Ova usluga miješanja Bitcoina pružit će vam i postavke za ručno podešavanje i automatsko podešavanje. To će vam pomoći da postignete maksimalan učinak dok miješate svoja sredstva. Uz to, ova će mješalica bitcoina ponuditi i partnerski program u kojem klijentima pružaju trenutne isplate za svaku pojedinu transakciju koju izvrši pozvani korisnik.

Sve adrese koje generira BitMix digitalno potvrđuje da ih poslužitelj tvrtke istinski i nasumično generira.

Konačno, i za kripto projekte koji rukuju novčanim sredstvima klijenata, oni nude API koji olakšava korisnicima da očiste svoje novčiće, zaštite svoje privatne podatke i ostanu anonimni dok koriste svoje omiljene digitalne elemente.

Zaključak

U ovom smo članku podijelili s vama koje su glavne prednosti korištenja rješenja koja nudi BitMix i kako mogu biti vrlo korisni za poboljšanje anonimnosti na kripto tržištu.

Upravljajući svojim sredstvima s ovim mješavinom bitcoina, sigurno ćete biti sigurni da su sredstva koja obavljate u privatnom vlasništvu. Štoviše, kad budete izvršavali transakcije, znat ćete da su vaši privatni podaci zaštićeni od hakera ili kriminalaca.

Ako želite saznati više o ovoj usluzi miješanja Bitcoina, posjetite službenu stranicu tvrtke:

Glavna stranica: https://bitmix.biz/en

NoJS: https://bitmix.biz/en/nojs

TOR (preporučeno): http://bitmixbizymuphkc.onion

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map