Popis nepristranih web mjesta i blogova o kripto vijestima koje treba slijediti

Ako imate bilo kakvih saznanja o tržištu kriptovaluta, tada ste dobro svjesni koliko ta imovina može biti nestabilna. Čak i najmanja količina vijesti može uzrokovati da im se vrijednost u roku od nekoliko sati ispuha ili uzleti. Kao rezultat toga, važno je da budete u toku sa svim vijestima vezanim uz kriptovalute.

Pratiti vijesti još je važnije ako se jako bavite trgovanjem ili okretanjem kovanica. Pa gdje se možete obratiti kako biste pronašli nepristrane informacije o svim zbivanjima u svijetu kriptovaluta? Drago nam je da ste pitali. Evo nekoliko web lokacija i blogova koji nude objektivne i nepristrane vijesti iz kripto svijeta.

CoinTelegraph

Jedno od starijih i pouzdanijih web mjesta s kriptovalutama koje ćete pronaći je CoinTelegraph. Osnovan 2013. godine, CoinTelegraph pruža mjesto za pronalaženje neovisnih vijesti koje pokrivaju blockchain tehnologiju, kriptovalute i decentralizirane aplikacije. Osim toga, možete pronaći najnovije podatke o analizi tržišta, tehničkim dostignućima i cijenama kripto valuta.

CoinTelegraph drži prste na pulsu kripto svijeta nudeći pronicljive komentare i komentare. Kako se svijet digitalnih valuta razvija i raste, CoinTelegraph je pouzdan i pouzdan izvor vrijednih informacija.

Uz izvrsno izvještavanje o kriptokrivičnim stvarima, CoinTelegraph je pokrenuo i BlockShow Americas konferenciju 2018. Već hit u Europi, BlockShow je dvodnevni događaj koji okuplja ljude iz različitih industrija. Polaznici se mogu umrežiti, raspravljati o potencijalnim blockchain projektima i slušati međunarodno poznate stručnjake u industriji.

Upotrijebite Bitcoin

Nismo mogli završiti ovaj popis, a da se ovdje na UseTheBitcoin nismo spomenuli. Uz redovite analize i predviđanja cijena koja su nedavno uključila DASH i Cardano, vijesti i vodiče o kriptovalutama – pogledajte 5 najboljih platforma za trgovanje Altcoinom u 2018. godini – izvor je znanja koji zajednica ne bi trebala proći nezapaženo. Trudimo se zadržati objektivno izvješćivanje i otkriti bilo kakav odnos prema plaćenom sadržaju ili blockchain projektima s kojima imamo veze. Radimo na tome da kvalitetu kripto novinarstva pomaknemo na nove visine.

Bitcoin magazin

Osnovan 2012. godine, Bitcoin Magazin jedan je od najpoznatijih i najutvrđenijih izvora vijesti u svijetu kriptovaluta. Bitcoin Magazin nudi informacije o blockchain tehnologijama, digitalnim valutama i Bitcoinu. S visokokvalitetnim obrazovanjem, istraživanjem i analizom, Bitcoin Magazin je lider u fin-tech industriji.

Jedna od najboljih karakteristika Bitcoin Magazina je njegova spremnost da bude iskren u pogledu stanja kriptovaluta. Bez obzira doživljavaju li industriju visoku ili nisku, čitatelji će dobiti priče koje pružaju točan i vrijedan sadržaj.

Bitcoin Magazin nastoji pružiti relevantan i točan sadržaj koji se odnosi na kriptovalute, blockchain i Bitcoin. Očito je da je web mjesto uzbuđeno mogućnostima koje pružaju Bitcoin i digitalne valute. Početnici i stručnjaci zasigurno će pronaći nešto vrijedno prilikom posjeta časopisu Bitcoin.

VijestiBTC

Uvijek se događa nešto novo u industriji kriptovaluta. Već pet godina NewsBTC pruža vodeću platformu vijesti za one kojima je potrebna. Pronaći ćete vrhunsku analizu, recenzije i sadržaj koji se odnosi na zajednicu kriptovaluta.

NewsBTC razumije da njegove vijesti moraju biti dostupne i probavljive mnogim skupinama ljudi. Trgovci, studenti, istraživači i pridošlice trebaju mjesto za pouzdani sadržaj koji će im pomoći da shvate kako kriptovaluta utječe na svijet oko njih. Jasno je da NewsBTC vjeruje u digitalne valute na temelju korisnih informacija koje pruža svima zainteresiranima da budu dio kriptovalute.


CoinDesk

CoinDesk je osnovan u svibnju 2013. godine i trenutno ima pretplatničku bazu od preko 150 000 korisnika. Na web mjestu CoinDesk primat ćete najnovije događaje, informacije i ažuriranja o digitalnoj valuti. Uz to, web mjesto želi pomoći u obrazovanju, informiranju i međusobnom povezivanju zajednice kriptovaluta.

Ako ste zainteresirani za saznavanje više o blockchainu, CoinDesk također nudi svoj “Država Blockchain,”Što je sjajna analiza blockchain tehnologije i kako ona nastavlja rasti i razvijati se.

Uz pružanje visokokvalitetnog sadržaja, CoinDesk je i domaćin godišnjeg sastanka na vrhu Konsenzusa. Summit koji se održava svake godine u New Yorku, najveće je svjetsko okupljanje blokova. CoinDesk očito ulaže u kriptovalutnu industriju i nastoji pružiti sadržaj i medije koji odražavaju njihovo povjerenje.

Coindoo

Coindoo je izvrstan resurs za kriptovalute i blockchain vijesti. Na njemu ćete pronaći i najnovije vijesti i analize korisni vodiči koji imaju koristi od kripto početnika do svakodnevnih ulagača.

Coindoo je stalni izvor pouzdanih i vrijednih informacija. Na vrhu ima jednostavan izbornik za čitatelje da pronađu ono što žele, uključujući događaje i recenzije.

Vijesti o kriptokoinima

CryptoCoins News jedna je od vodećih novih dostupnih web mjesta za kriptovalute, koja nudi vijesti i informacije u stvarnom vremenu u prostoru digitalnih valuta. Pronaći ćete obilje sadržaja koji okružuju ICO-ove i tržišne informacije. Međutim, jaka strana web stranice leži u pokrivanju vijesti.

CryptoCoins News nudi izvrsne uređivačke članke i komentare, zajedno s obiljem informacija o Altcoinima. Web mjesto je posvećeno pružanju točnog i pouzdanog sadržaja svojim čitateljima, kao i vrijednih informacija poput spajanja, ponude novih proizvoda i značajnih promjena cijena.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map