Popis VeChain partnerstava

VeChain je platforma stvorena za poboljšanje upravljanja procesima lanca opskrbe. Omogućuje trgovcima i potrošačima da utvrde jesu li proizvodi koje kupuju kvalitativni i autentični. Usluga je uspostavila partnerstva s impresivnim brojem poduzeća i poduzeća koja koriste njezino blockchain rješenje. U nastavku ćemo pokriti Vechain partnerstva i važne informacije o svakoj tvrtki.

Popis VeChain partnerstava

Kuehne & Nagel

Industrija: lanac opskrbe i logistika

Prihod: 22,4 milijarde dolara

U partnerstvu od: rujna 2016

Kuehne & Nagel najveći je svjetski špediter, odgovoran za gotovo 15% svjetskog zračnog i pomorskog prijevoza tereta u smislu prihoda. K + H ima 1336 ureda raspoređenih u 109 tvrtki i zapošljava preko 75 000+ ljudi.

Kuehne & Nagel China implementirao je VeChain-ovu blockchain tehnologiju kako bi pametno razvrstao pakete i imovinu i omogućio kupcima da svoje pakete prate na transparentan način.

Izravno uvezena roba (D.I.G)

Industrija: Uvoznik vina

U partnerstvu od: 07.05.2017

KOPATI je uvoznik vina koji upravlja s preko 30% kineskog uvoza vina. KOPATI. je državna podružnica tvrtke Shanghai Waigaoqiao Free Trade Zone Development.

VeChain će se koristiti za provjeru i praćenje podataka o vinarijama od proizvođača, putem opskrbnog lanca pomoću pametnih NFC čipsa u bocama vina, kako bi se okončalo ovo tržište krivotvorenja.

PriceWaterhouseCoopers (PwC)

Industrija: Revizija i savjetovanje

Prihod: 37,7 milijardi dolara

U partnerstvu od: 15-05-2017

PriceWaterhouseCoopers jedan je od četiri najbolja svjetska revizora. Popis klijenata tvrtke obuhvaća IBM, Ford, Dell, Cisco i 3M, kao i više od 400 tvrtki iz Fortune 500.

PwC će implementirati VeChain-ova blockchain rješenja u svoju veliku bazu klijenata, omogućujući svojim klijentima da provjere i prate odakle dolaze njihovi proizvodi. Također će pomoći pružiti vjerodostojnost budućim zainteresiranim stranama u Vechain partnerstvima.

Nacionalni istraživački savjetnički centar (NRCC)

Industrija: savjetovanje

U partnerstvu od: 15-05-2017

NRCC je tvrtka koja nudi upravljanje, standard i IT savjetovanje sa sjedištem u Kini. NRCC je specijaliziran za pomaganje razvoju domaćih tvrtki u postizanju profesionalnog statusa ili organizacija koje traže međunarodne standarde i odobrenja.

NRCC ima preko 1000 dugoročnih klijenata poduzeća, od kojih su mnogi uključeni u Fortune Global 1000. NRCC koristi VeChain za razvoj i primjenu tehnologije protiv krivotvorenja za China National Tobacco Corporation.

Groupe Renault

Industrija: automobilska industrija

Prihod: 67 milijardi dolara

U partnerstvu od: 25-07-2017

Groupe Renault multinacionalni je proizvođač automobila sa sjedištem u Francuskoj, koji je 2016. postao deveti najveći svjetski proizvođač automobila po količini proizvodnje. Groupe Renault posjeduje mnoge podružnice, uključujući AvtoVAZ, Daciju, Alpine i Samsung Motors i Batilly.

U suradnji s Microsoftom i Viseom, VeChain je razvio digitalnu knjigu održavanja automobila koja je zaštićena od neovlaštenih promjena. To omogućuje vlasniku vozila da dijeli podatke o automobilu koji štiti od neovlaštenog ponašanja, poput kilometraže kada ga želi prodati.

renault

Izvor: VeChainInsider.com

BitOcean

Industrija: financijske usluge

U partnerstvu od: 27-12-2017

BitOcean je proizvođač za bankomat koji korisnicima omogućuje kupnju i prodaju kriptovaluta. BitOcean je jedna od prvih burzi kriptovaluta koja je dobila potpunu dozvolu od Japanske uprave za financijske usluge (FSA).

