Vodič: Kako kupiti Tron (TRX) na Binanceu

Tron je decentralizirani protokol na blockchainu koji omogućuje besplatan sadržaj širom svijeta na tehnologiji distribuirane pohrane. Protokol će omogućiti korisnicima objavljivanje, pohranjivanje i posjedovanje podataka u neovisnom obliku. Omogućava stvaraocima sadržaja da objavljuju, šire, distribuiraju i bave se digitalnim sredstvima, čineći decentralizirani ekosustav za zabavu sadržaja.

Kupite Tron na Binance danas!

Justin Sun, koji je izvršni direktor, nastoji se postaviti TRON kao nova distribuirana ekonomija u digitalnoj zabavi koja uključuje strujanje videozapisa, online kockanje na društvenim mrežama gdje korisnici kontroliraju gospodarstvo. Zove se kriptovaluta koja radi na bloku TRON TRONIX (TRX).

Tron se trenutno nalazi na 13. mjestu na kripto ljestvicama s tržišnom kapitalizacijom od nešto više od 1,3 milijarde i bilježi stalan rast od početka prosinca.

Izvan burzi na kojima se trguje kriptovalutom TRONIX, TRX se može pohraniti na ovdje navedene novčanike koji korisnicima nude potpunu kontrolu nad njihovim kovanicama.

Da bi kupili TRON, korisnici mogu posjetiti kripto burzu koja omogućava kripto da fiat kupuje TRX. Ili mogu posjetiti burzu koja kripto razmjeni omogućuje kripto razmjenu i mijenjati drugu kripto za novac, obično BTC ili ETH.

Kupite Tron koristeći kripto

Želite li razmijeniti neke svoje Bitcoin ili Ether kriptovalute za TRONIX? Razmjena Binance bila bi razmjena koja vam padne na pamet.

Slijedite sljedeći korak za kupnju Binance.

Korak 1:

Kupi Tron

Stvoriti Binance račun ako trenutno niste registrirani na platformi. Kratki obrazac vodi vas kroz postupak registracije. Sve što je potrebno su valjana adresa e-pošte i sigurna lozinka. Nakon registracije morat ćete potvrditi registraciju klikom na vezu poslanu na e-mail koji ste registrirali. Ovo dovršava vašu registraciju i daje vam pristup korištenju platforme.

Korak 2:

Financirajte svoje Binance račun. U ovom trenutku na platformu morate poslati nekoliko Bitcoina ili Etera. Vrijednost TRX-a koju ste spremni dobiti govori vam točno koliko ćete BTC-a poslati na platformu.

Da biste to učinili, kliknite vezu “Fund”, zatim opciju “Depoziti”, a zatim potražite Bitcoin / Ether na prikazanom popisu kriptovaluta.

Kupi Tron

Potražite BTC na popisu kriptovaluta koje nudi Binance i stvorila bi se jedinstvena adresa za vašu upotrebu. Trebate kopirati generiranu adresu i poslati u nju nekoliko Bitcoin-a iz svog vanjskog novčanika ili razmjene na kojoj imate deponirane kripto-datoteke. Pričekajte nekoliko minuta, a vaši će se novčići odraziti u novčaniku koji ste mu poslali.

Korak 3:

Zamijenite svoj Bitcoin ili druge altcoine za TRON. Da biste to učinili, morate kliknuti na vezu “RAZMIJENI” pored logotipa Binance. Na stranici biste trebali pronaći TRX / BTC ako ste financirali s bitcoinima ili TRX / ETH ako ste financirali s eterima. Ovo bi trebalo učitati grafikon para koji ste kliknuli.

Kupi Tron

U odjeljku Kupi TRX ispod grafikona, okvir Cijena prikazuje vam točno dio bitcoina koji plaćate za svaki TRX koji želite kupiti. U polje za iznos unesite količinu koju ste spremni kupiti. Gumbi za postotak pomažu u popunjavanju okvira za iznos s količinom vaše financirane kriptovalute položene na platformi koju biste željeli koristiti za kupnju Bitcoina. Upotrijebite gumb 100% ako koristite sva svoja sredstva. Kliknite gumb KUPI TRX i pričekajte da vam TRONIX novčić bude dodijeljen u novčanik na Binance razmjena.

Kupi Tron

Imajte na umu da su vam visoke naknade na Bitcoin mreži uzrokovale puno novca za kupnju drugih kriptovaluta. Premještanje sredstava koštalo je puno Binance a također su i nadoknade za transakcije na razmjeni za Bitcoin nebeske. Bolji pristup bio bi korištenje etera kojim kupujete svoj TRONIX novčić na Binance burzi.

Povucite TRX u svoj novčanik

Iz očitih razloga; hakova, pa čak i zatvaranje, nije poželjno pohranjivati ​​svoje novostečene novčiće na kripto burzama. A da se i ne spominju manja pitanja poput redovnog održavanja, što se ponekad može pokazati problematičnim. Stoga osigurajte da svoj TRX povučete na siguran i siguran novčanik koji vam omogućuje kontrolu nad vašim novčićima.

Je li Tron dobra investicija?

Tijekom protekle godine Tron je uspio preći na vlastiti blockchain, a također je nabavio i BitTorrent dok radi na dominaciji u industriji zabave. To, zajedno s drugim pozitivnim događanjima koja su se dogodila u obliku partnerstva, obećavat će poticanje cijene Trona još više.

Kupite Tron na Binance danas!

Iako je proteklih nekoliko dana cijena TRX-a viđena u crvenoj zoni, novčić je od početka godine još uvijek imao respektabilan ROI. Očekuje se da će se ovaj trend nastaviti kako se krećemo prema zadnjem kvartalu godine jer stručnjaci predviđaju da će se kripto tržište vjerojatno okupiti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner