Popis agencija za marketing kriptovaluta

Područje kriptovaluta uvelike se proširilo u posljednje 2 godine. Sve je veći broj novih projekata koji svakodnevno ulaze u svemir, a svi oni žele biti primijećeni od strane investitora i javnosti.

Pokretanje vlastitog ICO-a i stjecanje tržišnog prepoznavanja može biti teško u ovom konkurentskom okruženju, pa su marketinške kampanje od ključne važnosti. U današnjem ćemo članku predstaviti naš popis koji sadrži neke od najboljih dostupnih agencija za marketing kriptovaluta.

1. Coinzilla

agencija coinzilla

Coinzilla je oglašivačka mreža i agencija koja pomaže startupovima iz kripto i blockchain industrije da steknu izloženost za svoje ICO-ove i projekte promoviranjem i ciljanjem oglasa na relevantne izdavače iz kripto industrije.

Tvrtka je osnovana prije dvije godine i u ovo je vrijeme uspješno vodila oglasne kampanje za preko 1.500 oglašivača i 4.000 izdavača.

Glavne usluge Coinzille uključuju oglašavanje putem natpisa, ciljani marketing, razvoj API-ja za oglase u kampanjama, ograničavanje proračuna i mnoge druge alate koji pomažu u promociji projekta.

2. Kovanica

Kovanica je usluga s digitalnim marketingom usmjerena na kripto usluge sa sjedištem u New Yorku i LA-u. Tvrtka je surađivala s nekim od najvećih svetskih imena, uključujući OKEx, ShapeShift i eToro. Tvrtka ima dugačak popis uspješnih kampanja i postigla je nevjerojatne rezultate za svoje klijente. Neki od njih uključuju pet puta veći ROAS iz PPC-a, 600-postotni rast organskog prometa putem SEO-a i kampanje utjecaja toliko uspješne da su klijenti morali zaustaviti prijave. Uz to, Coinbound je jedina tvrtka na popisu koja nudi organski rast putem foruma poput 4chan i Reddit. Broj opcija kampanje koje možete odabrati, zajedno s dugim zapisima o uspjehu, čine Coinbound jednom od najboljih agencija na našem popisu.

3. Prioritetni žeton

Ova platforma ne bavi se samo marketingom, već upravlja cjelokupnim ICO-ovim procesom savjetovanja, ulaganja i oglašavanja. Oznaka prioriteta također omogućuje investitorima da ublaže rizik ulaganjem putem njih, jer daju povrat za sve ICO kupnje u bilo koje vrijeme prije najavljenog roka.

Oni nude alate kao što su referalni projekti, bounty (multi-token) programi, ICO upravljanje, grupne kupnje, emisija tokena u stvarnom vremenu i druge vrste marketinških kampanja. Njihov tim čine neki industrijski stručnjaci i savjetnici koji imaju dugogodišnju tehničku stručnost u investiranju u kriptovalute.

4. Crynet

Crynet u početku je započeo s radom kao agencija za digitalni marketing, no od tada se razvio u marketinšku agenciju s punom uslugom. Agencija nudi širok izbor marketinških usluga za ICO-e i tvrtke povezane s blockchainom. To uključuje video demonstracije, razvoj blockchaina i tehničku podršku, blockchain HR, savjetnička podrška, SMM na svim društvenim medijima i Telegramu, mobilne i web promocije, oglasi za pretraživačku mrežu i PR.


Crynet može doseći kripto-zajednice Azije, jer pokriva čak i Japan, Koreju i Kinu.

5. WeRaise

WeRaise je marketinška agencija koja djeluje u sektoru digitalnog oglašavanja više od 15 godina. S dvogodišnjim iskustvom u blockchain rješenjima, oni su među prvim platformama koje se uključuju u ICO marketing.

Svojim klijentima pružaju vrlo učinkovitu izloženost korištenjem natpisa, priopćenja za tisak, copywriting usluga, pisanja oglasa, analitike kampanja i praćenja 24/7, kao i ciljanog PR postavljanja na širokom rasponu web stranica, uključujući Reddit, TokenData, CryptoNinjas, NewsBTC, Merkle, CoinDesk, Bitcoinist i mnogi drugi.

