Popis odvjetničkih društava za kriptovalute

Kako kriptovalute i njihove temeljne tehnologije postaju sve popularnije, potreba za definiranjem i razumijevanjem pravnih struktura koje utječu na njih također će najvjerojatnije porasti.

Dobra pravna tvrtka važna je bez obzira na područje stručnosti poduzeća, pa zašto bi se blockchain / cryptocurrency projekti trebali razlikovati? Napokon, snalaženje u dvosmislenom regulatornom okruženju oko kriptovaluta može biti pomalo izazov.

Tu nastupaju takozvana kripto odvjetnička društva ili kripto odvjetnici. Međutim, pronalazak kvalificirane odvjetničke tvrtke s dovoljno iskustva u blockchain industriji možda neće biti šetnja parkom. Zbog toga smo kreirali popis nekih od najboljih kripto odvjetničkih društava:

Kripto odvjetnici

Osnovan 2018. godine, Kripto odvjetnici sadrži impresivan popis klijenata u prostoru kriptovaluta – s mnogim projektima koji će čitateljima biti poznati. Tim ima dva iskusna parničnika koji su stvorili tvrtku za pomoć projektima i vlasnicima kripto krila u novoj seriji pravnih pitanja.

Sa sjedištem u San Diegu u Kaliforniji, web mjesto Crypto Lawyers navodi pravne usluge koje se pružaju od parnice do porezne strategije i pripreme.

MME

MME jedno je od najpopularnijih kripto odvjetničkih društava i može se pohvaliti timom visokokvalificiranih savjetnika. Tvrtka sa sjedištem u Švicarskoj poznata je po tome što pomaže Tezosu da se digne s tla (najveći ICO prikupljanje sredstava), kao i velikim imenima poput Ethereuma i Bancora. Partneri tvrtke pomažu klijentima u svim pravnim pitanjima i specijalizirali su se za pravo, porez i poštivanje zakona.

Bryan Cave Leighton Paisner

Bryan Cave Leighton Paisner je odvjetničko društvo s opsežnim znanjem o svim regulatornim aspektima virtualnih valuta. Točnije, tvrtka se fokusira na to kako se primjenjuju postojeći propisi i kako će novi utjecati na nove tvrtke koje žele ući u posao s digitalnom valutom.

Sljedeći snažan fokus odvjetničke tvrtke je odnos između digitalnih valuta i SEC-a, kao i ostalih američkih regulatornih tijela. Tvrtka je specijalizirana za pružanje regulatornih savjeta za dizajn proizvoda i sustava, državno i savezno licenciranje i strateški odnos s reguliranim financijskim institucijama.

Crypto Lawyers Corporation

Osnovan 2017. godine, Crypto Lawyers Corporation odvjetničko je društvo sa sjedištem u Kaliforniji koje se bavi kriptovalutama, blockchain tehnologijom i početnim ponudama kovanica. Tvrtka se bavi pružanjem relevantnih pravnih rješenja za svoje kupce, umanjujući pravni rizik u svim pitanjima vezanim uz kriptovalute.

Neke od njegovih najboljih usluga uključuju pravnu strategiju za ICO, korporativnu strukturu, nadležnost i registraciju, pravnu reviziju ICO projekata, regulatorno savjetovanje, dokumentaciju o prodaji tokena i podnošenje propisa D.

Dentoni


Dentoni je najveća svjetska odvjetnička tvrtka i jedan međunarodni div. To je prvo kanadsko odvjetničko društvo koje se pridružilo GLBC, Global Legal Blockchain Consortium. Dentos nudi mnoštvo pravnih usluga svjetske klase potpomognutih impresivnim timom nadarenih i obrazovanih savjetnika.

Neke od njegovih ključnih usluga uključuju ICO i događaje generacije tokena, brokerske dilere i regulaciju razmjene, KYC i AML postupke, vrijednosne papire, robu i kazneno izvršenje, poreznu analizu te privatnost i sigurnost podataka.

dentos

Izvor: www.dentons.com

Perkins Coie

Perkins Coie jedno je od prvih odvjetničkih ureda koji se uključio u kripto prostor, savjetujući klijente o ključnim pravnim temama poput upotrebe Bitcoina i zakonitosti tokenizacije imovine. Odvjetničko društvo ima impresivan popis klijenata, od malih start-up tvrtki do tvrtki iz Fortune 50.

