Vodič: Kako kupiti NEO (NEO) od Binancea

Pametne ugovorne platforme mogu imati najveći potencijal za promjenu igre od svih projekata u kripto sferi. Blockchain su mnogi nazvali “novim internetom”, a svi znaju koliko je internet promijenio svijet.

Ethereum je već dugo tržišni lider na blokovima za razvoj platformi. Ali počinju primjećivati ​​značajnu konkurenciju, od projekata kao što su EOS, Cardano i NEO. Potonji, NEO, ima najstrastveniju i najposvećeniju zajednicu od svih njih (uključujući Ethereum). Iz tog razloga zajamčuje razmatranje bilo kojeg kripto entuzijasta.

Što je NEO?

Kao što je ranije spomenuto, NEO je platforma za razvoj pametnih ugovora. NEO je pokrenut 2014. godine, prvotno kao Antshares, a kasnije je preimenovan u NEO 2017. Zajednica, kojom upravlja vijeće NEO, pokušava stvoriti okvir za digitalnu ekonomiju. Njihova platforma podržava koncepte poput digitalnog identiteta i industrijske upotrebe blockchaina, kao i ICO-ove i decentralizirane aplikacije. Popis dApps-a u fazi izrade na NEO blockchainu možete pronaći ovdje.

Velika razlika između NEO-a i drugih platformi pametnih ugovora je model tokena. NEO token nije namijenjen za upotrebu u transakcijama i ne dijeli se (što znači da ne možete poslati 0,5 ili 0,25 NEO. To mora biti cijeli žeton). Umjesto toga, platforma koristi GAS kao valutu za naknade i usluge na NEO platformi. Držeći NEO u novčaniku neprekidno ćete zarađivati ​​GAS tokene od naknada za transakcije. Čineći NEO pametnim načinom za ostvarivanje pasivnog dohotka.

S obzirom da Ethereum prolazi kroz ozbiljne borbe u 2018. godini, ovo je možda NEO-ovo vrijeme za sjaj. Reći ćemo vam kako možete ulagati u NEO i biti dio jedne od najaktivnijih zajednica u kripto danas.

Istodobno, NEO se smatra “kineskim ethereumom” jer se nalazi u Kini i ima puno partnerstava s lokalnim tvrtkama. To je također jedan od razloga zašto se ova blockchain mreža smatra centraliziranom.

Trenutno je NEO 18. najveća digitalna valuta na tržištu s tržišnom kapitalizacijom od 708 milijuna USD i cijenom po kovanici od 10,05 USD.

Korak 1: Registrirajte se na Binance

Binance je jedna od najvećih razmjena kripto valuta na tržištu. Prema podacima CoinMarketCap-a, ova je platforma digitalne valute druga po veličini s količinom trgovine u posljednja 24 sata od 927 milijuna USD. 

Jedna od glavnih blagodati kupnje NEO-a na burzi Binance je ta što platforma ima jednu od najvećih likvidnosti za altcoins. Primjerice, u posljednja 24 sata trgovački par NEO / USDT registriran 2,24 milijuna američkih dolara u obimu trgovanja na Binanceu, što je jednako 0,24% ukupnog obujma trgovanja na Binanceu. 

Ostali trgovinski parovi koje možete pronaći na Binanceu uključuju NEO / USDC, NEO / TUSD, NEO / PAX, NEO / ETH, NEO / BTC i NEO / BNB. Svi NEO parovi čine 0,42% ukupnog volumena trgovanja na Binanceu. 

Binance također ima novu uslugu koja korisnicima i investitorima omogućuje kupnju nekih digitalnih valuta pomoću kreditne kartice. Iako NEO trenutno nije uključen u ovu uslugu, možda će biti moguće da će se ovaj digitalni materijal dodati u budućnosti.

Pogledat ćemo Binance za ovaj vodič. Iako je već dugo jedna od 20 najvećih kripto valuta, malo je mjesta koja vam omogućuju da NEO kupujete izravno s Fiatovim valutama kao što su USD ili EUR. Dakle, vaša je najbolja opcija prvo kupiti Bitcoin ili Ethereum i zamijeniti ga za NEO na pouzdanoj burzi poput Binancea.

Vaš prvi korak je da, ako već niste, registrirate račun na Binanceu.


binance registar

Korak 2: Potvrdite svoj račun

Prije nego što započnete trgovanje, morat ćete predati nekoliko KYC (poznajte svog kupca) dokumenata kako biste potvrdili svoj identitet. Pored toga, postavite sigurnu dvofaktorsku provjeru autentičnosti kako biste zaštitili svoj račun.

Korak 3: Pošaljite BTC, ETH, TUSD, PAX, USDT ili BNB na svoj Binance račun

Nakon što je vaša potvrda odobrena, pošaljite Bitcoin ili Ethereum na svoj Binance račun. Ako već nemate jedan od ovih novčića, ljudi s gotovo bilo kojeg mjesta na svijetu mogu kupovati kreditnom karticom od Coinmama ili Changelly.