6. Bizant

Bizant na čelu je tima koji se sastoji od pojedinaca koji imaju stručnost u blockchain tehnologiji, ulaganju, PR-u i marketingu. Njihov je fokus na pomaganju startup tvrtkama da pronađu svoju ciljnu publiku i prikupe svoje investicijske fondove što je brže moguće.

Oni procjenjuju projekte kako bi pronašli njihove jake i slabe strane, pomažu u pisanju tehničkih knjiga, razvijaju strategije pokretanja za ICO i modele distribucije, izračunavaju proračune i razvijaju putokaze projekata.

Bizant

Izvor: bzntm.com

7. Grupa elemenata

Element Group sebe vidi više od marketinške agencije, predstavljajući se kao tvrtka za prodaju digitalnih tokena. Tvrtka pruža konzultacije, ICO marketinšku strategiju, upravljanje kapitalom i imovinom, istraživanje tržišta, tehnologiju i usluge upravljanja imovinom.

8. Stvaranje gužve

Stvoriti gužvu je marketinška agencija sa sjedištem u Los Angelesu koja se bavi kripto marketinškim kanalima. Usredotočeni su na brendiranje, dizajniranje i video produkciju, upravljanje medijima, influencer marketing i PR dosege.

Njihove su usluge visoko ocijenjene, jer su uspješno pomogle preko 40 crowdfunding kampanja u prikupljanju preko 10 milijuna dolara u 3 godine, primjenjujući pristup zasnovan na podacima za svaku kampanju.stvarati gomilu

Izvor: crowdcreate.us

9. TSM Global

TSM Global uspio je prikupiti gotovo 300 milijuna USD za svoje klijente, a sada se brine za investitore koji traže visoke povrate, ali i sigurnost. TSM se ne fokusira samo na ICO-ove već i na STO-ove (ponude sigurnosnih tokena) i DSO-ove (ponude s popustom).

Ova londonska tvrtka registrirana nudi savjetovanje, razvoj terminskih listova, stvaranje sadržaja, upravljanje zajednicom, upravljanje oglašavanjem, virusni marketing, društvene mreže & podrška za chat, PR kripto i konvencionalni, referalni marketing među ostalim uslugama. TSM Global uistinu je svjetski i može podržati klijente koji govore engleski, japanski, kineski, kuranski, ruski, njemački i druge jezike.

10. Aplikacija

Aplikacija sadrži mnoštvo reklamnih strategija koje su pokazale svoju učinkovitost u ICO marketinškim kampanjama. Ova agencija za razvoj blockchaina pomaže projektima iz kripto industrije pregledavajući njihove poslovne modele i prilagođavajući ih u okviru neprestano mijenjajućeg blockchain ekosustava.

Aplikacija zapošljava stručnjake koji pružaju usluge tehničkog savjetovanja i savjetovanja u vezi s prodajom na veliko. Svojim klijentima nude širok izbor prilagođenih razvojnih usluga uz upravljanje zajednicom i marketing na društvenim mrežama, koji uključuju masovne medije, izradu i promociju videa, okupljanja, webinare, stvaranje prometa itd..

aplikatura

Izvor: applyature.com

11. Iskrica

Iskrica je agencija koja pomaže startupovima i tehnološkim tvrtkama da grade svoj brand putem odnosa s javnošću i integriranih marketinških programa. Agencija nudi širok skup usluga koje uključuju sadržaj i društveni razvoj, programsku distribuciju i druge metode plaćenih medija, kao i uvide zasnovane na podacima koji se koriste u strateškom planiranju. Platforma je pomogla i novim projektima i etabliranim tvrtkama koristeći sveobuhvatne strateške komunikacije i marketinške usluge.

Platforma je uspješno upravljala tvrtkama u njihovoj prije i poslije ICO fazi, pomažući im u rastu i postizanju tržišne prepoznatljivosti za svoju marku. Zahvaljujući svojim rezultatima, postali su odabrani partner mnogih projekata i poduzeća u svojim marketinškim kampanjama.

Presuda

Ovim zaključujemo naš popis najboljih marketinških agencija koje su usredotočene na kripto poslovanje i startupove. Ako ste tvrtka koja se priprema za pokretanje svog ICO-a ili želite postići veću izloženost za svoj kripto projekt ili token, tada će vam odabir usluga jedne od ovih agencija biti od velike pomoći.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map