Vodič: Kako kupiti Power Ledger (POWR) tokene na Binanceu

Ovaj vodič vodit će vas korak po korak kroz postupak kupnje Power Ledger (POWR) tokena na Razmjena Binancea.

Što je Power Ledger?

Power Ledger projekt je koji potiče napredak obnovljivih izvora energije. To čini putem Peer-to-Peer platforme za trgovanje energijom, u kojoj proizvođači obnovljive energije imaju potrošače na blockchainu. Potrošači plaćaju tokenom POWR, dajući kriptovaluti vrlo stvarnu priliku.

Nakon uspješnog ICO-a krajem 2017. (14. po veličini na svijetu do danas), Power Ledger zauzet je razvojem svoje platforme, osiguravanje partnerstva s nizom australskih i novozelandskih dobavljača energije. Od pisanja ovog članka, Power Ledger je 90. najveća kriptovaluta na svijetu. S tržišnom kapitalizacijom od nešto više od 60 milijuna dolara, u poziciji je da potencijalno ostvari značajnu dobit za svoje ulagače.

Pogledajmo kako kupiti svoje prve POWR tokene.

Korak 1: Registrirajte se na Binance

Zahvaljujući relativno maloj tržišnoj kapitalizaciji, malo platformi nudi mogućnost kupnje Power Ledger POWR-a izravno s Fiatovom valutom kao što su USD ili EUR. Dakle, najbolja je opcija prvo kupiti Bitcoin ili Ethereum i trgovati za POWR na velikoj burzi poput Binancea.

Prvi korak, ako već niste, je registracija računa na Binanceu.

binance registar 1

Korak 2: Potvrdite svoj račun

Binance će vam trebati predati nekoliko KYC (poznajte svog kupca) dokumenata za provjeru prije nego što počnete trgovati. Također biste trebali postaviti sigurnosne mjere, poput jake lozinke i dvofaktorske provjere autentičnosti kako biste zaštitili svoj račun.

Korak 3: Pošaljite BTC ili ETH na svoj Binance račun

Nakon što budete odobreni, morat ćete poslati Bitcoin ili Ethereum kovanice na Binance Exchange. Ako ne držite niti jedan od ovih novčića, možete ih kupiti na Coinbase Exchange ili web lokacijama poput Coinmama ili Changelly.

Za polog idite na zaglavni izbornik i kliknite “Sredstva”, a zatim “Polog”. Na izborniku odaberite novčić koji želite poslati. To će vam dati adresu na koju ćete poslati svoj Bitcoin ili Ethereum. Svakako pošaljite novac na ovu adresu novčanika samo u toj valuti – na primjer, ako BTC pošaljete na ETH adresu, možete izgubiti novac

depozitna binarnost 1


Korak 4: Pričekajte potvrdu

Ovisno o tome koliko je aktivnosti na mreži, može se kratko pričekati da se vaš depozit potvrdi. Obavezno provjerite je li depozit prošao i BTC / ETH će se pojaviti u vašem Binance novčaniku, prije nego što odete sa stranice.

Korak 5: Pronađite BTC ili ETH par

Nakon što na svom Binance računu imate Bitcoin ili Ethereum, vrijeme je da prijeđete na Exchange. Kliknite “Exchange” u gornjem izborniku, a zatim kliknite “Basic”.

Jednom kad ste u odjeljku Razmjena u Binanceu, pronađite par za POWR i novčić koji ste prethodno položili. Da biste to učinili, idite na traku za pretraživanje u gornjem desnom kutu i unesite POWR. Vidjet ćete parove za Bitcoin, Ethereum ili Binance Coin, Binanceovu izvornu kriptovalutu (koristi se za snižene naknade za trgovanje).

powr binance

Pronađite par za kojim tragate. Ovo će otvoriti ekran za trgovanje Power Ledger POWR.

Izborno: upotrijebite Binanceove napredne alate za kupnju u pravo vrijeme

Binance ima alate i grafikone podataka koji će vam pomoći da kupujete nisko, a prodajete visoko. Na zaslonu za trgovanje možete vidjeti povijest cijena i narudžbe za svoj par. Također možete postaviti ograničenja za kupnju ili prodaju. To znači da možete odabrati cijenu po kojoj želite kupiti ili prodati, a kada POWR-ova cijena dosegne ovu točku, Binance će automatski izvršiti trgovinu.

powr binance 2

Korak 6: Odaberite koliko POWR-a želite kupiti

Odaberite cijenu po kojoj želite kupiti ili kliknite karticu “Tržište” i kupite po trenutnoj cijeni.

Možete odabrati kupnju određene količine POWR-a ili trošenje 25%, 50%, 75% ili 100% BTC / ETH na svoj Binance račun.

Korak 7: Kupite POWR!

Kliknite gumb “Kupi POWR” da biste dovršili narudžbu.

kupiti prah

Korak 8: Premjestite svoje novčiće u siguran novčanik

Najbolja je praksa u kriptovanju da svoja sredstva držite u sigurnom novčaniku kojim kontrolirate, izvan mjenjačnice, kada ne trgujete.

The Ledger Nano S hardverski novčanik jedan je od najsigurnijih načina da zadržite kripto i podržava POWR. Možete koristiti i Coinomi mobilni novčanik ili internetski MyEtherWallet.

Nakon što završite s narudžbom i kada se vaši Power Ledger POWR tokeni prikažu u vašem Binance novčaniku, idite na „Sredstva“, a zatim na „Isplate“. Na izborniku odaberite POWR. Unesite adresu za povlačenje (adresu iz vašeg POWR novčanika) i iznos POWR-a koji želite izvaditi.

powr binance 3

…i to je to! Sada znate kako dobiti Power Ledger tokene na Binanceu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map