Što su valovi (WAVES) – sve što trebate znati

Valovi (WAVES) je ruska, decentralizirana platforma za razmjenu širokog dometa koja je izgrađena na vrhu okvira Scorex. Platforma svojim korisnicima pruža jednostavna sredstva za stvaranje, izdavanje i prijenos imovine i prilagođenih tokena.

Jedan od glavnih ciljeva platforme je pružanje korisnicima stabilnog blockchain okruženja, omogućavajući im prijenos fiat valute preko blockchaina bez ikakvih problema s nestabilnošću.

To ga čini posebno privlačnim za investitore koji žele projekte crowdfunda ili za one koji žele učinkovit način stvaranja vlastitih digitalnih valuta i sustava valuta unutar aplikacija..

raditi

Počevši od Valova

Vlastiti token možete stvoriti u samo nekoliko minuta; međutim, imajte na umu da prilikom registracije vašeg račun, morat ćete spremiti svoju tajnu frazu (SEED) i zaštititi svoj račun lozinkom.

Kako funkcionira platforma Waves

Cilj Wavesa je poboljšati tipični blockchain protokol, gdje softver mrežnog klijenta treba ažurirati sa svakom novom vrstom transakcije, obično poznatom kao hard forks. Ukratko, nove vrste transakcija implementiraju se putem dodataka, kao proširenja, na vrh osnovnog softvera.

Platforma također radi s pametnim ugovorima, ali nemaju puno zajedničkog s drugim vrstama ugovora, poput onih iz Ethereuma. Pametni ugovori pišu se pomoću ugrađenih dodataka, što pojednostavljuje cijeli postupak.

Prilagođeni tokeni aplikacija (CAT), decentralizirana razmjena (DEX) i razne značajke anonimnosti samo su neke vrste elemenata uključene u osnovni softver.

Prilagođeni tokeni aplikacije – CAT-ovi

Kao što je već spomenuto, jedan od glavnih ciljeva platforme je jednostavno stvaranje i prijenos prilagođenih tokena bez napora. Tokeni se mogu stvoriti pomoću vašeg mobilnog uređaja putem Android i iOS aplikacije ili putem web klijent. To se može učiniti i instaliranjem Proširenje WavesLiteApp u pregledniku Chrome na računalu.

Tu je i novčanik za radnu površinu dostupno. Međutim, imajte na umu da je vrlo eksperimentalan.

Platforma vam omogućuje prilagodbu ovih tokena do te mjere da mogu predstavljati gotovo sve. Imajte na umu da izrada tokena košta 1 WAVE.

app

Decentralizirana razmjena – DEX

Omogućuje klijentima da razmjene svoje BTC, ETH ili druge kriptovalute za Waves. Alternativno, oni se mogu zamijeniti zauzvrat za druge probleme s tokenima na platformi Waves.

Primarna prednost korištenja decentralizirane razmjene koju nudi Waves je poboljšana sigurnost i činjenica da imate potpunu kontrolu nad svojim sredstvima i računom. Budući da je decentraliziran, to također znači da nisu uključene treće strane.

Decentralizirani sustav razmjene na platformi koristi automatizirano podudaranje kako bi se uparili nalozi za kupnju / prodaju i razmijenili tokeni. Kao što se i očekivalo, najpopularnija trgovanja na DEX-u su između Valova i Bitcoina.

Cjelovit popis trgovačkih parova dostupan je na CoinMarketCap.

spretno

Žeton valova

Žetoni su odgovorni za sve transakcije na platformi. Waves tokeni osigurat će mrežu i svu imovinu na toj određenoj platformi. Na primjer, kada želite prenijeti imovinu ili kada želite povući raznu imovinu u obliku valute u svoj novčanik, upotrebljavat će se isti tokeni.

Waves također koristi dvorazinsku arhitekturu, uglavnom kako bi spriječio probleme s skaliranjem. Ova vrsta arhitekture koristi i lagane i pune čvorove kako bi održala mrežu, što se radikalno razlikuje od onoga što većina kriptovaluta trenutno koristi.