Tvrtka se specijalizirala za licenciranje prijenosa novca, usklađivanje poslovanja s novčanim uslugama, programe pranja novca i kibernetičke sigurnosti, decentraliziranu tehnologiju glavne knjige, poslovanje, osnivanje poduzeća, privatnost i sigurnost podataka, kao i vrijednosne papire i robu.

Odvjetničko društvo Njord

Nordijska tvrtka u srcu, ali koja djeluje na međunarodnoj razini, Odvjetničko društvo Njord jedna je od najistaknutijih tvrtki ove vrste u regijama Nordijskog i Baltičkog mora. Ima urede u Litvi, Latviji, Estoniji, Danskoj i Njemačkoj, a nudi impresivan niz pravnih usluga.

Tvrtka se specijalizirala za pravna pitanja u vezi s blockchainom i kriptovalutama, kao i za bankarske i financijske pravne usluge. Neke od njegovih ključnih usluga uključuju regulaciju financijskih usluga, P2P dug, kapitalno financiranje, crowdfunding i ulaganje, savjete o porezu i PDV-u u domenima prodaje kripto i tokena, propise tržišta kapitala i zaštitu intelektualnog vlasništva.

Rimon Law

Rimon Law je odvjetnička tvrtka sa sjedištem u SAD-u i Izraelu koja se specijalizirala za korporativno pravo, parnice, financijske usluge, usluge privatnih klijenata, intelektualno vlasništvo, porezno pravo, kao i za kripto i blockchain pitanja.

Ključne usluge tvrtke su financijska regulativa, intelektualno vlasništvo, KYC i AML, digitalni i mobilni sustavi plaćanja, bankarske usluge, ali i rješavanje svih pravnih problema povezanih s kripto.

rimon

Izvor: rimonlaw.com

Royseov zakon

Royseov zakon je međunarodno odvjetničko društvo s uredima u Silicijskoj dolini, San Franciscu, Santa Monici, okrugu Orange i u Pekingu, Kina. Njegova glavna stručnost je pomoć u planiranju, strukturiranju i provedbi ICO-a. Kvalificirani savjetnici tvrtke također pružaju opće savjete u vezi s poreznim poslovima i drugim korporativnim pitanjima, kao i pregled i analizu tehničkih knjiga, porezno planiranje, inozemni savjetnici i KYC / AML.

Ogierov zakon

Ogierov zakon je nagrađivano odvjetničko društvo koje pruža pravne usluge raznim jurisdikcijama širom svijeta. Ima urede u SAD-u, Europi i Japanu, gdje pruža uvjerljive pravne usluge u područjima poput bankarstva i financija, korporativnih i komercijalnih, rješavanja sporova i investicijskih fondova.

Iako je tvrtka uglavnom orijentirana na tvrtke koje koriste offshore strukturu, njezine usluge pokrivaju potrebe klijenata koji provode investicijske strategije i druge mogućnosti koje uključuju kriptovalute, blockchain tehnologiju i digitalnu imovinu.

Frost Brown Todd LLC

Frost Brown Todd LLC član je Odbora pravnika Komore za digitalnu trgovinu i ima specijalizirani tim samo za blockchain i kripto klijente. Vrhunske usluge tvrtke su savjetovanje o zakonskoj i regulatornoj usklađenosti, podrška u parnicama i pomoć u poslovnim transakcijama.

mraz smeđe

Izvor: www.frostbrowntodd.com

Završne riječi

Odabir prave odvjetničke tvrtke presudan je korak za bilo koje ozbiljno poslovanje vezano uz kripto ili blockchain. Dolje navedena poduzeća imaju dobro uhodana imena na tom području i mogu vam pomoći da steknete sva potrebna znanja u vezi s porezom, PDV-om, p2p pozajmljivanjem i ostalim regulatornim usklađenostima. Oni vam također mogu pomoći u pokretanju vlastitih ICO-a, kao i podnošenju zahtjeva za licence za glavne kripto burze.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map