Popis važnih kanala telegram kriptovaluta

Telegram jedna je od vodećih aplikacija za razmjenu poruka s vrlo jakim fokusom na sigurnost. Za razliku od većine ostalih aplikacija za razmjenu poruka koje su trenutno na tržištu, Telegram koristi vlastiti protokol šifriranja, potpuno je besplatan, ima neograničenu pohranu u oblaku, ima i uobičajene i “tajne” razgovore, dostupnost više platformi, grupe i supergrupe, kanale, botsku funkcionalnost , kao i bez oglašavanja ili dodatnog premium sadržaja i bez pretplate.

Uzimajući u obzir ovu široku lepezu korisnih značajki i naslijeđenih protokola sigurnosti / privatnosti, nije ni čudo što se probio u kripto svijet kao pouzdan komunikacijski / informacijski medij i jedno od najatraktivnijih medijskih rješenja za programere, trgovce i trgovce kripto valutama. poduzetnici.

Doslovno, svaki ozbiljni kripto projekt danas ima svoj Telegram kanal, ali što je još važnije je činjenica da postoje razne kripto publikacije i medijske grupe koje također imaju sveobuhvatne Telegram kanale sa svojim sadržajem.

U nastavku smo stvorili popis nekih od najvažnijih kripto Telegram kanala i grupa:

Cointelegraph (@Kointelegraf)

Ako ste i kratko vrijeme bili u kripto prostoru, vrlo je velika šansa da ste čuli za to Kointelegraf, jedna od najcjenjenijih i najpopularnijih publikacija o kriptovalutama.

Cointelegraph pruža svojim čitateljima najnovije vijesti unutar kriptosfere (Bitcoin vijesti, Ethereum vijesti, Altcoin vijesti, Blockchain vijesti, Prijevare vijesti, itd.), Ali i sveobuhvatnu analizu tržišta, te impresivnu kolekciju korisnih vodiča i vodiča. The službeni Cointelegraph Telegram kanal trenutno se može pohvaliti s 94 692 člana i pokriva najvažnije aspekte Blockchaina, Bitcoin, i Fintech vijesti.

kointelegrafska fotografija

Izvor: ttbcn.wordpress.com

CryptoMedics (@CryptoMedics)

CryptoMedics je kriptovalutni Telegram kanal koji se usredotočuje na istraživanje. Tim koji stoji iza kanala ima transparentan i dubinski istraživački pristup. Ako ste novi u kriptomarketu i želite saznati više, tada bi CryptoMedics mogao biti jedan od najboljih izbora. Kanal je poznat po svojoj izvanrednoj zajednici i mjesto je na kojem možete odgovoriti na gotovo sva vaša pitanja. Glavni nedostatak je činjenica da je to jedan od rijetkih Telegramovih kanala koji zahtijeva plaćanje. Kanal trenutno ima 4964 člana.

Kripto povelje (@Kripto povelje)

Crypto Charters je kripto Telegram grupa koja je posebno namijenjena tvrdokornim naprednim kripto trgovcima i analitičarima. Grupa je zapažena po tome što svojim članovima nudi dobro dokumentirane i sveobuhvatne detaljne karte različitih kriptovaluta. Skupina je uglavnom usredotočena na analizu Bitcoina, ali postoje razni suradnici koji se bave i visokim vrijednostima altcoina.

Venture koinist (@Venture koinist)

Ako ste uglavnom usredotočeni na analizu cijena / tržišta prvih 10 kovanica, tada je Venture Coinist definitivno dostojan vašeg popisa Telegram kanala. Sadržaj je uglavnom usmjeren na pružanje tehničke analize o načinu postavljanja obrta kroz sljedećih nekoliko dana / tjedana, što ga čini vrlo vrijednim alatom za početnike ulagače i trgovce. Ukratko, ako želite maksimalizirati profitni potencijal svoje investicije, tada ne možete pogriješiti s Venture Coinistom.


Kripto samuraji (@Kripto samuraji)

Crypto Samurai jedan je od najboljih kripto telegram kanala jer ima ponešto za svakoga. Tim koji stoji iza kanala čini dobar posao u smislu kustosa velike većine uvaženih izvora vijesti, donoseći svojim čitateljima samo najrelevantnije članke vijesti čim budu objavljeni. Trenutno kanal ima 3125 korisnika, što nimalo nije mali broj.

Mycryptopedia (@Mycryptopedia)

Mycryptopedia je službeni Telegram-ov kanal za Mycryptopedia.com web stranica. Kanal visoko naglašava kurirani obrazovni sadržaj na teme poput kriptovalute, blockchain tehnologije, ICO-a i analize tržišta. Što se tiče članaka, pretplatnici mogu očekivati ​​vodiče, vodiče, novinske članke, obrazovne video zapise, intervjue i druge vrste informativnih podataka.

značajka mycryptopedia

Izvor: The Coinage Times

UK Crypto (@UKCrypto)

UK Crypto telegram je kanal koji svojim pretplatnicima nudi zanimljiv spoj temeljne analize i tehničke analize za mnoštvo novčića. To je mjesto na kojem možete naučiti puno o osnovama kripto trgovanja, a također otkriti nove i zanimljive kripto projekte, sve kurirane i nesumnjive s provjerljivim izvorima.

Besplatno trgovanje signalom (@Signal za trgovanje besplatno)

Ovaj kanal svojim pretplatnicima i trgovcima pruža jedinstveni pogled na trenutnu situaciju na kripto tržištu. Okupio je puno tehničke analize kako bi se osigurala njegova dugoročna relevantnost, a nema sadržaja neželjene pošte i unakrsnog objavljivanja.

Kripto na mjesec (@Kripto na mjesec)

Kripto na mjesec nije ono što biste nazvali velikim telegramskim kanalom, ali savršeno je za svakoga tko želi saznati više o trgovanju kriptovalutama, trgovinskim signalima, analizi povezanoj s tržištem, kao i dobiti pristup raznim ICO recenzijama.

1 2SOmQSDInGYj91TxyiAo4A

Izvor: Medium.com

Crypto Shuttle (@Crypto Shuttle)

Crypto Shuttle je Telegram kanal koji je posebno koristan ako želite provjeriti neke od najrelevantnijih vijesti o kriptovalutama. Također pružaju detaljne i ažurne detalje o situaciji na tržištu valuta, bez pretjerivanja o zastrašujućim čimbenicima koji su obično povezani s posjedovanjem i trgovanjem kripto.

1 WhDPaq3vc dB5nnNMUaMyA

Izvor: Medium.com

Kripto ludilo (@Kripto ludilo)

Crypto Madness svojim pretplatnicima pruža točne i kurirane vijesti i kritike iz kriptosfere, kao i korisne informacije o nadolazećim ICO-ima. Poznato je da tim koji stoji iza grupe nudi vrlo dobre savjete u pogledu ICO-a.

Kripto vijesti (@Kripto vijesti)

Posljednji na našem popisu je Crypto News Telegram kanal. To je besplatni kanal s vrlo snažnim fokusom na to da vam donosi samo najnovije vijesti visoke kvalitete koje su bitne. Tijekom svog života njihov se sadržaj pokazao toliko dobrim da grupa sada broji gotovo stotinu članova.

Cole je slobodni pisac koji se fokusira na kriptovalute i nove tehnologije. Prethodni članci o Masternodima objavljeni su na vodećim kripto web lokacijama i citirani u Whitepapersu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map