Njegovo partnerstvo s VeChainom omogućit će korisnicima kupnju i prodaju VET tokena koristeći fizičke bankomate instalirane u Japanu i Kini.

BitOcean

Izvor: medium.com

Fanghuwang

Industrija: financijske usluge

Imovina: 3,3 milijarde dolara

U partnerstvu od: 18-01-2018

Fanghuwang nudi mala i srednja poduzeća u Kini zajmove osigurane kolateralom (hipotekarni zajmovi). Fanghuwang koristi tehnologije poput računalstva u oblaku i analize velikih podataka kako bi osigurao kvalitetne i učinkovite usluge kontrole rizika.

U ovom partnerstvu s VeChainom, Fanghuwang će stvoriti rješenja za poboljšanje načina prikupljanja, pohrane i dijeljenja podataka. Za to su razvili još jedan Dapp pod nazivom VeVid, koji nudi digitalni ID i KYC alat tvrtkama na VeChain blockchainu.

DNV GL

Industrija: certifikacija

Prihod: 2,4 milijarde dolara

U partnerstvu od: 24-01-2018

DNV GL je globalna tvrtka koja pruža usluge upravljanja rizikom i certificiranja potvrđujući da organizacija ispunjava određene kriterije. DNV GL osigurava tvrtke iz pomorstva, obnovljive energije, nafte & plin, hrana & pića i zdravstvene industrije s revizijama i savjetodavnim uslugama, softverskim rješenjima i certifikatima. DNV GL je ujedno i najveći certifikator brodova i morskih građevina.

U ožujku 2018. implementirali su prvo VeChainovo Dapp My Story, rješenje za digitalno osiguranje koje cilja na industriju hrane i pića na temelju revizija i prikupljanja podataka.

DNVgl

Izvor: dnvgl.com

Yida China Holdings Limited

Djelatnost: Nekretnine

U partnerstvu od: 19-02-2018

Jedan od najvećih kineskih programera nekretnina, Yida, specijalizirana je za izgradnju industrijskih parkova i pametnih gradova, pored stambenih četvrti i prodajnih mjesta.

Yida implementira blockchain tehnologiju platforme u svoj trenutni tehnološki portfelj.

NTT Docomo

Industrija: telekomunikacije

Imovina: 42 milijarde dolara (2018)

U partnerstvu od: 08.08.2018

NTT Docomo jedna je od najvećih telekomunikacijskih tvrtki u Japanu i četvrta najveća javna tvrtka u zemlji, koja ima preko 53 milijuna kupaca (više od polovice japanskog staničnog tržišta).

Ovaj specifični popis na popisu partnerstava Vechain dio je Docomo 5G programa otvorenih partnera. U programu će se vidjeti kako obje tvrtke rade zajedno na razvoju 5G tehnologije koja će se na tržišta pojaviti 2020. godine.

ENN Energy Holdings Limited

Industrija: čista energija

Imovina: 10 milijardi dolara

U partnerstvu od: 01.11.2018

Jedan od najvećih kineskih distributera čiste energije, ENN, osnovana je 1992. godine i sada posjeduje više od 400 tvrtki i podružnica u radu. Pruža svoje usluge za više od 16 milijuna kupaca u 17 od 34 kineske provincije.

ENN će surađivati ​​s Shanghai Gas Group i VeChainom na stvaranju rješenja za upravljanje LNG-om koje koristi Blockchain i IoT tehnologiju za upravljanje postupkom osiguranja kvalitete za različite vrste prirodnog plina.

Republika Cipar; Vechain partnerstvo na nacionalnoj razini

U partnerstvu od: 11.02.2018

Uložite Cipar, vladin namjenski partner za rad sa stranim ulaganjima, radit će zajedno s njima Zaklada VeChain i KREMA za osnivanje zajedničkog entiteta na Cipru. To će pomoći razvoju i implementaciji blockchain rješenja.

Dvije će stranke iznijeti prijedloge za ulaganje Cipra, poput reformi politike koje olakšavaju korištenje blockchaina kao temeljne infrastrukture za operacije i financijske usluge ciparske vlade.

uložiti cipar

Izvor: twitter.com

Walmart China i VeChain zajedno rade na platformi sljedivosti

VeChain se udružio s tvrtkom Walmart China kako bi stvorio platformu sljedivosti Walmart China Blockchain koja je izgrađena na vrhu bloka VeChainThor. The Obavijest u vezi s ovom platformom, a suradnja između Walmart China i VeChain postignuta je 25. lipnja. 

