Top 6 Crypto Airdrop platformi koje biste trebali znati

Airdrops su uglavnom distribucija tokena postojećim ili novim imateljima kao marketinška strategija za promociju proizvoda, usluge, kovanice ili razmjene.

Odnedavno je ovaj čin sve važniji, a kako je sve više ljudi, posebno novih ljudi, potrebna je platforma koja će redovito objavljivati ​​ove zračne zračne luke.

Vrhunske platforme Crypto Airdrop

Ovdje su preporučene platforme na kojima možete primati obavijesti o airdrop događajima i znati točno što treba učiniti kako biste sudjelovali u distribuciji tokena.

99airdrops.com

Platforma 99airdrops

Ova kripto airdrop platforma koja je pokrenuta 2018. godine izmijenila je ime obavještavajući korisnike o airdropsima. To je nesumnjivo jedno od najboljih mjesta za dobivanje informacija o zračnim kapima, ali što je još važnije, kako u njima sudjelovati. Sve informacije su vam dostupne, objavljuju se sve relevantne informacije koje će vam pomoći kroz otkupljivanje, a također se objavljuju i razni novinski članci na internetu na internetu.

Platforma je jednostavna za upotrebu; čak se i početnik može snaći. Tim koji stoji iza platforme, nema sumnje, ima puno iskustva.

Platforma 99airdrops spektakularna je u svom radu. Algoritam koji stoji iza platforme razvijen je tako da uzima u obzir svaku aktivnost na webu, posebno Facebook, Reddit i mnoštvo drugih. Te se metrike analiziraju kako bi se utvrdila valjanost programa airdrop.

Platforma daje samo informacije o važećim projektima. U pokušaju da poboljša platformu, web mjesto 99airdrops može prognozirati buduće cijene na temelju određenih kriterija.

Platforma je jedna od najboljih i najbržih platformi kada je riječ o obavještavanju korisnika o novim airdropsima. Njihova pretplata na bilten e-pošte također je vrlo korisna. Drugi način za dobivanje ažuriranja na platformi je označavanje web mjesta i redovita provjera. Ako nemate vremena to učiniti ručno, najbolje bi bile prve dvije opcije.

Platforma 99airdrops sortira nadolazeće događaje po vremenu, barem dobijete obavijest od 24 sata prije nego što airdrop počne biti u toku s nadolazećim airdrop događajima. Štoviše, platforma tjedno nagrađuje svoje korisnike kriptovalutama.

Nema sumnje da je platforma jedna od najboljih na koju se možete pretplatiti za neki dodatni besplatni novac. 99airdrops ima sve što trebate znati o kriptovalutama općenito. To je krajnji vodič; sve što vam treba u vezi sa zračnim kapima.

Uzbuna Airdrop

Uzbuna Airdrop

Uz AlertAirdop možete dobiti besplatne novčiće gotovo svakodnevno. Njegove brojne značajke entuzijastima kriptovaluta znatno olakšavaju praćenje.

Baš kao i 99airdrops.com, i ova je platforma dobro dizajnirana i uređena. Zračne luke prikazane na web mjestu mogu se filtrirati na temelju trenutnih ili tekućih događaja do onih koji uskoro završavaju.

Mnogo više, ovo kripto zračna kap platforma ima puno više značajki u usporedbi s drugim airdrop platformama.

Airdrop novčića

Airdrop novčića

Airdrop novčića posvećena je web lokacija koja se redovito ažurira kako bi dala vrhunske zračne obavijesti. Njegovo čisto sučelje pruža korisnicima sve što trebaju znati o nadolazećim događajima, kao i informacije o polaganju zračnih kapi.

Novi korisnici kriptovaluta nisu zaostali, web stranica ne samo da dijeli mogućnosti zračnog zračenja već i educira nove korisnike u svijet kriptovaluta adekvatno znanje koje ih čini što bržim da sustignu ostatak svijeta.

Platforma je u vlasništvu i vodi je entuzijast kriptovaluta poznat pod imenom Midas. Ovu platformu možete podržati tako što ćete svojom računalnom snagom iskopati kriptovalute za njih.

Pad zračne luke

Pad zračne luke

Ova platforma također čini popis najpouzdanijih platformi na kojima ste sigurni u točna airdrop izdanja.

Platforma koristi sustav rangiranja za ocjenjivanje zračnih kapi, a također odvaja nepouzdane zračne kapi.

Teško je propustiti bilo koji događaj jer mjerač vremena odbrojavanja upozorava koliko je preostalo vremena za početak.

Crypto Airdrop (Twitter kanal)

Twitter je jedno od najboljih mjesta za dobivanje informacija na webu. S druge strane, ovaj je kanal tu da pomogne amaterima i stručnjacima kako doći do kripto zračnih kapi.

To znači da platforma možda neće biti u mogućnosti davati detalje na određeni način, ali možete je koristiti za praćenje najnovijih zračnih karata dostupnih u bilo kojem trenutku.

Zračne kapi ERC20 (Telegram Channel)

Kao da postoji aplikacija Twitter. Nisu izostavljeni ni oni koji nisu na Twitteru ili oni koji radije koriste aplikaciju Telegram za twitter.

Platforma vodi korisnike na svakom koraku prije nego što postanu dionici. Čak i novakinje neće biti previše teško pratiti, a uz malu pomoć uskoro će dostići svoje najbolje visine.

Više o zračnim kapima

Vjerojatno biste pomislili da su to samo eteri (ETH) i ERC-20 tokeni koji se redovito distribuiraju. To nije istina. Iako je to pretežna distribucija kriptovaluta kao trenutno, kao račvanje projekta, ponekad postoji potreba za prosljeđivanjem tokena i jedan od najboljih načina, osim prodaje tokena je i njegovo dodavanje na račune sudionika.

Ovisno o tome koju kriptovalutu želite dobiti, možda će vam trebati siguran novčanik za kriptovalute ERC-20. Vrhunski izbor koji bi vam najviše pao na pamet bio bi MyEtherWallet. Ipak, ako airdrop nije žeton koji je u skladu s ERC-20, bit će informacija o tome kako doći do potrebnog novčanika.

Airdrops sigurno nisu načini za brzi zaradu, ali s vremenom ćete možda vidjeti one novčiće koji u fazi distribucije tokena nisu vrijedili gotovo ništa vrijedne tisuće dolara u sljedećim godinama jer platforma na kojoj je namijenjeno radu nastavlja rasti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner