Važne tvrde vilice koje će se dogoditi u srpnju 2018

“Hard Fork” je jednostavno promjena protokola u odnosu na prethodnu verziju. Ovaj postupak slijedi divergenciju, s jednim dijelom koji slijedi stari put, a nova (račvasta) verzija slijedi put nadogradnje. Ponekad se tvrda vilica može primijeniti na lanac, bez stvaranja divergencije. U ovom slučaju, korisnicima neće biti dodijeljeni dodatni novčići.

Nova verzija nasljeđuje atribute stare verzije, ali implementira dodatne protokole (što bi moglo biti poboljšanje sigurnosti) za koje se vjeruje da daju bolju opciju od izvorne verzije.

Primjer za to mogao bi biti hard fork Bitcoin Cash (BCH) koji je vilica Bitcoina (BTC). Bitcoin Cash napravio je nekoliko promjena u svom protokolu, poput povećanja veličine bloka na 32 MB, umjesto veličine bloka od 1 MB koji je implementirao Bitcoin (BTC).

Ta su poboljšanja dovela do toga da se mnoge kriptovalute koje danas imamo – poput Bitcoin Golda, Bitcoin Privatea, pa čak i Ethereuma – pojavljuju iz dana u dan. Važno je znati da neće uvijek hard fork ponuditi poticaje za ulagače, ponekad je to samo nadograđeni protokol.

Ispod su tvrde rašlje koje se očekuju u srpnju.

Ethereum Classic

Kao što je opisao tim, Ethereum Classic (ETC) pametniji je blockchain, zajednica, kriptovaluta i mreža koja proširuje funkcionalnosti digitalnog sredstva. Uz platformu koja olakšava ljudima međusobno slanje virtualnog novca, ona također omogućuje upotrebu složenih pametnih ugovora koji su samoupravni i nepromjenjivi.

Ethereum Classic (ETC) tokeni pokreću blockchain i dostupni su za kupnju / razmjenu na glavnim burzama kriptovaluta za bitkoine, ethereume i USD.

Planirana vilica za 13. srpnja rezultirat će Ethereum Emeraldom koji će se račvati na 6.100.000. Bloku.

Einsteinium

Einsteinium osnovana je 2014. godine, ali u središte pozornosti došla je tek 2017. Einsteinium je platforma za prikupljanje sredstava koja pomaže u uklanjanju korupcije, a također omogućuje globalnu zajednicu koja može učinkovito podržavati znanstvena istraživanja i još mnogo toga.

Einsteinij (EMC2) s druge strane je izvorni token za platformu Einsteinium. Ovim se tokenima može trgovati za druge na raznim burzama kriptovaluta. EMC2 je virtualna valuta slična Bitcoin-u koja koristi algoritam PoW (Proof-of-Work). Iako je ova valuta izgrađena prvenstveno u znanstvene, dobrotvorne i političke svrhe prikupljanja sredstava, može se koristiti za bilo kakve transakcije.

EMC2 se račva promjenom algoritma za rudarenje iz skripte u EThash. Novi tokeni dijelili bi se vlasnicima žetona u omjeru 1: 1.


Ažuriranje: Einsteinium tim kontaktirao nas je da će hard fork za Einsteinium (EMC2) kriptovalutu doći krajem jeseni; točan datum tek treba utvrditi.

SiaCoin

The Sia platforma distribuirana je pohrana u oblaku koja koristi besplatnu pohranu osiguranu blockchain tehnologijom. Platforma koristi upotrebu korisničkog kapaciteta tvrdog diska širom svijeta, stvarajući tržište za pohranu podataka koje je pouzdano po nižoj cijeni od tradicionalnih davatelja usluga kao što su Amazon i Apple.

SiaCoin (SC) službena je kriptovaluta mreža koja će se koristiti za kupnju dodatnog prostora potrebnog klijentima. Davatelji usluga također plaćaju iste kriptovalute jer mrežu čine neiskorištenom memorijom za pohranu.

Hard fork tvrtke SiaCoins zakazan je za 1. srpnja 2018.

LBRY krediti

BIBLIOTEČKI KREDIT LBC je besplatno, otvoreno tržište koje vode zajednice. Platforma ugošćuje najbolje holivudske filmove, fakultetske lekcije i druge medijske sadržaje. Kriptovaluta LBRY Credits (LBC) potaknula bi aktivnosti na blockchainu.

LBRY krediti (LBC) tokeni se mogu kupiti na burzama kriptovaluta Bittrex, Poloniex, Upbit i Cryptopia. Trenutno se tokenima može trgovati samo za bitcoin i tether kriptovalute.

Predviđena vilica na blockchainu održat će se 9. srpnja 2018. Vilica će produžiti koliko dugo će polaganja prava vrijediti prije isteka na mreži.

HexxCoin

The Novčić HXX je sigurna decentralizirana i na blockchainu zasnovana sistemska mreža koja koristi PoS (Proof-of-Stake) algoritam.

The HEXXCOIN (HXX) je prvi put postojao 2015. godine kao račva Cravea, a zatim je oživljen dvije godine kasnije kao vilica Zerocoina (Zcoin) koji je također zamro. 2018. novčić je preuzeo novi tim koji je dao sve od sebe, odvozeći projekt do nezamislivih visina u tako kratkom vremenu. Novčić je usredotočen na privatnost korisnika.

Tim koji stoji iza projekta želi proširiti funkcionalnost bitcoina koristeći Zerocoinove značajke. Vilica će rezultirati novom kriptovalutom koja se naziva BitcoinZeroX (BZX). BZX tokeni bit će izdani imateljima kriptovaluta HEXX i Bitcoin u omjeru 1: 1.

Vilica HEXX predviđena je za 1. srpnja 2018.

BitTube

Evo dobre platforme koja za cilj ima uklanjanje platformi za objavljivanje videozapisa kao što je YouTube. Na ovoj platformi izdavači mogu ostvariti pasivni prihod od sadržaja koji prenose na platformu.

The BitTube (TUBE) kriptovaluta je izvorna za platformu i koristila bi se kao nagrada za aktivnosti na mreži. TUBE se također može zamijeniti za bilo koju drugu kriptovalutu na bilo kojoj razmjeni kriptovaluta koja je navedena.

Pomoću peer-to-peer distribuirane mreže, BitTube će pomoći ljudima da globalno ostvare svoje pravo na slobodu govora, izbjegavajući cenzuru.

BitTube (TUBE) bi se trebao račvati 1. srpnja 2018. Vilica će uključivati ​​promjenu algoritma rudarstva na mreži.

Kore

The Kore platforma se fokusira na privatnost i sigurnost usmjerenu na vraćanje kritičnih zakonskih i ljudskih prava.

KORE (KORE) tokenima se može trgovati kao i bilo kojom drugom kriptovalutom. Trenutno ga je moguće zamijeniti samo za Bitcoin (BTC) na Bittrexu i Upbitu, kao što označava coinmarketcap.

KORE vilica koristit će se za izmjenu nekih osnovnih aspekata blockchaina kao što su vrijeme bloka, poteškoće, masternode nagrade, ulog i nekoliko drugih promjena. Vilica je predviđena za 1. srpnja 2018.

Važno je primijetiti da su neke od ovih tvrdih rašljara podložne promjenama u zajednici. Stoga je bitno pratiti napredak različitih zajednica putem različitih platformi društvenih medija kako bismo pratili napredak.

Preporučujemo : CoinMarketCal i KryptoCal za praćenje budućih najavljenih događaja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map