Ova najava vezana uz platformu sljedivosti Walmart China Blockchain došla je s predstavljanjem prvih 23 linije proizvoda koje su testirane i pokrenute na ovoj platformi. Cilj je doseći 100 linija proizvoda do kraja tekuće godine. To bi bilo vrlo pozitivno za usvajanje VeChaina i njegove mreže. 

U budućnosti se očekuje da će mnogo različitih kategorija proizvoda biti uključeno u novu platformu sljedivosti Walmart China Blockchain. Neki od proizvoda uključenih u ovaj projekt su svježe meso, riža, gljive, ulje za jelo i još mnogo toga. Očekuje se da će novi sustav sljedivosti predstavljati 50% ukupne prodaje pakiranog svježeg mesa, 40% cjelokupne prodaje pakiranog povrća i 12,5% ukupne prodaje morskih plodova do kraja 2020.. 

Očekuje se da će ovo biti jedan od najnaprednijih proizvoda sljedivosti na tržištu velikih razmjera koji koristi blockchain tehnologiju. Kroz ovaj sustav, pojedinci će moći znati više o svakom proizvodu, uključujući izvor hrane i cjelokupni logistički postupak, uključujući izvješće o inspekciji i mnoge druge podatke. 

Kevin Feng, glavni operativni direktor tvrtke VeChain, komentirao je suradnju s tvrtkom Walmart China: 

“Kao vodeća svjetska poduzeće-javna blockchain platforma, VeChain želi osnažiti poduzeća u velikom procesu digitalizacije pružanjem sigurnih i zrelih rješenja za implementaciju blockchaina i promovirati široku primjenu blockchain tehnologije.”

Istodobno je objasnio da je ovo partnerstvo vrlo važno ne samo za blockchain tehnologiju u cjelini već i za VeChain i njegovu mrežu. Ovo će također pružiti transparentnije i umirujuće iskustvo potrošnje. Iako je bilo mnogo projekata povezanih s platformama sljedivosti koje koriste blockchain tehnologiju, ovo je jedno od najvažnijih ispitivanja do sada.  

PwC je također uključen u ovaj sporazum. Cilj im je izgraditi povjerenje i riješiti važne probleme, dva glavna prioriteta za PwC. Prema Eltonu Yeungu, vođi strategije i inovacija, kontinentalnoj Kini PwC i Hong Kongu, sustav sljedivosti Walmart Blockchain izvrstan je primjer blockchain tehnologije koja se primjenjuje u maloprodajnoj industriji. 

Ove nove implementacije također pomažu u poboljšanju sigurnosti hrane i upravljanja kvalitetom. Oni također pružaju snažno jamstvo za izgradnju povjerenja potrošača jer omogućuju pojedincima da bolje razumiju kako se s proizvodima postupa i njima se upravlja dok ne dođu do kuće kupca. 

To je jedan od glavnih ciljeva Walmarta, koji radi na poboljšanju sigurnosti hrane i upravljanja kvalitetom. Očekuje se da će i VeChainova tehnologija blockchain poboljšati sljedivost i omogućiti tvrtki da postane lider u upravljanju sljedivošću. 

Koristeći mrežu VeChainThor Blockchain, oni daju prednost proizvodima koji proizvode „visoku zabrinutost i visokorizičnost“. PwC i VeChain pružaju tehničku podršku Walmart Chinau kako bi mogao nesmetano implementirati ove nove sustave sljedivosti temeljene na blockchainu.. 

VeChain već posluje s drugim tvrtkama u zemljama poput Singapura ili Luksemburga ili gradovima poput Pariza, Hong Konga i Šangaja. 

Pročitajte više Izvan Vechain partnerstva

Da biste pročitali više o projektu Vechain Thor, pogledajte službeni članak o predviđanju cijena za VET i provjerite redovita ažuriranja. Možete pročitati naš dodatni post o Tri razloga zašto bi se VET mogao uskoro oporaviti, kao i tehničku analizu o VET trgovinskim parovima.

Zainteresirani ste za kupnju VET-a? Kako to učiniti možete naučiti pomoću Vodiča za kupnju VET-a na Binanceu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner