Sve što trebate znati o Pundi X kriptovaluti | Vodič za početnike u 2018. godini

Pundi X (NPXS) je relativno nova kripto valuta koja se može pohvaliti jednim od najpohvalnijih ciljeva u ovoj određenoj sferi – pojednostavljivanju upotrebe kriptovaluta. To želi učiniti pružajući svojim korisnicima jednostavan način kupnje robe i usluga pomoću kriptovalute.

voda

Uvod

U cjelini, decentralizirana platforma temelji se na tri tehnologije koja se međusobno igraju: Pundi X platforma, njezini mobilni novčanici i sustav plaćanja karticama. Pundi X ima za cilj distribuciju različitih PoS (prodajnih mjesta) pametnih uređaja trgovcima koji će tada moći prihvatiti plaćanja u obliku Pundi X tokena. Kupci mogu ili platiti robu kriptovalutom koja je već pohranjena u novčaniku ili kupiti kriptovalutu. Tokeni će također igrati veliku ulogu u kvalificiranju kupaca za razne popuste, kao i za opskrbu plinom za transakcije i oglase.

Tvrtka je to izravno stavila u projekt bijeli papir da se želi uspostaviti kao Walmart ili 7-Eleven blockchaina. Pundi X također tvrdi da je njihov sustav bolji od Bitcoin bankomata. Prije svega, uređaji su manji od Bitcoin bankomata, a uključeni troškovi bit će niži. Činjenica da su uređaji prijenosni i da nude veću korisnost od Bitcoin bankomata također će sigurno promijeniti.

Tim koji stoji iza projekta zarekao se da će distribuirati više od 100 000 uređaja u sljedeće tri godine u nadi da će platforma postati najveća decentralizirana kriptovaluta izvan mreže.

Distribucija novih PoS uređaja odvijala se u Indoneziji, najvećoj zemlji u jugoistočnoj Aziji. Tim planira proširiti svoje usluge na druge azijske zemlje poput Tajlanda i Malezije.

Svaki PoS uređaj bit će povezan s Ethereum i NEM blockchainom putem komponenti nazvanih XPlugins. To znači da se programeri blokova iz cijelog svijeta mogu povezati s uređajima i financijskim poslovnicama Pundi X mreže.

PundiX

Mobilni novčanik

Mobilni novčanik dio je zašto je Pundi X tako jednostavan za upotrebu. Ovaj konkretni novčanik osigurava da korisnici ne moraju upravljati svojim javnim i privatnim ključevima kao u slučaju toliko kripto valuta. Umjesto toga, korisnici mogu koristiti sustav lozinki koji je prilično sličan onom koji je obično povezan s bankarskim postupcima.

Plaćanje putem pametne kartice

Pametna kartica je još jedan razlog zašto je ovaj sustav tako user-friendly. Jedan od glavnih razloga zašto je ova kartica toliko korisna jest činjenica da se može koristiti bez potrebe za mobilnom aplikacijom. Međutim, može raditi zajedno s mobilnom aplikacijom. Omogućuje korisnicima plaćanje sredstvima iz kripto novčanika ili tradicionalnih mobilnih novčanika.

Uz pomoć ove pametne kartice, Pundi X pruža svima mogućnost kupnje proizvoda koristeći kriptovalute. Prema bijeloj knjizi, “većina kriptovaluta može se koristiti samo za kupnju drugih kriptovaluta (i to) smanjuje njihovu važnost na gotovo nulu za većinu ljudi.”

Platforma

Platforma Pundi X izrađena je od svega, od softverskih protokola do svih hardverskih uređaja koji su uključeni u funkcioniranje ekosustava Pundi X. To uključuje sve PoS uređaje, kao i sve uključene SDK-ove i API-je.

Znak

Tim

Pundi X predvodi a tim kripto pametnih pojedinaca iz Shenzhena, Kine, Jakarte i Indonezije. Tim za istraživanje i razvoj trenutno djeluje iz Shenzhena sa 14 zaposlenika, a tim za upravljanje i operacije nalazi se u Džakarti i Indoneziji.

Jedno od najvažnijih imena povezanih s projektom je ime Constantina Papadimitrioua, savjetnika predsjednika Pundi X-a. Papadimitriou je stručnjak za financijske tehnologije i također osnivač dviju najvećih indonezijskih tvrtki ove vrste, Infinetworks i E2Pay.

Ostala imena koja čine rukovodeće osoblje uključuju Zi Ban, izvršni direktor Pundi X-a, Huang Pu, CTO / COO i Danny Lim Wei Xiang, financijski direktor.

tim

Analiza tržišta

Od svog lansiranja, Pundi X polako raste. Novčanik projekta generirao je preko 100 000 preuzimanja od preko 500 trgovaca. Najzanimljivija činjenica o ovom projektu nije da mu je cilj rasti, već da osigurava i rast cijelog kripto tržišta.

Trenutno je cijena tokena negdje oko 0,004378 dolara, što bi ovaj projekt trebalo učiniti vrlo dobrim dugoročnim ulaganjem, pogotovo jer će sve više indonezijskih trgovaca usvojiti POS uređaje.

Prema putokaz, 2018. najavljuje se kao vrlo važna godina za Pundi X, jer tvrtka želi uspostaviti nove urede u Londonu, kao i Tokiju, Seulu te Sjevernoj i Južnoj Americi.

Trgovanje NPXS-om

Trenutno se Pundi X može trgovati na nekim od najpopularnijih kripto burzi kao što su Binance, IDEX, Najobičniji, CoinBene, Hotbit, Vrata.io, i Tidex. Više informacija dostupno je u odjeljku Tržišta na CoinMarketCap.

Prisutnost na društvenim mrežama

Projekt je prisutan na svim glavnim društvenim mrežama i platformama za razmjenu videozapisa, kao što su Facebook, Cvrkut, Povezano, Reddit, Telegram, i YouTube. Za općenitije informacije o projektu, korisnici mogu pogledati službenu Odjeljak s čestim pitanjima.

Zaključak

Pundi X bez sumnje je vrlo perspektivan projekt koji bi vrlo dobro mogao postati jedna od najvećih izvanmrežnih prodajnih mreža kriptovaluta na svijetu. Zadatak koji je Pundi X odabrao, da približi kriptovalutu svakodnevnoj osobi, nije ništa drugo do hvalevrijedan i ambiciozan.

Ako još uvijek niste uvjereni u potencijal projekta, možda bi bilo vrijedno pogledati partnerstva koja je tvrtka uspjela osigurati. Neke od najvažnijih suradnji su s NEM-om, E2Pay.co.id, fintech Indonezija, Konzorcij Xpos, Lanac, Aditus, LoyalCoin, SFA, Sigurno, i ZVJEZDANI. Ovo su vrlo dobri primjeri kako tvrtka želi povećati stopu angažmana i usvajanja uz doprinose trećih strana.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner