Vodič: Kako kupiti ICON (ICX) na Binanceu

“Hyperconnect the world” – prema internetskoj stranici ICON to je ono što ovaj blockchain startup sa sjedištem u Južnoj Koreji pokušava postići. Oni imaju ambiciozni cilj povezati sve svjetske blockchain mreže i tradicionalnu infrastrukturu, onu koja je vidjela da ICX, njihov izvorni token, dobiva puno hvalospjeva. U manje od godinu dana od njihove prve ponude kovanica, ICX je trenutno 34. najveći na tržištu, s ograničenjem od više od 260 milijuna američkih dolara.

Kao mlada kriptovaluta, ICX je još uvijek pomalo nepoznanica, ali također predstavlja značajan potencijal za rast. Ovaj vodič će vam reći kako se uključiti u akciju i uložiti u ICON.

Iako na tržištu ima mnogo konkurenata ICON-u, ovo je jedna od najuspješnijih blockchain mreža od danas, s obzirom da na svijetu postoji više od 2 tisuće altcoina.

Što je ICON?

S obzirom na to da dolazi do izražaja puno različitih platformi pametnih ugovora, postavlja se pitanje interoperabilnosti. Kako će NEO aplikacije moći komunicirati s Ethereum ili Cardano aplikacijama? To je ono što se ICON nada riješiti. Njihova će platforma imati za cilj omogućiti različitim blockchain mrežama međusobnu suradnju, kao i omogućiti neometanu razmjenu između različitih kriptovaluta.

To je ambiciozan projekt sa značajnim slučajem krajnje upotrebe, ali je još uvijek u relativno ranoj fazi razvoja. Međutim, s lansiranje njihove glavne mreže u 2018. godini ICON očekuje značajan rast – od listopada 2018. mreža već opslužuje oko 1000 transakcija dnevno. Također je u partnerstvu s najvećom telekom kompanijom u Južnoj Koreji, SK.

U ovoj je fazi vrlo teško pronaći bilo gdje za kupnju ICX-a s Fiatovim valutama. Dakle, naš vodič će vam pokazati kako trgovati Bitcoin, Ethereum, Binance Coin ili Tether za ICX na jednoj od najvećih svjetskih burzi, Binance.

Neki od konkurenata koje digitalna valuta trenutno ima uključuju Cardano (ADA) i Cosmos (ATOM). Ako želite znati više o ova dva projekta, stvorili smo detaljne vodiče o njima.

Korak 1: Registrirajte se na Binance

Binance je jedna od najpopularnijih i najpriznatijih kripto burzi na svijetu. Prema CoinMarketCap-u, Binance je 10. najveća kripto razmjena s tržišnom kapitalizacijom od 685 milijuna USD u posljednja 24 sata. 

Korisnici imaju tendenciju da odaberu ovu platformu za kripto trgovanje jer ima veliku likvidnost za altcoin i zato što na tržištu djeluje više od dvije godine kao lider u svemiru. Zainteresirani ulagači u kupnji ICON-a to mogu učiniti putem četiri različita trgovinska para, uključujući ICX / BNB, ICX / BTC, ICX / ETH i ICX / USDT. ICON trenutno predstavlja 0,22% ukupnog prometa na ovoj platformi. 

Usluge koje nudi ova kripto razmjena konkurentne su i vodeće su u industriji.

Ako se još niste registrirali, morat ćete registrirati račun na Binance. Postupak registracije trebao bi biti brz, s Binanceovim korisničkim sučeljem.

binance registar 3

Korak 2: Potvrdite svoj račun


Binance zahtijeva da predate nekoliko verifikacijskih dokumenata prije nego što počnete trgovati. Također ćete trebati postaviti sigurnosne mjere i dvofaktorsku autentifikaciju kako biste zaštitili svoj račun.

Korak 3: Pošaljite BTC, ETH, BNB ili USDT na svoj Binance račun

Nakon što vaš račun bude odobren, morat ćete poslati nešto Bitcoina, Ethereuma, Binance Coina ili Tethera na svoj račun na Binanceu. Ako već nemate jedan od ovih novčića, ljudi iz većine mjesta na svijetu mogu kupovati kreditnom ili debitnom karticom s web lokacija poput Coinmama, Changelly ili Coinbase.

Da biste to učinili, idite na gornju traku i odaberite “Sredstva”, a zatim “Depoziti”. Kliknite padajući izbornik i odaberite koji novčić želite poslati.

Na sljedećem zaslonu dobit ćete adresu novčanika na koju ćete poslati sredstva. Obavezno na ovu adresu pošaljite samo odabranu vrstu kovanica – tj. samo Bitcoin na Bitcoin adresu. Ako na ovaj novčanik pošaljete bilo koji drugi novčić, vaš depozit može se izgubiti.

depozitna binarnost 3

Korak 4: Pričekajte potvrdu

Možda ćete trebati pričekati neko vrijeme da transakcija prođe, ovisno o razini aktivnosti na mreži. Budite strpljivi i provjerite je li vaš depozit prošao prije napredovanja.

Korak 5: Pronađite i odaberite BTC, ETH, BNB ili USDT par

Sada ste položili polog, vrijeme je da prijeđete na odjeljak za razmjenu Binancea.

Na gornjem izborniku odaberite “Exchange”, a zatim “Basic”. Ovo će otvoriti ekran za trgovanje.

S desne strane nalazit će se okvir koji prikazuje BTC, ETH, BNB i USDT parove. Odaberite novčić koji ste položili ranije i potražite ICX. Kliknite par (ICX / BTC, ICX / ETH, ICX / BNB ili ICX / USDT).

ICX binance

Izborno: upotrijebite Binanceove napredne alate za kupnju u pravo vrijeme

Čak iu osnovnoj razmjeni, Binance nudi brojne načine kako pomoći korisnicima da kupuju nisko, a prodaju visoko. To uključuje sveobuhvatnu povijest cijena i narudžbi za odabrani par, kao i ograničene narudžbe. Ograničene narudžbe omogućuju vam odabir određene cijene po kojoj želite kupiti ili prodati. Dakle, kada ICX dosegne cijenu koju ste unijeli, Binance će automatski izvršiti trgovinu umjesto vas. Alternativno, možete se odlučiti za kupnju po trenutnoj tržišnoj cijeni – to bi trebalo biti u redu za trgovce početnike.

Pomoću naprednih alata koje nudi Binance, korisnici mogu poboljšati svoje trgovačke aktivnosti i pronaći bolje cijene za digitalne valute koje žele kupiti ili prodati. U ovom slučaju, korištenjem limitiranih naloga, investitori će imati mogućnost smanjiti svoje naknade za trgovanje i također odabrati bolje cijene.

icx binance 2

Korak 6: Odaberite količinu ICX-a koju želite kupiti

Sada odaberite koliko želite kupiti. Možete odabrati određenu količinu ICX-a ili potrošiti 25%, 50%, 75% ili 100% kovanica u svom BTC / ETH / BNB ili USDT novčaniku.

Korak 7: Kupite ICON!

Kliknite “Kupi ICX” da biste dovršili narudžbu. Nakon dovršetka mrežne potvrde gotovi ste!

Korak 8: Premjestite svoje novčiće u sigurni ICON novčanik

Najbolja praksa u kriptovalutama je uvijek držati svoje novčiće u sigurnom novčaniku kojim kontrolirate. To znači premještanje kovanica s burze kad završite trgovanje.

Hardverski novčanici obično su najbolji način za pohranu kriptovaluta. Omogućili bi vam da vaša sredstva uvijek budu zaštićena i bez napada ili hakiranja. Ipak, posjedovanje jednog od ovih novčanika nije besplatno.

Budući da se tek nedavno prebacio s rezerviranog mjesta ERC-20 na žeton na ICON blockchain-u, još uvijek ne postoji širok raspon novčanika koji podržavaju ICX. Najsigurnija opcija je uporaba hardverskog novčanika poput Ledger Nano S ili Trezora (koji podržavaju ICX). Alternativno, ICONex je besplatni ICX novčanik s više platformi koji je razvio sam ICON tim.

Da biste povukli svoje kovanice iz Binancea, odaberite „Sredstva“, a zatim „Isplate“.

Na padajućem izborniku odaberite “ICX”.

icx binance 3

To će vas tražiti adresu novčanika na koju ćete podizati svoje novčiće. Ovdje dodajte adresu iz svog ICX novčanika, kliknite “Pošalji”. Pričekajte nekoliko trenutaka da Binance potvrdi da je povlačenje završeno.

icx binance 4

Ukratko, Binance ima veliku likvidnost za altcoine, što je dobro za otkrivanje privatnih podataka i trgovanje. Štoviše, na ovoj platformi također je moguće steći digitalnu imovinu pomoću kreditne kartice. Ipak, nisu svi trgovinski parovi dostupni za kupnju kreditnim karticama. U budućnosti bi se ovoj opciji mogao dodati ICON.

Znaci to je to! Sada znate kako početi investirati u ICX, znak koji stoji iza hiperpovezane decentralizirane mreže budućnosti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map