Da biste izvršili BTC, ETH, TUSD, PAX, USDT ili BNB depozit, kliknite “Sredstva”, a zatim “Depozit”. Na padajućem izborniku odaberite novčić koji želite poslati. To će vam dati adresu novčanika na koju ćete slati sredstva. Provjerite jesu li svi novčići koje šaljete na ovu adresu samo u toj valuti – ako sredstva pošaljete na pogrešnu adresu, vaše kovanice mogu biti izgubljene.

depozitna binarnost

Korak 4: Pričekajte potvrdu

Ovisno o mrežnom opterećenju, možda ćete trebati pričekati kratko vrijeme da se potvrdi vaš polog. Prije odlaska sa stranice provjerite je li polog prošao.

Korak 5: Pronađite BTC, ETH, TUSD, PAX, USDT ili BNB par

Nakon što položite svoj Bitcoin ili Ethereum, vrijeme je da prijeđete na Burzu. Kliknite “Exchange” na gornjoj navigacijskoj traci, a zatim “Basic”.

Jednom kad uđete u razmjenu, pronađite NEO par za novčić koji ste ranije položili. Da biste to učinili, idite na traku za pretragu u gornjem desnom kutu i potražite NEO. Ovo će donijeti parove za Bitcoin, Ethereum, TrueUSD, Paxos Standard, Tether ili Binance Coin, Binanceovu matičnu kriptovalutu.

neo binance

Kliknite željeni par i otvorit će se zaslon za trgovanje za NEO.

Izborno: upotrijebite Binanceove napredne alate za kupnju u pravo vrijeme

Binance nudi brojne alate i podatke koji će vam pomoći da kupujete nisko, a prodajete visoko. Na ekranu za trgovanje moći ćete vidjeti povijest cijena i povijest narudžbi za par koji ste odabrali. Također možete postaviti ograničenja za kupnju ili prodaju. To znači da možete postaviti cijenu po kojoj želite kupiti ili prodati, a kada NEO-ova cijena dosegne ovu točku, Binance će izvršiti vašu trgovinu.

Pomoću različitih alata dostupnih na naprednoj razmjeni koju nudi Binance, korisnici će moći imati bolji nadzor nad sredstvima kojima upravljaju. Binance je razmjena stvorena za početnike, a također i za profesionalne trgovce koji zahtijevaju mnoge druge alate za donošenje boljih odluka tijekom trgovanja. 

neo binance 2

Korak 6: Odaberite koliko NEO želite kupiti

Odaberite cijenu po kojoj želite kupiti ili kliknite karticu “Tržište” i kupite po cijeni koja je trenutno.

Možete odabrati kupiti određenu količinu NEO-a ili potrošiti 25%, 50%, 75% ili 100% kovanica koje ste ranije položili.

Korak 7: Kupite NEO!

Kliknite “Kupi NEO” da biste dovršili narudžbu.

Korak 8: Premjestite svoje novčiće u siguran NEO novčanik

Kada ne trgujete, najbolja je praksa da svoje novčiće držite u svom sigurnom novčaniku, odvojeno od Burze. To je još važnije za NEO, jer želite novčanik koji je u stanju generirati PLIN iz vašeg NEO posjeda.

Za najveću sigurnost svoj NEO možete držati u Ledger Nano S hardverski novčanik. Alternativno, NEON desktop novčanik popularan je novčanik s mogućnošću pohrane NEO-a i GASA.

Nakon što je vaša narudžba dovršena i vaši se NEO tokeni prikažu u vašem Binance novčaniku, idite na „Sredstva“, a zatim na „Isplate“. Na padajućem izborniku odaberite NEO. Unesite adresu za povlačenje (adresu iz vašeg NEO novčanika), kao i iznos NEO-a koji želite premjestiti.

Iako Binance razmjena nudi račun za poslovanje s virtualnim valutama, najbolje je povući novac na drugi novčanik. Najsigurniji način držanja NEO kovanica je polaganjem u hardverski ili izvanmrežni novčanik.

The najbolji hardverski novčanik jer NEO je uređaj Ledger Nano S. Na Binance je utjecao haker prije nekoliko mjeseci koji je rezultirao gubitkom preko 7000 BTC iz njihovih novčanika. Korištenje hardverskog novčanika najbolje je učiniti za dugoročne ulagače. 

neo binance 3

Kliknite “Pošalji” da biste dovršili postupak.

Zaključak

Kupnja NEO-a na platformi Binance jedan je od najbržih načina za stjecanje digitalne imovine. Na taj ćete način diverzificirati svoj portfelj izloženost NEO ekosustavu i cijelom kripto prostoru. 

Postoje i druge razmjene koje bi vam omogućile pristup NEO ekosustavu. Svaka od ovih platformi ima svoje specifikacije karakteristika. Trebali biste pažljivo obratiti pozornost na razmjenu koja nudi najbolja rješenja za vaše potrebe. 

Sada znate kako započeti ulaganje u NEO, možete se pridružiti jednoj od najstrastvenijih zajednica u kripto danas.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map