Lagani čvorovi uvelike ovise o potpunim čvorovima za potvrdu transakcija, jer nikada ne preuzimaju blockchain. Njihova veza omogućena je uz pomoć platforme Scorex. Jednostavnije rečeno, lagani čvorovi koriste trenutno stanje mreže, za razliku od preuzimanja kompletne povijesti transakcija. Stanje mreže koristi se za utvrđivanje detalja koji stoje iza postupka provjere plaćanja.

Trenutno je u opticaju oko 1 milijun Waves tokena koje drži konsenzusni algoritam Proof-of-Stake. Ovaj sustav zakupa Proof-of-Stake omogućuje vam da uložite svoje tokene privremenim dodjeljivanjem punim čvorovima.

Da biste pokrenuli način punog ulaganja, trebate 10.000 WAVESA. Sudjelovanje u ulozima i dalje se može postići čak i ako nemate potrebnu količinu tokena davanjem u zakup svojih WAVES-a jednom od više javnih javnih rudarskih bazena.

Tim

Tim koji stoji iza projekta ima na umu jedan veliki cilj, a to je poboljšati sve što postoji kako bi se poboljšali blockchain tokeni, i, iako su Waves tokeni doista jednostavni, oni su također izuzetno jednostavni za upotrebu.

Većina članova tima bila je uključena u NXT dugo vremena. Međutim, nesretni ICO, kontroverzne razvojne odluke i rotacijski razvojni timovi doveli su do odluke da umjesto toga napuste i započnu vlastiti projekt.

Tim je započeo projekt Waves od nule; stoga se Waves u biti razlikuje od NXT-a, s jačim naglaskom na fiat integraciju. Još jedna vrijedna pažnje je činjenica da se tvrtka nedavno udružila s Deloitteom i ruskim nacionalnim depozitnim depozitom.

Tim

Kako kupiti TALASE

Što se tiče kupnje WAVES-a, pruža vam se više opcija, uključujući neke od najpopularnijih razmjene vani kao Tidex, Binance, BCEX, Exmo, Bittrex, i Livecoin, ali i interna decentralizirana razmjena platforme, DEX.

Ako se odlučite za vanjske razmjene kao što su Binance i Bittrex, prvo trebate kupiti Bitcoin ili Ethereum i tek nakon što ih zamijenite za WAVES.

Predviđanje cijena

Kriptovaluta je započela vrlo pozitivno, mogla bi itekako povećati cijenu u usporedbi s BTC-om i američkim dolarom. Kasnije se držao vrlo stabilnim, što je dobar znak. Naravno da je imao uspona i padova, ali uvijek u jasnom rasponu – između 2,5 i 5,5 dolara.

Kad su se sve virtualne valute i Bitcoin (BTC) proširili u nedjelju prosinca 2017. i početkom 2018. godine, Waves je dosegao 16 dolara. Trenutno se trguje oko 4 dolara.

U budućnosti još uvijek možemo vidjeti slična ponašanja. Uzorak cijena stalno se ponavlja tijekom vremena. Lako ga možemo vidjeti kako se kreće iznad 8 dolara u sljedećem kretanju prema gore, čini se da je tek počelo. Dugoročno se čini da i cijena raste.

Naravno, moramo uzeti u obzir da su virtualne valute vrlo nestabilna imovina. Ako postoji važan događaj zbog kojeg će cijene naglo pasti, tada bi Waves slijedio trend.

Zaključak

Waves (WAVES) je perspektivni kripto projekt koji je uspio postići vrijednu tržišnu kapitalizaciju u vrlo kratkom vremenu. Platforma vam pruža izravan način stvaranja vlastitih tokena, sa svim susjednim prednostima vezanim uz blockchain. Valovi također djeluju kao decentralizirana razmjena, a činjenica da ima fiksnu opskrbu od 100 milijuna, također će je učiniti još popularnijom u sljedećem razdoblju.

Čini se da tim koji stoji iza projekta želi projekt podići na nove velike visine, a značajna partnerstva s ruskom vladom zasigurno će pomoći imidžu proizvoda kod budućih investitora.

Valovi kontakti i dodatne informacije:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner