Što je WaykiChain (WICC) ​​- sve što trebate znati

WaykiChain je platforma za kockanje temeljena na blockchainu koja podržava Turingove uređaje. Ostali naglasci uključuju činjenicu da koristi mehanizam konsenzusa DPoS (delegirani dokaz o udjelu), da generira novi blok svakih deset sekundi i da koristi jedanaest glasačkih čvorova. Prema timu koji stoji iza hongkonškog projekta, mreža je također sposobna obrađivati ​​više od 1000 transakcija u sekundi.  

Glavni cilj platforme je ponuditi korisnicima stabilno i sigurno okruženje za kockanje. Zahvaljujući svojoj decentraliziranoj prirodi, to znači da je sustav također puno manje sklon korupciji ili drugim vrstama ilegalne dobiti koja je obično povezana s ovom vrstom industrije. Na primjer, budući da je WaykiChain decentralizirana platforma, nijedna strana od interesa ne može kontrolirati podatke. To također znači da se ne može mijenjati kako bi se dobili lažni rezultati klađenja.

Još jedna prednost osim očite transparentnosti su niži operativni troškovi, bez provizija od treće strane i s stopom povrata od 99%. To platformu čini vrlo otvorenom za nove ulagače i korisnike; svatko može koristiti infrastrukturu WaykiChain za izgradnju moćnih blockchain aplikacija.

teh

Prijave

Uzimajući u obzir sve rečeno, WaykiChain je svestrana platforma za razvoj aplikacija. Iako se preko nje može graditi raznovrstan niz različitih aplikacija, platforma je uglavnom usmjerena na razvoj aplikacija za klađenje (sportsko klađenje i klađenje na događaje). Tim koji stoji iza projekta već je izradio službenu Windows decentraliziranu aplikaciju pod nazivom WaykiChain Betting koja djeluje kao novčanik. Korisnici mogu koristiti WaykiChain Klađenje za prijenos svojih WICC sredstava i također za brzo objavljivanje pametnog ugovora o klađenju.

Bijela knjiga projekta također najavljuje da su iOS i Android aplikacije trenutno u izradi i uskoro bi trebale stići negdje u drugoj polovici 2018. Te će aplikacije pružiti korisnicima mogućnost prikladnog spremanja kovanica Wayki na svojim mobilnim terminalima.

Blok preglednik je dApp posebno razvijen za WaykiChain i ima ulogu prikazivanja zapisa prijenosa Wayki kovanica i superkovanica, kao i stanja na računu, svih tekućih transakcija klađenja i rezultata crtanja. Svi su podaci po svojoj prirodi nepovratni, otvoreni i transparentni.

app

Kako WaykiChain djeluje

WaykiChain koristi DPoS konsenzusni mehanizam s jedanaest računovodstvenih čvorova. Godišnja stopa povrata je 5% za prvu godinu, s porastom od 1% sa svakom prolaznom godinom. Svaki put kad se stvori blok, računski čvor se nasumce pridruži. Računovodstveni čvor dobiva sve naknade za transakcije u svom računovodstvenom bloku. Korisnici mogu zaraditi kamate zaključavanjem kovanica WaykiChain. Kamata se automatski određuje svaki put kad se promijene glasovi za odgovarajući korisnički račun.

Uvjete klađenja pokreće inicijator putem pametnih transakcija ugovora. Korisnici mogu pokrenuti razne transakcije ugovora o klađenju, koje se sve mogu pretraživati ​​i identificirati u preglednicima blokova. Kad je klađenje gotovo, inicijacija oklade objavit će konačne rezultate, a dobit će se u skladu s tim podijeliti. Ukratko, bonus za klađenje automatski se izdaje u novčanik korisnika nakon što se prikažu rezultati klađenja.

Pametni ugovor koji pruža platforma omogućuje pokretanje imovine za stvaranje pravila o podjeli dividende. Ova pravila pokreću samo razni uvjeti. Stoga će konačna cijena imovine u opticaju biti određena ponašanjem tržišta prema predmetu u transakciji.

raditi


Kako kupiti WaykiChain?

Da biste kupili WaykiChain (WICC), prvo ćete morati kupiti BTC ili ETH (parove s najvećim količinama) s burze koja ih prihvaća. Zatim ćete morati pronaći tržište koje prodaje WICC u zamjenu za gore spomenute kriptovalute.

Što se tiče spremanja vaših WICC kovanica, preporučuje se da koristite službeni WICC novčanik. Iako izbor mjenjačnica s kojih možete kupiti WaykiChain nije opsežan, postoji nekoliko valjanih opcija poput Huobi, BCEX, ChaoEX, i Hotbit. Za više informacija o ovom pitanju možete posjetiti CoinMarketCap.

Tim

Glavni cilj momčadi je učiniti cijelu platformu internetskog klađenja WaykiChain operativnom prije Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. koje će se održati u Rusiji između 14. lipnja i 15. srpnja. Tim se sastoji od četrdeset pojedinaca s relevantnim iskustvom u marketingu, poslovanju, klađenju, lutriji, kockanju i kripto industriji..

Wayki Sun glavni je strateški direktor poduzeća, a ujedno i jedan od najranijih investitora s više od deset godina iskustva u financijskoj i internetskoj industriji. Za strateško planiranje i upravljanje WaykiChainom odgovorna je Valentina Chai, bivša viša menadžerica poznate kineske zaštitarske tvrtke.

S dubokim razumijevanjem komercijalnih modela poslovanja i potpunim financijskim znanjem, Tony Chau, glavni operativni direktor, još je jedan iskusan član tima.

Tim je također stvorio neprofitnu korporaciju, WaykiChain Foundation. Glavni cilj zaklade je pohraniti, koristiti i rasporediti sredstva za projekt.

tim

Predviđanje cijena

WaykiChain je imao vrlo nevjerojatnu godinu. Njegova cijena u dolarima i u BTC-u znatno se povećala. To je prilično impresivno jer je tržište kriptovaluta u medvjeđem trendu. WaykiChain pokazuje da je pružanjem dobrog projekta i bez vjetra također moguće napredovati na tržištu kriptovaluta.

Početkom veljače ovom se virtualnom valutom trgovalo oko 0,27 dolara. Kad je započeo svibanj, cijena mu je naglo porasla na 2,4 dolara! Štoviše, cijena mu u usporedbi s BTC-om također raste.

Moguće je da će kratkoročno virtualna valuta funkcionirati stabilno. No, kako kriptovaluta nije bila toliko dugo na tržištu, ne možemo pretpostaviti koliko može rasti. Ima važan potencijal da ako se pravilno iskoristi, može doseći važnu razinu cijena.

Zaključak

Iako to trenutno nije vrlo popularan projekt u kriptosferi, WaykiChain ima potencijal proširiti svoj domet i potaknuti interes ljudi zbog svoje decentralizirane platforme za kockanje. Vrijeme je također vrlo sretno, jer čini se da momčad ima sve na mjestu prije početka FIFA-inog svjetskog kupa 2018..

Projekt ima moćan dApp povezan s njegovim imenom. WaykiChain klađenje pruža svojim korisnicima mogućnosti klađenja u stvarnom vremenu, na transparentan i otvoren način. Svi podaci o klađenju javni su, mogu se pretraživati, dobro su organizirani i ne mogu ih mijenjati niti utjecati interesi trećih strana. Bilo koje potencijalne nezakonite radnje mogu se stoga lako otkriti.

WaykiChain kontakti i dodatne informacije:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map